Carinthia

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Carinthia 

Carinthia er elitens svar på outdoortøj og friluftsudstyr. Carinthia er nemlig det mærke, som rigtig mange soldater, jægere, professionelle fiskere og lignende tyr til, når de skal beskyttes mod kulde, vind, regn, sne og andre ekstreme vejrforhold. Men Carinthia er også frit tilgængeligt for den almene friluftsentusiast, der bare gerne vil have udstyr i topkvalitet. 

 

Her hos Lystfiskeren finder du alt i outdoorudstyr og outdoortøj fra Carinthia. Gå på jagt i sortimentet, og find grej og gadgets til dit næste outdooreventyr, uanset om du er professionel eller amatør. Vi leverer inden for 5 hverdage og tilbyder mange betalingsmetoder, herunder:

 

 • MobilePay
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • PayPal
 • American Express
 • JCB
 • Viabill

 

Carinthia tøj og udstyr tilpasset kolde klimaer

Carinthias hovedkontor ligger smukt og naturrigt placeret mellem de østrigske alper, og derfor er store dele af Carinthias produkter skabt til at isolere og holde på varmen i lave temperaturer. Her har vi altså at gøre med et brand, der producerer produkter til den verden, de selv lever i – og det smitter i dén grad af på kvaliteten af produkterne. Som eksempel finder du i vores sortiment en Carinthia sovepose med en komforttemperatur på -15 grader og en ekstremtemperatur på hele -36 grader! 

 

Carinthia har dog også en lang række produkter til de øvrige og mere varme sæsoner, f.eks. soveposer med højere komforttemperatur, så du ikke overopheder i et lummert telt på en solrig morgen. Derudover finder du soveposer med indbygget myggenet i hætten, så du slipper for at få afbrudt din nattesøvn af irriterende insekter, men også har mulighed for at sove under åben himmel. 

 

Velbehag på vandre- og fisketure

Når du er på tur i det fri, så er det enormt vigtigt, at du har noget ordentligt udstyr med, der passer til omgivelserne, klimaet og sæsonen. En enkelt frossen nat kan de fleste klare, men søvnen kan lynhurtigt blive en mangelvare, hvis dit udstyr ikke er lavet til det klima og de temperaturer, der indfinder sig om dagen og om natten, der hvor du er. 

 

Uden søvn bliver det lynhurtigt en rigtig træls affære at være på tur, og nætterne kan føles uendeligt lange, uanset om du har det for koldt eller for varmt. Derfor er det enormt vigtigt, at du har styr på vejret, inden du pakker vandrerygsækken, så du kan klæde dig ordentligt på og have det rette udstyr med. Her er det ikke bare soveposen, der er vigtig, men også dit liggeunderlag og dit dagstøj. 

 

Skal du have optimalt velvære og oplevelsesværdi på dine ture ud i det fri, så skal udstyret være i orden, og her er produkter fra Carinthia et rigtig godt bud. Vi har både Carinthia soveposer, Carinthia rejsepuder, Carinthia jakke, Carinthia veste og meget mere. 

 

Når pris og kvalitet hænger sammen

Hvis du er meget entusiastisk omkring friluftsliv, vandreture og lignende, kommer du næppe udenom at investere i noget godt udstyr og tøj i høj kvalitet, f.eks. Carinthia. Det er ikke svært at se, at Carinthia ligger i den høje ende af prisklassen, men du får, hvad du betaler for, og derfor er kvaliteten tilsvarende fantastisk i Carinthia produkter.

 

Som udgangspunkt er materialet en god indikator for kvaliteten af et produkt. Kvaliteten ligger dog ikke kun i materialet, men også pasformen og funktionerne. En sovepose kan være nok så varm, men hvis den ikke kan spændes godt nok ind i åbningerne, er der fri passage for den kolde luft, og så betyder det ingenting, om soveposen er lavet til at kunne klare 15 frostgrader. Det er blandt andet derfor, Carinthia soveposer har en lang række funktioner såsom:

 

 • Tovejs-lynlås
 • Differentialskæring
 • Kompressionstaske
 • Myggenet

 

Derudover er flere af soveposerne 3-i-1-soveposer og består altså af både en yder- og indersovepose med forskellige komforttemperaturer til sommer og vinter. Soveposerne kan benyttes separat eller lynes sammen for ekstra varme. 

 

Der er tænkt på det hele, og intet er overladt til tilfældighederne i Carinthias outdoorprodukter. Og på grund af den høje kvalitet, holder produkterne en livstid, modsat billige produkter, der skal udskiftes jævnligt. 

 

Outdoorgrej af høj kvalitet hos Lystfiskeren

Uanset om du først lige har fået øjnene op for friluftsliv eller er mere garvet udi trekking, vandreture, fiskeri eller jagt, så er du kommet til det rette sted, hvis du leder efter udstyr, tøj, grej, gear og gadgets til dine ture. 

 

Er du nybegynder, behøver du ikke smide alle dine penge efter det dyreste udstyr, før du er helt sikker på, at du skal gøre det igen og igen. Det er desuden en god idé at starte ud med nogle korte ture og gerne i de varmere måneder, fordi det typisk kræver mindre oppakning og billigere udstyr at tage på tur, når det er lunt i vejret.  

 

Her på shoppen har vi outdoortøj og -udstyr i begge ender af prisskalaen – men alt sammen i professionel kvalitet. Udover produkter fra Carinthia finder du produkter fra en lang række kendte brands som:

 

 

Vi har desuden en hel side dedikeret til fiskeudstyr, lige fra fiskestænger og beklædning til blink og liner.

 

Gør et godt køb fra dit favoritbrand hos Lystfiskeren, og bliv klar til dit næste friluftseventyr. Vores kundeservice besvarer mails og telefonopkald 362 dage om året, så har du spørgsmål, kan du roligt henvende dig.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.