Dale Of Norway Sweaters & Trøjer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dale of Norway sweaters og trøjer 

Hvis der er ét stykke tøj, som vi vil anbefale alle friluftsfolk at investere i, så er det en god, varm sweater – og allerhelst i kvalitetsuld. En uldsweater er nemlig både god som isolation under vinterjakken og til at tage over de bare arme på en kølig sommeraften. Og er du typen, der vægter kvalitet og gode materialer højt, så bør du helt klart tage et kig på disse lækre sweaters og trøjer fra Dale of Norway.

Dale of Norway producerer tøj og accessories i uld fra deres domicil i Dale i Norge, og produkterne er altså skabt ud fra personlige erfaringer med natur, sne og kulde. Med Dale of Norway sweaters er du garanteret tøj i topkvalitet, der holder i årevis – også selvom du bruger det hver dag. 

Læs mere om eller shop Dale of Norway sweaters og trøjer til mænd og kvinder her på siden, og lad dig inspirere til det næste køb til tøjsamlingen. Du finder også mange Dale of Norway sweatere i unisex-modeller, der passer til alle.

Dale of Norway sweaters i den skønneste uld

En af de ting, som Dale of Norway er særligt kendt og elsket for, er de materialer, de anvender i deres sweaters og trøjer. En Dale of Norway trøje kommer typisk i enten 100 % merinould eller 100 % norsk uld. Merinould er en finere og lidt blødere uldtype, mens norsk uld er tykkere og kraftigere. Som eksempel har merinould en tykkelse på 20,5 mikron, mens norsk uld har en tykkelse på over 30 mikron. Fælles for begge uldtyper er, at de er enormt slidstærke og behagelige at have på og derfor egner sig rigtig godt til brug udendørs. 

Dale of Norway går højt op i bæredygtighed, og dette understreges bl.a. i deres brug af uld. Uld er nemlig et rigtig godt og holdbart naturmateriale, som er let at få fat på i Norge. At virksomheden tilmed har deres produktion i hjemlandet betyder, at de nemt kan monitorere alle trin i værdikæden, lige fra udvinding af materialer hos leverandørerne, til produkterne køres ud i butikkerne.

Sweaters og trøjer i tidløst design

Dale of Norway har eksisteret siden 1879 og er derfor et brand præget af mange generationers arbejde, traditionelt håndværk og klassiske designs. Dale of Norway formår at kombinere dette med moderne teknologi, nye produktionsmuligheder og det skiftende modebillede, så de til sidst står med et produkt, der er et resultat af det bedste fra begge verdener. 

En håndfuld af Dale of Norway sweatere kommer med det velkendte norske mønster, som formentlig er det, mange ville betegne som en islandsk sweater. Andre Dale of Norway sweatere er udført i mere neutrale designs med en enkelt eller to farver. 

Uanset om du er til det klassiske eller mere moderne design, så er du garanteret en sweater eller trøje, der kan bruges sæson efter sæson – og til både hverdag, fritid og udeliv. 

Giv din outdoor tøjsamling en opgradering

Dale of Norway trøjer har siden lanceringen i 1879 været meget populære blandt især outdoorfolket. Trøjerne er til dig, der sætter pris på traditionelt håndværk og god kvalitet, og som går op i, hvor tøjet kommer fra. Og så er funktionaliteten heller ikke at kimse ad. Vidste du f.eks. at uld…

  • Regulerer temperaturen i både kulde og varme?
  • Ikke krøller? 
  • Kan varme, selvom det er vådt? 
  • Er tæt på lugtresistent?
  • Er svedtransporterende? 

Mangler du andet tøj eller udstyr til din samling? Så gå på udkig i vores store sortiment af telte, soveposer, drikkeflasker, tasker, udendørs kogegrej, fiskestænger eller vandresko til herrer og damer, og gør din grejsamling komplet. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.