Haglöfs Rygsække

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Haglöfs rygsække til dit friluftseventyr 

Nyder du at begive dig ud i vidtstrakte landskaber? Øde vildmarker? Eksotiske jungler? Fisketure på havet? Uanset hvilket eventyr du går og drømmer om, så kræver det en god rygsæk til formålet. Haglöfs rygsække er kendt for at være nogle af de bedste i branchen. De er designet til dig, der på praktisk vis vil bære din bagage på ryggen og som ønsker, at det skal ske med stor komfort. 

Svenske Haglöfs har eksisteret i mere end 100 år. Brandet blev grundlagt i 1914 af Wiktor Haglöf. Han var tømrer og havde en ambition om at skabe en rygsæk, der rent faktisk kunne holde til turen uden problemer. Man må sige, at det er lykkes, da Haglöfs i dag er kendt verden over for deres kvalitetsrygsække, der er yderst holdbare og som også yder stor komfort til brugeren. 

Sortimentet af Haglöfs rygsække spænder bredt. Du finder her i webshoppen alt fra en lille rygsæk med rumindhold på 15 L til en medium rygsæk med plads til 25 L. Der er mange fede designs at vælge mellem, og du får naturligvis altid det cool look med det ikoniske Haglöfs logo på taskens front. 

 

Kvalitetsrygsække til små og store eventyr

Haglöfs har sin oprindelse i det naturrige Sverige, hvor friluftslivet aldrig er særlig langt væk fra samfundet. Netop med denne tanke fremstiller brandet et væld af skønne rygsække og andet udstyr til friluftsmennesker, der nyder at opholde sig ude i naturen. Alle deres rygsække er derfor designet til praktisk brug og med smarte detaljer, der gør hverdagen eller rejsen nemmere for dig. Om du cykler til skole, vandrer langs floder, i junglen eller op ad et stejlt bjerg – så hjælper Haglöfs rygsækken dig altid godt på vej til at nå dit mål. 

Rygsækkene fra svenske Haglöfs fås i et væld af størrelser og flotte designs. Se nærmere på dem alle i vores brede sortiment, og opdag små som store tasker til ryggen i alt fra klassisk sort til grøn, blå, brun, grå og gul. Rygsækkene kommer i nogle tidløse og nordiske farver, som gør, at rygsækken kan bruges i årevis uden at blive umoderne at se på. Derudover er de også fremstillet i solide materialer og med funktionelle detaljer. Rygsækkene kan derfor bruges, uanset om du skal på en længere eller kortere rejse eller udflugt. 

 

Funktionelt design og gode detaljer

Fisketur med kammeraterne? Trekking i kuperet terræn? Storbyferie? Eller noget helt fjerde? Uanset hvad dit eventyr byder på, så er Haglöfs tasken din nye bedste ven. Brandets rygsække er produceret i slidstærke materialer, der gør, at rygsækken holder hele turen – og til endnu flere ture i fremtiden. Denne høje kvalitet, som Haglöfs er kendt for, gør at rygsækkene er populære verden over blandt backpackere, rejselystne og friluftsmennesker. Taskerne er blandt andet fremstillet i super slidstærk og kraftig Polyamid, samt fluorocarbonfri DWR behandling, der gør rygsækken vandtæt. 

Se nærmere på alle rygsække fra Haglöfs her i sortimentet, og opdag funktionelle og praktiske detaljer som: 

 • Vandtætte materialer
 • Slidstærke materialer
 • Justerbare skulderstropper
 • Polstret bæresele 
 • Let afstivet ryg 
 • Strækbare yderlommer 
 • Flot Haglöfs logo på ydersiden 
 • Og meget mere.

Alt i alt får du virkelig god kvalitet og mange smarte detaljer, når du køber en Haglöfs rygsæk. Det er en investering – én for livet, som kan følge dig på et utal af oplevelsesrige eventyr. 

 

Smarte Haglöfs rygsække til rejsen

Haglöfs rygsække er multifunktionelle, idét de kan bruges når som helst. Det er ikke blot en taske til rejser og udflugter, men også en taske du kan bruge til hverdag. Rigtig mange benytter sig af Haglöfs praktiske og komfortable rygsække til arbejde og studie. Netop fordi rygsækken sidder så godt placeret på ryggen og yder så stor komfort til brugeren. 

Skal du ud at rejse? Så er Haglöfs rygsækken helt klart også et godt valg. Gå med den lidt mindre 15 L taske, når du blot har brug for en nem og handy håndbagage eller rygsæk til dine små fornødenheder på vandring i naturen eller ture rundt i storbyen.  

Har du brug for en god taske til bagage? Så er en 25 L taske fra Haglöfs ideel. Denne kan holde tøj og udstyr til hele rejsen – naturligvis for dig der er god til at pakke på optimal og let vis. 

 

Find din rygsæk fra Haglöfs her 

Der er mange gode grunde til at investere i en Haglöfs rygsæk. Vigtigst af alt så er det fordi, du får en rygsæk, der er egnet til at opleve verden med uanset vejret og destinationen. Rygsækken er slidstærk, vandtæt og komfortabel at have på. 

Køber du din nye Haglöfs rygsæk her, får du:

 • Hurtig og billig levering til 22 kr.
 • Bredt sortiment af Haglöfs rygsække
 • Kundeservice fra man-søn

Shop dine nye Haglöfs rygsæk, og bliv klar til livets friluftseventyr! Med denne kvalitetsrygsæk er du klar til alt fra fisketure og spejderlejre til eksotiske jordomrejser. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.