FjällRäven Rygsække

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven rygsække til ethvert behov 

Søger du en praktisk og funktionel rygsæk? Til fisketuren med kammeraterne? Trekking i bjergene? Den hyggelige skovtur med børnene? Eller noget helt fjerde? Fjällräven rygsække er indbegrebet af god kvalitet og kan med fordel bruges når som helst. Om det er til oplevelser i naturen, som skoletaske eller rejsetaske – det er 100% op til dig. 

Det svenske mærke Fjällräven er et, som de fleste kender til. Faktisk er de blevet kendt i hele verden for netop deres smarte rygsække. Det er blandt andet den gode og komfortable måde, som rygsækken sidder på, såvel som den udtagelige og smarte skumgummiplade til at sidde på, der er årsag hertil. Siden den ikoniske taske Kånken blev lanceret, er der sket rigtig meget – og du finder i dag Fjällräven rygsække og tasker i alverdens former, farver og designs. 

Fjällräven er meget mere end blot én rygsæk. De står bag en hel række af dem. Det er alt fra børnerygsække til hverdagsrygsække, vandrerygsække, skoletasker, totebags, laptop-rygsække og meget mere. Du finder dem i alt fra Kånken til alverdens andre smarte designs – og i fine nordiske, naturnuancer som grøn, sort, blå og karrygul. Fjällräven byder på en flot og funktionel rygsæk for enhver smag.

 

Fjällräven rygsæk til den korte eller lange tur 

Fjällräven blev til for knap 50 år siden, og lige siden da har de fremstillet og lanceret utrolig mange fine rygsække, udstyr og beklædning til naturelskere. Det var den svenske Åke Nordin, der fik idéen til det hele – da han gik og drømte om at fabrikere en rygsæk, der både kunne holde alt hans udstyr til ture i naturen, såvel som at den også skulle være behagelig at have på ryggen. Hvem havde troet, at hans rygsæk designs ville blive verdenskendte og elskede af langt de fleste naturmennesker?

Uanset om rygsækken skal pakkes til den lange eller til den korte tur, så finder du en ideel Fjällräven rygsæk. De klassiske og moderne designs spænder nemlig bredt – fra helt små minirygsække til børn, til mellemstørrelses tasker og store vandrerygsække. 

Udforsk sortimentet og opdag en 16 L rygsæk i et cool design, der er egnet til hverdagsbrug – f.eks. til skolebøger eller til den lille dagsudflugt med venner eller familie. Du finder også den helt store vandrerygsæk i herremodel med plads til hele 72 L. Den er perfekt til den lange vandrerejse rundt i verden. Skal du ud og fiske med kammeraterne? Så har du også brug for en god taske til dine småting. Det kunne med fordel være en klassisk Kånken rygsæk i grøn. 

 

Ikonisk design og funktionelle detaljer 

Der er adskillige gode grunde til, at rygsækkene fra Fjällräven er blevet så populære. Det er blandt andet pga. den behagelige måde, tasken sidder på ryggen på. Men det drejer sig også om rygsækkenes høje kvalitet. Enhver taske fra Fjällräven er nemlig udført i slidstærke materialer af virkelig god kvalitet. Her er tale om en taske, der er udviklet i et kunstmateriale med naturfibre, som gør, at den er næsten helt vandtæt. Det er en stor fordel både på udflugten, såvel som når du har skolebøger eller en bærbar i tasken.  

Rygsækkene fra Fjällräven er udstyret med smarte egenskaber og detaljer som:

  • Størrelser fra 7 L til 75 L
  • Plads til laptop i foret rum
  • Udtagelig siddeplade 
  • Polstrede remme
  • Og meget mere. 

Alt i alt får du en virkelig solid og holdbar taske. Én som du kan bruge i mange år ud i fremtiden. Ligesom den er praktisk og slidstærk, så er den også moderne. Selvom det var tilbage i 70’erne, at de første rygsække blev lanceret, så de er svenske designs stadig utrolig trendy den dag i dag. De har fået nærmest ikonisk status indenfor branchen, og man ser dem overalt i verden – båret af børn, unge og voksne. 

Du kan læse mere om de enkelte rygsække på produktsiderne. 

 

Kvalitetsrygsække fra Fjällräven til rejser og udflugter 

Din rygsæk fra Fjällräven er skabt til at holde i mange år. Det er der ingen tvivl om. Og uanset hvad du har indkøbt den til, så kan den faktisk bruges til utrolig mange andre formål. 

Pak den lille eller mellemstore taske med madpakke, regnslag og andet nødvendigt udstyr, når du skal ud at vandre en eftermiddag, på fisketur med klubben, på dagsudflugt med familien eller noget helt fjerde. Eller brug den hver eneste dag, når du skal i skole. Du finder Fjällräven rygsække, der er specielt designet til at bære dine laptop i. 

De mellemstore tasker kan også bruge, når du skal ud og rejse. Selvom den ikke holder hele din oppakning, så er den god som håndbagage på flyet eller til dine trekkingture i junglen eller de lange gåture i storbyen. 

Har du brug for en rygsæk, der holder alt til hele rejsen? Fjällräven står også bag vandrerygsække på 65-75 L. Disse er ideelle, når du skal ud og rejse med backpack i en længere periode og nemt skal kunne få din bagage med dig rundt omkring. 

 

Køb din Fjällräven rygsæk her! 

Hvorfor skal du vælge en Fjällräven rygsæk? Hvis det ikke allerede står klart for dig, så opsummerer vi her kort. En rygsæk fra Fjällräven er en af de bedste, du finder på markedet. Den er utrolig holdbar og kan bruges til et væld af forskellige formål. Desuden fås den i mange fine designs, farver og størrelser. 

Dine fordele ved at købe tasken fra Fjällräven hos os er:

  • Vi leverer hurtigt
  • Vi sender billigt – fra 22 kr.
  • Vi svarer på dine spørgsmål

Fjällräven rygsækken er en investering for livet – én investering i god kvalitet og en hel masse eventyr på din vej. Køb den i dag, og bliv klar til hverdagen såvel som livets mange ture og udflugter!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.