FjällRäven Soveposer

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Fjällräven soveposer til camping og udeliv 

Overnatter du ofte i naturen? I campingvogn, telt eller bare ude i det fri? Det kræver en god og isolerende sovepose at holde varmen, når du sover udendørs. Fjällräven står bag flere kvalitetssoveposer, der lever op dine behov under både ekstremt kolde og mere almindelige nattetemperaturer. 

Fjällräven er kendt for deres rygsække samt andet udstyr og beklædning til fritidsmennesker, der nyder at bruge tiden udendørs i naturen. Soveposer er derfor også en del af det svenske brands portefølje. Langt de fleste naturelskere tager ofte på ture, der omfatter en overnatning i mere primitive omgivelser. Dette kræver en sovepose, som er bekvemmelige og som yder brugeren god komfort og varme. Soveposerne fra Fjällräven er yderst funktionelle og blandt andet udstyret med detaljer som en ergonomisk formet fodkasse, tovejs lynlås for bedre ventilation af fødderne og vatteret termokrave til at holde varmen med. 

Sortimentet af soveposer fra Fjällräven byder på alt fra en let sovepose, der er velegnet til sommerbrug og lune temperaturer, til en flere-sæsoners sovepose, der kan bruges under kølige forhold helt ned til -20 grader. Du finder dermed en optimal sovepose, uanset om du skal på vandretur eller campingferie om sommeren/foråret eller efteråret/vinteren.

 

Soveposer fra Fjällräven til din ferie eller udflugt

Fjällräven har eksisteret i knap 50 år. Det var svenskeren Åke Nordin, der skabte det i dag verdenskendte brand. Selv voksede han op i nogle af Sveriges skønne naturomgivelser, hvori han nød at drage på eventyr. Hans vision startede med, at han ville udvikle en rygsæk, der både havde plads til alt hans udstyr, men som også var komfortabel at bære på. De ikoniske rygsække fra Fjällräven er nogle, langt de fleste kender i dag. Men brandet står faktisk bag en hel del flere ting til udendørslivet. Det er blandt andet deres innovative soveposer. 

Soveposerne fra Fjällräven fås i flere modeller og designs. Om du skal bruge en god sovepose til camping- og telttur i det danske sommerland, eller du skal overnatte i den svenske vildmark, en eksotisk jungle eller noget helt fjerde – så finder du en god sovepose til formålet i sortimentet fra Fjällräven. Deres soveposer er designet til at give dig god ventilation ved højere temperaturer såvel som at holde dig varm ved lavere temperaturer. Du kan se nærmere på udvalget her i webshoppen og læse mere om hver enkel sovepose på produktsiderne. 

 

Høj kvalitet og praktiske detaljer

Fjällräven er ensbetydende med god kvalitet. Det ved alle naturelskere, der kender og bruger deres produkter. Soveposerne fra Fjällräven er ingen undtagelse. De er fremstillet i de bedste materialer som f.eks. syntetisk polyamid, polyester foring og syntetisk microloft foring. Materialerne er brugt på innovativ til at give dig en utrolig isolerende sovepose, som f.eks. også holder dig varm, selv når materialet bliver fugtigt. 

Derudover er soveposerne udstyret med egenskaber som f.eks.:

  • Egnet til brug ned til -4 til -20 grader
  • Fra under 500 g til ca. 1 kg.
  • Tovejs lynlås til effektiv ventilation
  • Isolerende foring 
  • Indvendig lomme til opbevaring
  • Og meget mere. 

Generelt set får du dig en sovepose, der giver dig den mest komfortable og behagelig søvn, når du overnatter ude i naturen. De mange smarte detaljer og de gode materialer gør din Fjällräven sovepose til en af de bedste på markedet. Du kan læse mere om soveposerne på produktsiderne og finde den helt rigtige til netop din tur og dine behov. 

 

Behagelige sovepose til dine overnatninger i naturen

En Fjällräven sovepose kan bruges til alverdens formål. Kvaliteten gør den solid og slidstærk, så du får dermed en sovepose, du kan benytte dig af i mange år. Tag den med på fisketuren til Sverige, hvor I skal overnatte i telt eller campingvogn. Her kan en af mærkets sommer eller flere-sæsoners soveposer holde dig godt varm, selv på de til tider kølige nætter i det svenske. Soveposen er også ideel, når du tager på camping. Er der nogen, der skal sove i forteltet, er det skønt med en isolerende, men også ventileret sovepose, der giver dig komfort på varme såvel som kølige sommernætter. Måske skal du ud at trekke i eksotiske omgivelser? Din overnatning i telt i junglen kræver en optimal sovepose. Vælg gerne en af sommervarianterne, hvis du forventer lune nætter i dine omgivelser – og gå med en af de lettere modeller på under 500 g., hvis du har meget oppakning at bære på rejsen. 

 

Find din Fjällräven sovepose her

Fjällräven soveposer lever op til alle dine forventninger om en god sovepose i høj kvalitet. De er derfor oplagte at investere i, når du søger en komfortabel sovepose, som du kan bruge på mange campingture eller rejser. Køber du soveposen fra Fjällräven her hos os, er du altid garanteret et bredt sortiment. Ligesom du også opnår fordele som:

  • Hurtig levering af din sovepose
  • Billig fragt til kun 22 kr.
  • God kundeservice og vejledning

Invester i en Fjällräven sovepose, og bliv klar til mange skønne overnatninger i naturen!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.