Dale Of Norway Kjoler

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway kjoler

Om du skal på vandretur, mødes med venner til bål eller bare går højt op i komfort, er Dale of Norway kjoler et godt valg. Kjolerne er lavet i den blødeste merinould, der kæler for din hud og holder dig veltilpas hele dagen og aftenen. 

Dale of Norway er mest kendt for deres fantastiske uldsweaters, men her får du altså mulighed for at mærke den lækre kvalitet fra den bedste uld i en moderne og funktionel kjole. 

Her hos Lystfiskeren har vi et udvalg af stretchy Dale of Norway kjoler. Vælg mellem mange flotte farver, og slip for at vælge mellem komfort og design. Og det bedste det hele? Kjolen tåler maskinvask. 

Flotte kjoler i 100 % merinould

En af de helt store årsager til Dale of Norways store succes inden for uldprodukter er deres kompromisløse tilgang til kvaliteten af den uld, de anvender – og Dale of Norway kjoler er ingen undtagelse. Udført i den fineste merinould får du nemlig et stykke tøj på kroppen, der ikke bare er superbehageligt, men også holder i rigtig mange år. 

Merinould kommer fra merinofåret og er både tyndere og blødere end almindelig uld. Fibrene er gennemsnitligt 0,2 mm. tykke, hvilket i omskrevet form hedder 17-24 mikron.

Derudover har merinould og uld i det hele taget en masse fantastiske egenskaber. Det er blandt andet svedtransporterende og næsten lugtresistent, så du skal svede en hel del, før det sætter sig. Uld er også temperaturregulerende, hvilket gør det egnet til undertøj, men også kjoler, for det betyder nemlig, at du kan bruge din Dale of Norway Geilo kjole både vinter og sommer. 

Skulle du være så uheldig at blive våd, så skal du ikke bekymre dig; som noget ret unikt varmer uld nemlig, selvom det bliver vådt – faktisk med helt op til 80 % af varmekapaciteten – så du kan uden tøven tage din kjole med på vandre- eller fisketuren, også selvom det regner. 

Kombiner Dale of Norway Geilo kjolen med andet tøj til outdoor

Geilo kjolen er udført i et smart design, en pasform, der sidder tæt til kroppen, lynlås ved halsen, huller til tommelfingrene og masser af stretch. Den er altså ikke ubehagelig at have på, og du kan sagtens bruge den til at gå vandretur i. 

På en forårs- eller sommerdag kan du købe et par smarte vandresandaler til kvinder, som du kan bruge til, så der kommer luft til både ben og fødder. Om aftenen kan du supplere med et par uldsokker. Er der lidt koldere i vejret, anbefaler vi et par gode uldunderbukser, tights eller strømpebukser til under kjolen, så du får varme nok til dine ben og underliv. 

Til overtøj kan du vælge mellem en masse smarte og funktionelle sweaters og damejakker fra brands som:

  • Fjällräven
  • Haglöfs
  • Heimdall
  • Jack Wolfskin
  • Lundhags

Og mange flere… Vælg den type overtøj, der passer til årstiden og klimaet, så du er sikker på den rette temperatur dagen igennem.

Shop Dale of Norway online her

God kvalitet er supervigtigt, når det kommer til tøj og udstyr til outdoor, fordi der ikke samme adgang til vand, ly og varme, som du kender hjemmefra. Derfor er det kvaliteten af dit grej, der sikrer at du får en behagelig tur. Det gælder lige fra dit telt, der skal holde tæt, til dine vandrestøvler, der skal støtte dine fødder. 

Dale of Norway producerer uovertrufne produkter i uld, lige fra deres tidløse Geilo kjole til deres varmende sweater i uld. Du finder det hele her på siden, og med bare få klik kan du få sendt produkterne hjem til din by – hurtigt og billigt. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.