Haglöfs Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 69

Faldende orden
Side
pr. side

Haglöfs jakker til enhver sæson

En god jakke er et krav, når du opholder dig meget ude i naturen. Det gælder, hvad enten det er på en rejse, i forbindelse med din udendørs hobby eller en udflugt i naturen. Men hvilken jakke skal du vælge? Haglöfs jakker er svaret på dine bekymringer. Her får du dig en jakke, der på innovativ vis er designet til friluftslivet, lige såvel som den også kan bruges til hverdag. 

Haglöfs er kendt over hele verden for deres høje kvalitet, innovative styles og tilpasning til friluftslivet. Deres udstyr og beklædning er derfor elsket af både backpackere, lystfiskere, naturmennesker og rejselystne unge såvel som ældre. Det svenske brand har eksisteret i mere end 100 år og er kun blevet mere udbredt og populært i friluftslivsbranchen. Specielt er de kendt for deres rygsække, men beklædning som jakker er også noget af det, Haglöfs fremstiller i stor stil. 

I vores sortiment finder du Haglöfs jakker i flere designs. Opdag styles som dunjakker, fleecejakker, tynde og lette jakker, lange frakker, softshell jakker og meget mere. Du finder jakkestyles til enhver sæson og til ethvert formål. Jakkerne fra Haglöfs er fremstillet i vandafvisende materialer, innovativ isolering såvel som vindtætte membraner og god åndbarhed. 

 

Aktivt friluftsliv med en Haglöfs jakke

Haglöfs har sin oprindelse i Sverige. Det var i 1914, at den visionære tømrer, Wiktor Haglöf stiftede virksomheden. Hans ambition var at skabe en rygsæk, der kunne holde til hele turen, uanset hvor rejsen gik hen og hvordan forholdene var. Siden starten er det blevet til meget mere end blot tasker, som ellers er noget af det, Haglöfs er mest kendt for. I dag fremstiller Haglöfs også et væld af beklædning til rejsen og til hverdagen. Det er blandt andet deres lækre kvalitetsjakker. 

Vores sortiment fra Haglöfs byder på utrolig mange smarte jakker, der alle tillader, at du bevæger dig frit og tørt i naturen. Mens du holder varmen eller føler dig godt afkølet. Her er jakker til ethvert behov. Om du skal på fisketur på en regnfuld efterårsdag, på trekking i den eksotiske jungle eller ud at vandre i et koldt klima. Haglöfs designer jakker til alle sæsoner, klimaer og vejrforhold. 

Lige såvel som jakkerne fra Haglöfs er praktiske, så er de faktisk også ret trendy. De klæder dig godt, hvis du holder af et praktisk og smart look. Jakkerne fås i alverdens tidløse farver som sort, blå, grøn, gul og mange flere. Du finder derfor let en funktionel jakke, der falder i din smag. 

 

Praktiske jakker med funktionelle egenskaber

En jakke er en investering. Derfor skal den leve op til dine ønsker om kvalitet. Haglöfs jakker er indbegrebet af god kvalitet. Det svenske brand går nemlig aldrig på kompromis, når det kommer til at designe og producere innovativ beklædning til deres mange naturelskende og rejselystne kunder. Derfor er jakkerne fra Haglöfs fremstillet i slidstærke og holdbare kvalitetsmaterialer som genanvendt polyamid, genanvendt polyester, letvægtsmaterialer, gåsedun, mikrofleece og overfladebehandlede materialer. 

Alt dette vidner om kvalitetsjakker, der holder i mange år. Du kan se nærmere på sortimentet her i webshoppen og læse mere om de enkelte styles på produktsiderne. 

Opdag blandt andet egenskaber som: 

  • Fugtspredende effekt
  • Kropsnært design til ekstra komfort
  • Åndbar, vindtæt og vandtæt GORE-TEX membran
  • Slidstærke letvægtsmaterialer
  • Varmende dunisolering
  • Og meget mere.

Du finder Haglöfs jakker til ethvert behov, enhver tid på året og enhver personlig smag. Jakkerne er både praktiske og pæne at se på. Netop derfor er de populære verden over blandt både unge, voksne og ældre – til hverdagsbrug, ude i naturen og på rejser. 

 

Jakker til damer og herrer til rejse og hverdag

Sortimentet fra Haglöfs byder både på jakker til damer og til herrer. Du finder derfor let en jakke, der er syet til netop din pasform som kvinde eller mand. Selvom jakkerne fås i dame- og herremodeller, er de alle udført i de samme gode materialer, og du finder ofte de samme styles i både herre- og damemodel. 

Jakken fra Haglöfs kan du bruge når som helst. Du kan investere i en af de lækre dunjakker som din nye vinterjakke. Den kan bruges, når du går eller cykler i køligere temperaturer til skole eller til arbejde. Ligesom du også kan bruge den på en rejse eller udflugt, hvor du skal opholde dig i naturen i længere tid og kunne bevare en optimal kropstemperatur.

Haglöfs designer ligeledes jakker til det lunere klima eller den varme sæson på året. Det kunne være alt fra en fleecejakke til en smart skaljakke, som du kan bruge i forårs- eller sommersæsonen. Skaljakken holder dig tør, og den modstår også vind. Fleecejakken giver dig en god isolering på de køligere forårs- eller sommerdage. 

 

Opdag Haglöfs jakker i topkvalitet!

Haglöfs jakker er nogle af de mest foretrukne hos backpackere og andre friluftlivsmennesker. Det er de netop fordi, de er yderst praktiske og fordi du kan få dig en jakke, der egnet til enhver slags vejrforhold, klima eller sæson på året. 

Køber du jakken fra Haglöfs her i webshoppen, får du fordele som:

  • Levering til kun 22 kr.
  • Kundeservice fra man-søn
  • Nem online bestilling

Vælg din Haglöfs jakke hos os i dag, og gør et godt køb. Vi garanterer en praktisk og slidstærk jakke, der lever op til alle dine behov, når du færdes i naturen.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.