FjällRäven Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 71

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven bukser til dit aktive udendørs liv 

Mangler du et par gode og slidstærke bukser, som du kan bruge på fisketuren, vandreturen eller når du camperer? Fjällräven bukser er indbegrebet af aktivt udendørs liv og høj kvalitet. Fra dette mærke får du udelukkende slidstærke bukser, der holder til lidt af hvert ude i naturen. Bukserne er praktiske og udført i alverdens smarte designs – både til damer og til herrer. 

Det svenske brand Fjällräven er efterhånden kendt over hele verden. Det blev til i 1960’erne, hvor de startede ud med at lancere en rygsæk med bæreramme i aluminium. Det er især de ikoniske Kånken Fjällräven tasker, som mærket i stor stil er kendt for. Men de står faktisk også bag alverdens andet udstyr og beklædning til det udendørs fritidsliv – heriblandt bukser. 

Fjällrävens buksedesigns er meget mere end bare et par bukser. Her får du en multifunktionel buks, der kan bruges til alt fra fisketure og gåture i skoven, til trekking og ture med spejdergruppen. Vi forhandler korte og lange bukser, dame og herre bukser. Du finder bukserne i alverdens smarte naturfarver som grøn, sort, grå, blå og beige. Derudover er bukserne også designet med smarte detaljer som store benlommer, hurtigtørrende materialer og lynlås ved knæet. 

 

Bukser fra Fjällräven til damer og herrer 

Skaberen af Fjällräven, Åke Nordin, blev født i 1936. Han voksede op i naturskønne omgivelser i Örnsköldvik, som bød på bakker, skove og et væld af udendørs eventyr for Åkes vedkommende. På et af de mange eventyrer blev idéen om Fjällräven til. Det startede alt sammen med en idé om at skabe den perfekte rygsæk, der var god at bære alt hans udstyr i, men som også sad komfortabelt på ryggen. Siden udviklingen af den første Fjällräven rygsæk, er brandet blevet verdenskendt for både deres ikoniske tasker såvel som deres beklædning og andet fritidsudstyr.

Tøj fra Fjällräven, som bukser, er noget, der i dag bruges af langt de fleste indenfor for ude- og fritidsliv. Brandets meget praktiske og funktionelle bukser gør sig særdeles egnet til at bevæge sig frit ude i naturen. Ligesom de også holder til at blive våde og faktisk tørrer hurtigt igen. Bukserne fra Fjällräven er slidstærke og holder til gåture op ad bjerge eller bakker, ligesom de også egner sig godt til ture på båden, spejderlivet og meget mere. I vores sortiment finder du det helt ideelle par bukser fra Fjällräven lige efter din smag. Om du er til capribukser, lange bukser eller korte bukser – vi har det hele. 

 

Slidstærk kvalitet og smarte detaljer 

Svenske Fjällräven er et mærke, der er kendt for sin høje kvalitet. De går ikke på kompromis med hverken materialer eller praktiske detaljer, når det kommer til at skabe beklædning til verdens mange naturelskere. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af bukser fra mærket, og find blandt andet styles i genanvendt polyester og økologisk bomuld, funktionelt strækstof og genanvendt polyamid med PU-belægning. Som du kan fornemme, så er bæredygtighed et stort fokus hos Fjällräven, der går højt op i at beskytte netop den natur, som du bevæger dig i. 

Bukserne er blandt andet designet med praktiske egenskaber som:

  • Hurtigtørrende materialer
  • God luftcirkulation 
  • Vandtætte membraner 
  • God åndbarhed 
  • Og meget mere. 

Du finder bukser fra Fjällräven, der er gode til køligere såvel som varme klimaer. 

Går fisketuren med venner udenlands? Skal du ud at trekke i eksotiske lande? Så kan du sagtens pakke et par Fjällräven bukser, der lever op til dine behov. Læs mere om de enkelte styles på produktsiderne. 

 

Til hobby og rejser såvel som til hverdagsbrug

Dine nye Fjällräven bukser kan bruges når som helst. Som lystfisker er de gode at have på, idét de er fremstillet i lette og hurtigtørrende materialer. De bliver dermed ikke for varme at have på, når du er på sommertur på båden. Ligesom de også tørrer hurtigt, hvis du bliver lidt våd. Er det drønvarmt? Så kan du med fordel lyne det nederste af bukserne af og køle lidt ned. 

Nyder du udendørslivet i de danske skove eller i mere eksotiske omgivelser udenlands? Så er et par Fjällräven bukser et must i rejserygsækken. Her får du nemlig en buks, der kan bruges til flere anledninger. Om du går lange ture i bylandskabet, i bjergene eller bare i skoven, så er de velegnet til at holde dig komfortabelt klædt på, samtidig med at du hverken får det for varmt eller for koldt. Udstyret med smarte benlommer kan du have udstyr eller snacks med på kroppen. Og vælger du bukser med lange ben, så er du beskyttet mod alt fra insektbid og solens stråler, til et hårdt terræn. 

Nyder du også et afslappet og praktisk look til hverdag? Så bør du have et par gode Fjällräven bukser i din garderobe. Tag dem på, når du går tur med hunden i skoven eller leger med børnene i haven. 

 

Køb dine Fjällräven bukser her! 

Drømmer du om et par praktiske bukser, der lever op til alle dine forventninger? Fjällräven bukser er nogle af de bedste af slagsen, til dig der opholder dig meget udendørs i naturen. Shopper du bukserne fra det populære svenske mærke hos os, kan du altid regne med et bredt sortiment og nogle helt fornuftige priser. 

Dine fordele ved at shoppe hos os er:

  • Altid hurtig levering
  • Billig fragt fra 22 kr.
  • God kundeservice 

Invester i et par bukser fra Fjällräven, og bliv klædt godt på til alle naturens udfordringer – som lystfisker, naturelsker, spejder eller noget helt fjerde!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.