FjällRäven Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 84

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven jakker til udelivet 

Ny jakke til fisketuren? Spejderlejren? Vandreturene i skoven? Uanset formålet så er en kvalitetsjakke fra Fjällräven et oplagt valg. Alle deres jakker er udført i slidstærke materialer, og du finder både en jakke til forår/efterår såvel som til vintersæsonen. Derudover er jakkerne også særdeles velegnede til udelivet – det vil sige med smarte egenskaber som vandafvisende materialer, god ventilation og beskyttelse mod vind. 

Fjällräven er især kendt for deres ikoniske rygsække. Men det svenske brand er meget mere end blot tasker. De står nemlig også bag en lang række af beklædning til dig, der elsker naturen og udendørslivet. Et specielt populært emne fra Fjällräven er deres jakker. Disse er af virkelig god kvalitet og holder i mange sæsoner. Når du køber en jakke fra Fjällräven, gør du dig en investering. 

I vores brede sortiment af Fjällräven produkter finder du jakker til både damer og til herrer. Du finder et væld af smarte og praktiske designs – dunjakke til vinter, kunstpels i hatten til de kolde dage, hurtigtørrende og lette jakker til varmt klima samt mange andre styles. Opdag jakker i naturfarver og trendy nuancer som beige, gul, blå, grå og sort – der er noget for enhver smag. 

 

Aktiv livsstil med en Fjällräven jakke

Åke Nordin, skaberen bag Fjällräven, voksede op i naturskønne omgivelser i det svenske land. Det var et af hans mange eventyr i naturen, der gav ham idéen til den allerførste Fjällräven rygsæk. Siden da har populariteten for det svenske mærke taget fart, og det er i dag kendt over hele verden – både for deres nærmest ikoniske rygsække såvel som deres praktiske beklædning.

Noget af det tøj, man oftest ser fra Fjällräven, er deres jakker. De bruges i stor stil af aktive udendørsmennesker som lystfiskere, spejdere, vandrere, rejselystne og mange andre. Jakkerne er gode at bruge i skov, jungle, på vandet og i andre naturrige omgivelser. Du finder jakker til ethvert formål i vores sortiment fra Fjällräven. Om du har brug for en let og komfortabel jakke, der modstår vinden ude på din båd. Eller om du har brug for en varm og åndbar jakke til vandreture i kolde omgivelser. Se nærmere på udvalget her i webshoppen og opdag både vinterjakker, overgangsjakker, anorakjakker, poncho, dunjakker, fleecejakker og meget mere fra Fjällräven. Jakkerne kan bruges til dine udflugter i naturen såvel som til almindelige hverdagsbrug, hvor du gerne vil være klædt praktisk på. 

 

Funktionelle kvalitetsjakker med smarte detaljer

God kvalitet er noget af det, de fleste tænker på, når de hører navnet Fjällräven. Ligesom rygsækkene fra brandet er virkelig holdbare og komfortable at have på, så er mærkets jakker det også. Fjällräven er kendt for aldrig at gå på kompromis med materialerne i deres produktion, når det kommer til at fremstille slidstærke og holdbare jakker til verdens mange naturelskere. Jakkerne er fremstillet i alt fra genbrugs polyamid og økologisk bomuld, til fleece, 100% genanvendt polyester, kunstpels og andre materialer. Du kan læse mere om de enkelte styles på produktsiderne. 

Opdag blandt andet praktiske egenskaber som:

  • Hurtigtørrende materialer
  • Fugttransporterende egenskaber
  • Justerbar hætte
  • Åndbare og vindtætte materialer 

Generelt får du dig en virkelig solid og komfortabel jakke, uanset hvilken sæson du køber den til. Materialerne er altid i top, og detaljerne er der styr på. Bæredygtighed er ligeledes et vigtigt emne i det svenske brands produktion. Derfor bruges der i stor stil genanvendte materialer, når din Fjällräven jakke bliver til. Du kan derfor også investere i jakken fra Fjällräven med viden om, at du har udvist omtanke for det miljø og den natur, som du elsker at opholde dig i. 

 

Fjällräven jakke til dame og herre 

Lystfiskeren.dk forhandler Fjällräven jakker til damer såvel som til herrer. Uanset hvilken du køber, får du dig en jakke, der kan bruges når som helst. Der er tale om praktiske og multifunktionelle jakker, der kan bæres til hverdag, på udflugter og under rejser. Om du går lange ture i storbyen, ude i skoven eller vandrer i junglen, så finder du en jakke, der matcher dit formål. 

Invester i en dunjakke eller en vinterjakke med pels, når du nyder at gå lange ture ude om vinteren. Jakken kan med fordel også bruges på skiferien eller bare til hverdag, når du skal til og fra arbejde eller skole. Drømmer du om at tage på en eksotisk rejse med vandreture i junglen? Så skal du vælge en Fjällräven jakke i let og åndbart design. Dem finder du flere af i vores sortiment. Skal du ud og fiske? Dét at være ude på vandet kræver en både regntæt og vindtæt jakke. Dem fører vi også flere af fra Fjällräven. Ligesom vi også forhandler slidstærke Fjällräven regnslag, der er lige til at tage over din trøje eller jakke. 

 

Opdag et bredt sortiment af Fjällräven jakker 

Fjällräven kan det hele, når det kommer til jakker. Du finder en jakke til enhver sæson, ethvert klima og ethvert formål. Alle er de fremstillet i gode kvalitetsmaterialer – ofte genanvendte – og med fokus på de helt rette detaljer. Netop derfor er Fjällrävens jakker så populære blandt naturelskere og mennesker der bruger fritiden i naturen. 

Shopper du din nye jakke hos os, får du:

  • Hurtig levering af din ordre
  • Billig forsendelse fra 22 kr.
  • God kundeservice på telefon
  • Bredt sortiment af Fjällräven jakker

Køb en Fjällräven jakke og gør en god investering – vi forhandler alt fra lette jakker, til fleecejakker og vinterjakker. Med Fjällräven kan du blive klædt godt på til enhver tid på året.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.