Carinthia Jakker

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Carinthia jakker

En god jakke bør være fast bestanddel af enhver velekviperet garderobe, hvis du spørger os. Du behøver ikke være frilufts- eller outdoorentusiast for at få glæde af en god, varm jakke. Den kan nemlig også holde dig varm på en helt almindelig vinterdag herhjemme. Her hos Lystfiskeren forhandler vi de lækreste jakker fra Carinthia, der er designet til at isolere og holde på varmen i selv de koldeste klimaer. 

 

Carinthia jakker kommer i forskellige designs og modeller, der hver har deres eget særlige funktionelle formål, f.eks.:

 

  • Varme
  • Isolering
  • Vandtæthed
  • Fleksibilitet
  • Alsidighed

 

Find din næste favoritjakke hos Lystfiskeren. I udvalget her på siden finder du alle vores Carinthia jakker og veste til herrer og damer. Køb din favorit med billig fragt og hurtig levering.

 

Outdoortøj i professionel kvalitet

Carinthia er et østrigsk outdoorbrand med dybe rødder i det professionelle miljø for soldater, jægere, fiskere m.v. Når du køber en jakke fra Carinthia, er du sikker på, at kvaliteten er i absolut særklasse og god nok til de professionelle. Siden 1948 har Carinthias motto været ”We keep you warm”, og det løfte har de på trofast vis holdt ved selv at teste alle deres produkter, inden de sætter dem i produktion.  

 

Det betyder dog ikke, at produkterne er uden for økonomisk rækkevidde for private. Selvom Carinthia tøj ligger i den dyrere ende, hvad angår outdoortøj, så er det til at betale for langt de fleste, der gerne vil prioritere god kvalitet. Og så er det alle pengene værd i forhold til både holdbarhed, funktionalitet, design og komfort!  

 

Carinthia veste 

Jakkerne fra Carinthia er ekstremt gode til lave temperaturer, men en vinterjakke kan godt gå hen og blive en anelse for varm i efteråret. Så er det heldigt, at der også findes toplækre Carinthia veste, der er perfekte til de kølige efterårs- eller sensommeraftener. Vestene er lavet i en kropsnær pasform, så de sidder tæt og holder på varmen på maven og ryggen, og indenunder kan du have en langærmet trøje eller sweater, så armene ikke er helt blotlagt. 

 

En vest har den fordel, at den er ekstremt effektiv til at holde på varmen, men samtidig tilbyder stor fleksibilitet og bevægelsesfrihed, da armene får lov at være fri. Derudover er den ikke bare smart som overtøj, men kan også med fordel anvendes som et ekstra isolerende lag under en jakke. 

 

Vinterjakker fra Carinthia

Carinthia vinterfrakker er nogle af markedets bedste, og hvis du gerne vil kunne holde varmen uanset temperaturen, så er det sådan én, du skal have fingrene i. Carinthia vinterjakker til herrer er udviklet i samarbejde med forskellige militære enheder for at skabe det absolut bedste produkt til de mest ekstreme vejrforhold. Jakkerne er foret med en fantastisk G-Loft isolering, der betyder, at de kan klare ned til 20 frostgrader og uden problemer holde dig varm gennem den danske vinter.

 

Vinterjakkerne fra Carinthia er også et rigtig godt valg til skituren til alperne i f.eks. Østrig, Schweiz eller Frankrig, hvor temperaturerne kan komme noget længere ned end herhjemme. Jakkerne er nemlig både åndbare, vindtætte, fleksible og vandafvisende, og sammen med den effektive isoleringsevne besidder de altså alle de funktioner, der er vigtige for en skijakke.  

 

Skal du bruge ekstra isolering eller en jakke til lidt mindre ekstreme temperaturer, er Carinthia isolationsjakke et oplagt valg. Carinthia isolationsjakke kan med fordel anvendes indenunder en skaljakke for at skabe ekstra varme eller som sig selv på en efterårsaften.  

 

Design, der holder hele livet

Når du investerer mange penge i noget, så er det selvfølgelig vigtigt, at det har en vis holdbarhed. Carinthia frakker er udført i tidløse designs og neutrale farver uden dikkedarer. Jakkerne er altså ikke bare modstandsdygtige over for vejr og slid, men også for skiftende trends og modetendenser. Det betyder også, at du uden problemer kan bruge Carinthia jakker og veste til hverdag.

 

Find alt til outdoor hos Lystfiskeren 

Her hos Lystfiskeren elsker vi natur, outdoor og friluftsliv. Derfor har vi specialiseret os i alt inden for grej, tøj, gadgets og tilbehør til vandreture, jagt, fiskeri og fritid. Går du på udkig i vores store sortiment vil du blandt andet finde:

 

 

Vi går højt op i at kunne servicere dig så godt og effektivt som muligt, og derfor svarer vi på henvendelser 362 ud af årets 365 dage. Det kan være alt lige fra spørgsmål om levering og returnering til produktegenskaber. 

 

Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Hvide Sande, hvis du gerne vil se og mærke produkterne, før du køber. 

 

Holder du også af livet udendørs, så kom og gør et godt køb. Vi er e-mærkede, så du kan trygt shoppe online hos os.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.