FjällRäven Skjorter

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 33

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven skjorter til den aktive naturelsker 

En praktisk skjorte er et must til dig, der elskeren at bevæge dig rundt i naturen. Fjällräven står bag en lang række af smarte skjorter til damer og herrer. Med en af deres komfortable og lune skjorter i praktiske materialer kan du holde varmen på de kølige udflugter. Ligesom en af deres kortærmede skjorter i lette materialer holder dig godt ventileret i et varmere klima. Samtidig er skjorterne fra Fjällräven også tidløse i deres udtryk, hvilket betyder at du kan bruge skjorten i mange år ud i fremtiden, uden at den bliver kedelig eller umoderne at se på. 

Fjällräven er mest kendt for deres rygsække og tasker, men faktisk fremstiller de også et væld af beklædning, som skjorter, der er designet specielt til fritidsmennesker, der nyder at bruge tiden uden – på at fiske, vandre eller lignende. Skjorterne findes i flere udgaver og er alle fremstillet i slidstærke, komfortable og holdbare materialer, der giver dig en behagelig oplevelse i naturen.

Se nærmere på vores sortiment af Fjällräven skjorter og opdag alt fra ternede skjorter med lange ærmer til kortærmede skjorter i ensfarvet designs eller med tern. Du finder mange smarte skjortedesigns i enten løs eller mere tætsiddende pasform.

 

Kvalitetsskjorter til dame og herre gennem årtier 

Åke Nordin, skaberen af Fjällräven, startede ud med en tanke om at skabe en rygsæk, der var komfortabel og rummelig. Siden succesen med Fjällräven Kånken tasken startede i 1960’erne, er det blevet til et væld af andre produkter og udstyr til fritids- og udelivet. Det er blandt andet beklædning som skjorter. 

Fjällräven er kendt for deres unisex design over hele verden – alt deres tøj og deres tasker bæres af både mænd og kvinder, der elsker at nyde naturen på praktisk vis. Indenfor kategorien skjorter finder du dog styles, der er tilpasset netop damer og herrer. Det vil sige, at de er udført med en funktionel pasform, der sidder bedst på henholdsvis kvinde- og herrekroppen. Det giver dig, som mand eller kvinde, den allerbedste komfort, når du skal have en god skjorte på, der også er til at bevæge sig i. I vores sortiment finder du mange skjorter fra Fjällräven til damer såvel som herrer, og du kan sagtens finde mange af de samme nuancer og designs i både dame og herre style.  

 

God pasform og lækre detaljer

Det svenske brand er kendt for deres høje kvalitet i alt deres udstyr. Når det kommer til beklædning som skjorter, er de især også populære pga. netop den gode pasform og de mange detaljer. Der sker ingen kompromis, når det kommer til at fremstille praktiske skjorter til verdens naturelskere, og alle styles er derfor skabt i de bedste kvalitetsmaterialer. Det er blandt andet i genbrugspolyester, genanvendt uld og økologisk bomuld, hvilket også vidner om Fjällrävens ambition om at passe godt på den natur, som så mange af deres kunder elsker at bruge tiden i. 

Se nærmere på de mange skønne skjorter fra Fjällräven, og opdag detaljer som:

 • Ærmer der kan rulles op og fastgøres
 • Lette styles der nemt kan pakkes
 • Fugttransporterende materialer
 • UV-beskyttelse
 • Hurtigtørrende materialer
 • Isolerende materialer som uld og flanel

Enhver skjorte er skabt til at blive brugt, til at bevæge sig i og til at holde dig varm eller afkølet, uanset hvilket klima du er på vandre- eller fisketur i. Du kan læse meget mere om de forskellige skjorter på produktsiderne. 

 

Fjällräven skjorte til hverdag og hobby

Fjällräven skjorter er både praktiske og smarte at se på. Netop derfor kan de bruges både ude i naturen såvel som til hverdag. Hvem nyder ikke en god skjorte, der holder dig varm, på en iskold cykeltur til arbejdet? Og hvorfor ikke investere i en lækker skjorte med korte ærmer, der, med sit fugttransporterende materiale, holder dig godt afkølet om sommeren?

Holder du af at bevæge dig i naturen, kan du med fordel vælge en af de mange skønne Fjällräven skjorter. Du finder både varme og isolerende skjorter, der er gode, når du skal gå lange ture i et lidt koldere klima. Samtidig kan den langærmede og varme skjorte også bruges som en slags jakke til forår eller sommer. Skal du ud og hike i et varmt klima? Så skal du vælge en af de smarte og kortærmede skjorter fra Fjällräven. De er udført i lette materialer, der gør det nemt at pakke skjorten i din rygsæk. Ligesom skjorten også transporterer fugt væk fra huden og føles kølig at have på. 

Læs mere om skjorterne på produktsiderne og find lige den, der matcher dine behov til hverdag eller på din rejse. 

 

Find et bredt sortiment af Fjällräven skjorter her 

Skjorter fra Fjällräven er nogle af de bedste af slagsen, når du gerne vil opholde dig ude i naturen med stil. Her får du en praktisk skjorte med god pasform, der er til at bevæge sig i, samtidig med at den sørger for, at din krop holder en optimal temperatur. 

Shopper du dine skjorter fra Fjällräven her hos Lystfiskeren.dk, får du altid:

 • Billig fragt til kun 22 kr.
 • Nem online bestilling
 • Hurtig forsendelse af din ordre
 • Bredt sortiment af Fjällräven skjorter
 • Altid god kundeservice

Køb Fjällräven skjorter i dag, og bliv klædt godt på til fisketuren, vandreturen eller den eksotiske rejse.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.