Dale Of Norway Nederdele

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway nederdele

En flot nederdel behøver ikke være ubehagelig at have på, og en komfortabel nederdel behøver ikke være kedelig eller grim. Dale of Norway har designet nederdele, der hverken går på kompromis med komfort eller design.

Nederdele fra Dale of Norway er udført i den lækreste merinould i en kvalitet på 20,5 mikron, der er både finere og blødere end andre uldtyper, og som ikke klør. Her hos Lystfiskeren forhandler vi de kvalitetsrige nederdele fra det norske uldbrand, der udover nederdele også er kendte for bl.a. deres:

Tag et kig i webshoppen her, og find din nye nederdel til hverdag og fest, f.eks. Geilo nederdelen eller Dale nederdelen. Dale of Norway nederdelene kan også uden problemer anvendes til friluftsliv over f.eks. et par varme strømpebukser eller uldunderbukser eller med bare ben, hvis vejret er godt. 

Dale of Norway siden 1879

Dale of Norway har siden 1879 været stolte producenter af tøj og accessories i uld til de kvalitetsbevidste frilufts- og sportsfolk. Produkterne er især populære blandt skisportsudøvere og vandreentusiaster. Tøjet holder nemlig til rigtig meget, og så er det både blødt og behageligt at have på, mens designet er tidløst, men præget af stolte, skandinaviske traditioner. Geilo nederdelen er f.eks. opkaldt efter et af Norges mest populære skisportsområder og kommer med et klassisk norsk mønster ned langs den ene side af nederdelen. 

Alle produkterne fra Dale of Norway, herunder deres nederdele, produceres i byen Dale i Norge, hvilket betyder at brandet kan holde et skarpt øje med hele produktionsprocessen lige fra udvinding af materialer til produkterne forlader virksomheden for at blive sendt ud til butikker og webshops. 

Tøj der holder i årevis

Med et øget fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed, er både virksomheder og kunder blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at bruge gode materialer og metoder i tøjproduktionen. Materialerne skal komme fra miljøvenlige og bæredygtige kilder, mens metoderne og håndværket skal være i en kvalitet, der forhindrer at tøjet går i stykker. Jo længere tid tøjet holder, jo færre stykker tøj skal der nemlig produceres. 

Dale of Norway kombinerer gammelt, traditionelt håndværk med den nyeste viden inden for tekstiler, materialer og produktionsmetoder. Det sikrer produkter i ypperste kvalitet, der lever op til det, vi forventer af tøj i dag. 

Med en Dale of Norway nederdel kan du føle dig feminin og godt tilpas – både i tøjet og i visheden om, at det stykke tøj, du bærer, er lavet med respekt for din krop og for miljøet. 

Dale of Norway nederdele til hverdag og fest

Dale of Norway nederdele er skabt til alsidighed og komfort. Det klassiske og tidløse design betyder, at nederdelene kan bruges år efter år og kan styles op og ned alt efter formål. Til festlige anledninger kan du tage den på med en flot top og et par høje hæle, men den er mindst lige så anvendelig til fiske- og gåture, hvor du gerne vil have det varmt og behageligt, men stadig se fin og feminin ud. 

Du kan f.eks. kombinere nederdelene med en dejlig sweater, strømpebukser eller uldunderbukser, gode vandresko og en varm hue, som vi også forhandler her hos Lystfiskeren.

Shop tøj og udstyr til outdoor fra mange kendte brands

Uanset hvad du står og mangler til din vandre- eller fisketur, kan du finde det her hos os. Vi fører mange kendte kvalitetsbrands, herunder Fjällräven, Daiwa, Simms, Carinthia og Hanwag.

Når du shopper hos Lystfiskeren, får du fast billig fragtpris, hurtig levering, 14 dages fortrydelsesret på dit køb og mulighed for at dele din betaling op med Viabill. Shop løs i udvalget i dag. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.