FjällRäven Tasker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven tasker til i små og store størrelser

Søger du en lille og smart taske til fisketuren? En tote bag til strandturen? Eller en smart bæltetaske til vandreturen i junglen? Fjällräven står bag en lang række af smarte og funktionelle tasker. Uanset hvilken størrelse du har brug for på din udflugt, rejse eller tur, så finder du en ideel model fra Fjällräven, der både kan holde dine ejendele, udstyr, computer og lignende. 

Selvom det svenske brand er mest kendt for deres ikoniske rygsæk Kånken, så byder sortimentet fra det populære brand faktisk også på et væld af andre praktiske tasker. Taskerne er specielt udviklet til dig, der nyder at opholde dig i naturen, men du finder også smarte designs, der nemt kan bruges i hverdagen f.eks. til studie eller arbejde. 

Se nærmere på vores udvalg og opdag tote bags, rygsække, bæltetasker, duffelbags, skuldertasker, toilettasker og små accessories som punge, tabletcases og nøgleringe. Du finder en smart taske til ethvert behov - nordiske farver som grøn, gul, blå, grå, sort og mange flere. Du kan vælge dine nye taske fra Fjällräven i en tidløs farve, sådan at du kan bruge den i mange år, uden at den bliver umoderne at se på. 

 

Tasker fra Fjällräven til enhver tur

Visionen bag Fjällräven stammer fra den svenske skaber Åke Nordin og fra hans mange eventyrer i de svenske naturomgivelser, som han voksede op i. Han drømte om at skabe en rygsæk, der både var behagelig at have på og som kunne have plads til alt hans udstyr. Det var en drøm, han realiserede i 1960’erne, hvor den første Fjällräven taske så dagens lys. Siden da har succesen taget fart, og Fjällräven er i dag et brand, der er kendt og elsket over hele verden. 

Mange forskellige tasker er det blevet til, siden mærket blev til for knap 50 år siden – fælles for dem alle er den høje kvalitet og det nærmest ikoniske design med det velkendte rævelogo på. Her i webshoppen finder du Fjällräven tasker til enhver tur eller rejse, du måtte begive dig ud på. Vi forhandler både nogle af brandets helt små tasker som bæltetasker eller små skuldertasker. De er ideelle, når du blot skal have få ejendele med dig f.eks. på fisketur eller en udflugt i storbyen. Derudover forhandler vi også større tasker som tote bags og duffelbags. Disse kan bruges som strandtasker, rejsetasker eller til bagage på en campingtur. 

 

Cool design og lækre detaljer

Fjällräven er kendt for et trendy og tidløst look. Selvom taskerne i starten var målrettet natur- og fritidsmennesker som spejdere, lystfiskere, campister osv., så benyttes de i dag i stor stil af alle og enhver – børn, unge og voksne. Taskerne er kun blevet mere moderne og populære, siden de kom frem i 1960’erne. Udvikling er der også sket meget af, og du finder i dag Fjällräven tasker i mange nye designs og farver. 

Ingen kompromis med hverken kvalitet eller bæredygtighed. Det er en af Fjällrävens vigtigste værdier. Udover at fremstille solide og slidstærke tasker til alverdens formål, så søger brandet også at passe på den natur, som så mange af deres loyale kunder ynder at opholde sig i. Det sker blandt andet gennem genanvendelse af materialer som nylon, uld og polyester. 

Se nærmere på hele sortimentet her på siden, og opdag tasker med egenskaber og detaljer som:

  • Slidstærke materialer der er lette at rengøre
  • Vandtætte materialer
  • Komfortable og justerbare stroppe
  • Og meget mere.

Detaljerne på din Fjällräven taske er altid udført med omtanke for at gøre din hverdag eller rejse nemmere. Det blandt andet ved, at du kan tilpasse tasken, så den sidder rart på din krop. Ligesom at mange af taskerne også er vandtætte og derved giver dig sikker opbevaring af sarte ejendele. 

 

Kvalitetstasker til udflugt, rejse og hverdag

Fjällräven er et brand, der fremstiller tasker til alle. Designet er unisex og kan derfor bruges af både piger og drenge, mænd og kvinder. Ligesom der også er tasker til ethvert formål, om du skal på en lille udflugt eller en større rejse. 

Vælg en smart og lille skuldertaske til turen rundt i storbyen. Den har plads til pas, penge og andre små ejendele. Den er ideel, når du ikke har behov for at have en hel masse ting med dig rundt. Du kan også gå med en smart bæltetaske, hvis du vil være helt sikker på, at dine ejendele er så tæt som muligt på dig. 

Du finder også smarte tasker som totebags, der kan bruges til en udflugt, hvor du skal have lidt mere med dig. Ligesom de kan bruges til lettere oppakning til campingturen eller et par overnatninger i weekenden. Du finder som rejsetaske også smarte duffelbags fra Fjällräven – disse er ideelle til en kortere rejse, hvor du gerne vil have din oppakning med på en smartere måde end i en stor kuffert. 

 

Shop tasker fra Fjällräven her!

Hvorfor vælge en Fjällräven taske? Det er der flere gode grunde til. For det første får du en holdbar taske i gode og slidstærke materialer. Derudover får du også en tidløs og pæn taske, som du kan bruge igen og igen. 

Køber du din Fjällräven taske her hos Lystfiskeren.dk, får du fordele som:

  • Hurtig levering af din taske
  • Billig forsendelse fra 22 kr.
  • Altid god kundeservice 

Køb din nye Fjällräven taske i dag, og gør en god investering! 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.