Daiwa

Hos Lystfiskeren.dk har vi et bredt udvalg af fiskehjul, fiskestænger og grej i høj kvalitet fra Daiwa. Vi har Daiwa fiskehjul i mange prisklasser: Uanset om du lige er begyndt eller blot fisker et par gange om året, eller hvis du er meget aktiv lystfisker med mange ture årligt, har vi prisklassen og kvalitetsniveauet, der matcher. Fælles for alle Daiwa fiskehjul er, at de uanset prisniveau gennemgår samme grundige kvalitetskontrol, før de sælges.

Se vores store udvalg fra Daiwa herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 150

Faldende orden
Side
pr. side

Bredt udvalg af Daiwa fiskehjul, fiskestænger og grej i høj kvalitet

Daiwa er grundlagt i Japan, men det blev relativt hurtigt udbredt til Europa og USA på grund af deres exceptionelle kvalitet, og det er nu et højt respekteret mærke på verdensplan. Daiwa er mest kendt for deres fiskehjul, men vi har ligeledes Daiwa fiskestænger og diverse endegrej og redskaber, som bestemt er værd at overveje. Vores udvalg af Daiwa fiskehjul spænder vidt, og vi har alt fra spinnehjul til kyst- og åfiskeren til lavprofilshjul til predatorfiskeren, der vil kaste med jerkbaits og store swimbaits.

Daiwa er med deres innovative tilgang i fronten, når det handler om udvikling og forbedring af fiskehjul. De har opfundet flere revolutionerende teknologier, som giver dig et fiskehjul, der kører perfekt og som har en exceptionel holdbarhed. Den mest kendte er deres MagSeal-teknologi, som holder de indre dele i hjulet frie fra støvpartikler og vand. Derudover har Daiwa formået at gøre deres fiskehjul endnu lettere med deres ”Light and Tough” koncept – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.