Haglöfs Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side

Haglöfs bukser til dit friluftsliv 

Praktiske bukser er et must, når du skal bevæge dig rundt i naturen. Svenske Haglöfs fremstiller kvalitetsbukser, der er egnet til rejser, fisketure, spejderlivet såvel som gåture i skoven. Bukserne fra dette brand er nemlig udført i slidstærke kvalitetsmaterialer og med smarte detaljer, der giver dig stor bevægelsesfrihed såvel som god komfort. 

Haglöfs er et svensk brand, der er kendt verden over for deres tasker, beklædning og andet udstyr til friluftslivet. Det er et af de foretrukne mærker, hvis du spørger backpackere, naturelskere og friluftslivsnørder. Dét er det netop pga. de innovative designs, den gode kvalitet og de bemærkelsesværdige detaljer, som alle produkterne er skabt med. 

Her hos Lystfiskeren.dk sætter vi en stor ære i at tilbyde dig populære brands, som er kendt for deres gode kvalitet og fokus på produkter til friluftslivet. Derfor er vi stolt forhandler af det svenske mærke Haglöfs. I vores sortiment finder du bukser fra mærket til både dame og herrer, som korte eller lange bukser og i et væld af forskellige designs. Du finder bukser med tætsiddende eller løs pasform, skibukser, ultra lette bukser og meget mere. Vi forhandler bukser fra Haglöfs til enhver form for friluftsliv. 

 

Bukser fra Haglöfs til dame og herre

Det populære svenske friluftlivsbrand Haglöfs er kendt for deres ambition om at skabe perfekte produkter. Alle deres designs er skabt til den naturglade person, der gerne vil opleve de åbne vidder og være praktisk forberedt på, hvad disse oplevelser må bringe med sig. Derfor fremstiller de blandt andet beklædning som bukser, der er udført i slidstærke og praktiske materialer, der gør sig egnet til brug i al slags vejr. 

Vi forhandler Haglöfs bukser til damer såvel som til herrer. I vores sortiment finder du bukser fra Haglöfs til lige dit behov, om du skal trekke i den varme, thailandske jungle eller om du skal ud at stå på ski eller tager på fisketur i den svenske natur. Du kan vælge mellem alt fra korte bukser i vandafvisende materiale og med komfort, til lange bukser med ekstra strækbarhed og indsnævring ved benene, såvel som skibukser med åndbare og vandtætte membraner, der holder dig tør hele dagen – og endnu flere smarte styles. Haglöfs damestyles er tilpasset kvindekroppen, og du får som kvinde derfor en god buks, der sidder som den skal. Herrebukserne er ligeledes egnet til mandens kropsbygning – men uanset hvilke styles du vælger, får du altid slidstærke materialer og et væld af praktiske egenskaber i din buks.

 

Topkvalitet og praktiske detaljer

Haglöfs er kendt for deres høje og innovative kvalitet. Dét er netop fordi, at Haglöfs selv har forpligtet sig til at skabe udstyr og beklædning, som gør, at naturelskere kan opleve verden på praktisk og funktionel vis. Derfor er der sket store fremskridt med alle deres produkter. Der er nok ikke mange af dem, der selv helt ud, som de gjorde for knap 100 år, hvor brandet lancerede deres første styles til friluftslivet. 

Med afsæt i perfektion er Haglöfs bukser fremstillet i materialer som slidstærkt og letvægts GORE-TEX, polyamid, softshell materiale og med Fluorocarbon-fri DWR overfladebehandling. Der er derfor tale om bukser, der er vandtætte, vindtætte og yderst slidstærke. 

Udforsk hele sortimentet af bukser, og opdag egenskaber som:

  • Talje med elastik og god komfort
  • Vandafvisende overflade
  • Letvægtsmateriale
  • 2-lags GORE-TEX membran
  • QuadFusion™ hulfibermateriale
  • Sidelynlåse 
  • Og meget mere. 

Du finder bukser med et væld af smarte egenskaber, og der er helt sikkert et par, der lever op til netop dine behov og dit øje for detaljer, og som gør hverdagen eller rejseaktiviteten nemmere. 

 

Bær Haglöfs bukser til hverdag og i naturen

Bukserne fra Haglöfs er egnet til hverdag, vandring, rejser og meget mere. Om du søger bukser til en udflugt, hvor du skal kunne holde dig godt varm. Eller du leder efter bukser der holder dig komfortabel, tør og afkølet. Så finder du det i vores sortiment fra Haglöfs. 

I naturen giver Haglöfs bukserne dig stor komfort. De har alle en god pasform, som gør det nemt at bevæge sig, uanset om du vandrer i skoven, står i en båd og fisker eller laver andre udendørs aktiviteter. Skal du ud og rejse? Og skal oppakningen være så let som mulig? Du finder flere Haglöfs bukser, der næsten intet vejer - med vægt helt ned til knap 200 g – ligesom de også er udført i lette materialer, der er nemme at pakke sammen. 

Til hverdagsbrug er Haglöfs bukserne også helt ideelle. Når du gerne vil være klædt praktisk på og opnå stor komfort. Det kunne være på cykelturen til studie eller arbejde, såvel som til at gå ude i haven i. 

 

Udforsk et bredt sortiment af Haglöfs bukser

Friluftslivet kræver meget i forhold til påklædning. Vejret kan ændre sig når som helst og varierer utrolig meget, alt efter hvor du rejser hen eller hvor din udendørs hobby foregår. Med Haglöfs bukser er du godt dækket ind. Disse giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabelt tilpas, uanset hvilken ude-hobby du har eller hvilken rejse du drager på. 

Køber du dine nye Haglöfs bukser hos os, får du fordele som:

  • Levering til kun 22 kr.
  • Bredt online sortiment af Haglöfs styles
  • Kundeservice alle ugens dage

Vælg bukser fra Haglöfs i dag og invester i en god og praktisk kvalitetsbuks, som kan bruges til vandring, på rejsen eller blot til hverdag!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.