Julegaver byttes til og med d. 15. Januar 2024 ×

Dale Of Norway

Dale of Norway blev grundlagt i 1879 i en dal omgivet af bjerge og floder, som siden begyndelsen er blevet brugt til at danne strøm til produktionen, for at være miljøvenlige. Dale of Norway er et af de få tøjmærker, der stadig producerer alt deres tøj i Norge, for at sikre at kvaliteten er i top. Alt deres garn er lavet af 100% premium og miljøvenligt uld. Dale of Norways design har sit specielle præg fra de traditionelle mønstre i Norge. De laver tøj både til mode og sport.

Læs mere >>
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway

En dejlig varm uldsweater går man sjældent galt i byen med, når det kommer til fiskeri, sport og outdoor. Derfor kommer vi ikke uden om Dale of Norway, som er et af de ypperste brands inden for sweaters og tøj i uld. 

Dale of Norway har siden 1879 produceret alt deres tøj i byen Dale i den vestlige del af Norge og har som et af de få tekstilbrands stadig deres produktion i landet. Det betyder ligeledes, at Dale of Norway kan følge sin produktion nøje, så produkterne lever op til de høje standarder. I sin tid brugte Dale of Norway strømmen fra de omkringliggende floder og vandfald til at generere strøm til produktionen, der altså foregik primært ved hjælp af vedvarende energi. 

Alle Dale of Norways produkter er udført i 100 % premium og bæredygtig uld. Vi fører både Dale of Norway sweaters til dame, herre og unisex, Dale of Norway huer og pandebånd og Dale of Norway sjaler. Lad Dale of Norway være dit nye foretrukne uldbrand til outdoor, vandring, fisketure og fritid. 

Shop Dale of Norway online her hos Lystfiskeren med billig fragt og hurtig levering. 

En kombination af gammelt og nyt

Selvom Dale of Norway er et meget traditionsbundent brand, ligger de ikke på den lade side hvad angår nye designs og udvikling af uld og metoder. Det betyder, at du får kvaliteten fra ældgammelt håndværk og traditionelle metoder kombineret med de nyeste teknologier og viden om uld og materialer. 

Som eksempel arbejder Dale of Norway med Knitshell™-metoden, som er en uld, der er vindtæt, åndbar og vandafvisende og altså perfekt til de våde og fugtige dage udendørs. 

Med Dale of Norway kan du iklæde dig en skøn uldsweater i det velkendte, traditionelle norske design, uden at skulle gå på kompromis med alt det, vi ved om uld, tøjproduktion og outdoor i dag. 

Dale of Norway sweatre med de bedste egenskaber fra uld 

Det er ikke uden grund, at uld bliver fremhævet igen og igen, når snakken falder på de bedste materialer til f.eks. babyer og friluftsfolk. Uld har nemlig fantastisk mange gode egenskaber, der egner sig godt til os mennesker, uanset om vi er små eller store. 

Nogle af ulds bedste og mest fordelagtige egenskaber er, at det:

  • Regulerer varmen til din krop 
  • Er svedtransporterende
  • Varmer, selvom det bliver vådt 
  • Nærmest ikke krøller 
  • Er lugtresistent (næsten)

En Dale of Norway sweater eller hue er altså fuldstændig oplagt, hvis du gerne vil have tøj til outdoor, som kan bidrage til den bedste oplevelse. 

Produkterne produceres i de bedste uldkvaliteter som f.eks. merinould, norsk uld m.m. 

Ikke kun til de kolde dage

Mange forbinder uld med efterår og vinter, men faktisk er uld også helt fantastisk om sommeren på grund af dets temperaturregulerende egenskaber. Med det sagt, så er den tykkeste uldsweater måske ikke det bedste valg til forår og sommer. 

Heldigvis har det norske superbrand også en masse modeller i et tyndere fit, der egner sig rigtig godt til kølige sommeraftener eller kolde dage med et højt aktivitetsniveau såsom skiferie eller anden udendørs sport. 

Faktisk har Dale of Norway stået bag tøjet til flere officielle alpine sportsbegivenheder, bl.a. VM i Vail, Colorado. Deres Vail Sweater var den officielle holdtrøje til US Alpine og Snowboard i sæsonen 2007-2008. 

Shop Dale of Norway til herrer og damer

Hvis du er villig til at betale for god kvalitet, der holder et helt liv, så er Dale of Norway mærket for dig, uanset om du er på udkig efter huer, sweaters, pandebånd, uldstrømper eller noget helt femte. Shop Norges mest populære uldbrand her til en fordelagtig pris.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.