Haglöfs Sko

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs sko til vandring, rejse og hverdag

Nye sko til rejsen? Til vandreturen? Fisketuren? Uanset hvilken naturoplevelse du søger sko til, så finder du et godt par fra Haglöfs. Brandet stiler efter at give dig alt, hvad du skal bruge for at klare en udflugt eller rejse på praktisk vis. Deres sko er med til at holde dine fødder godt ventileret og komfortable under hele turen. 

Det svenske mærke er kendt for deres friluftlivsudstyr og er et af de foretrukne brands hos backpackere, rejselystne og vandreglade personer. Derfor er deres sko oplagte, når du søger et godt og slidstærk par, som du kan bruge til gåture i natur såvel som i byen. Svenske Haglöfs er friluftslivsbranchens svar på Nike eller Adidas – og du kan derfor investere i sko fra dette mærke velvidende om, at du får både kvalitet, design og komfort for dine penge. 

Se nærmere på hele sortimentet her i webshoppen. Det byder på styles til damer og herrer – almindelige sko og støvler. De er alle fremstillet med et gennemført design og nogle virkelig gode detaljer, som f.eks. vandafvisende materialer, god åndbarhed og utrolig effektiv affjedring. Alle skoene er udført i et smart design, der både kan bruges på rejser og til hverdag. 

 

Praktisk udstyr gennem mere end 100 år

Haglöfs har mere end 100 år på bagen. Med oprindelse i det svenske, som er et land fyldt med alverdens forskellig natur - floder og skove, kuperet terræn, voldsomt vejr osv. – har brandet altid haft omtanke for at fremstille produkter som f.eks. sko, der egner sig til et aktivt udendørsliv. I al den tid de har eksisteret, har deres indgående fokus været på at innovere det udstyr og den beklædning, de fremstiller til friluftslivet. Så netop du kan blive ved med at opleve verden omkring dig på praktisk og komfortabel vis.

Skoene fra Haglöfs er ingen undtagelse fra brandets vision om at skabe innovative og perfekte produkter til naturelskeren. I vores sortiment fra brandet finder du derfor både gode sko og støvler, der egner sig til mange timers vandring i alverdens forskellige omgivelser. Om du vil gå op ad et stejlt bjerg, vandre i junglen eller trave lange ture i storbyen. Så finder du dig et par sko fra Haglöfs, der opfylder alle dine forventninger om høj komfort. Vi forhandler Haglöfs sko til både damer og herrer og har derfor et bredt udvalg af forskellige pasforme og størrelser. 

 

Sko i funktionelt designs og med smarte detaljer

God kvalitet er et must, når du køber nye sko til den lange vandretur, spejderlejren, fisketuren eller rejsen rundt omkring i verden. Du skal sikre dig, at dine fødder får den bedste komfort, når du skal ud og gå langt. Med Haglöfs sko er du altid garanterer alt dette. Det svenske brand lever for at innovere og skabe perfekte produkter til friluftslivet – det har de gjort i mere end 100 år. De går derfor aldrig på kompromis med deres design eller produktion. Skoene fra Haglöfs er blandt andet fremstillet i materialer som vandafvisende polyester, syntetisk læder, gelpolstring ved bagfoden, støbt EVA og vandafvisende ruskind. 

Du finder yderligere et væld af gode egenskaber i de mange praktiske sko fra Haglöfs. Det er blandt andet:

  • Fluorcarbonfri imprægnering og PROOF ™ ECO membran for en vandtæt sko
  • Forstærket hæl og tå
  • Åndbar, vandtæt og vindtæt GORE-TEX membran
  • Gelpolstring ved bagfod til effektiv støddæmpning
  • Og meget mere. 

Du kan læse mere om de enkelte styles på produktsiderne. Uanset hvilken sko eller støvle du vælger fra Haglöfs, så får du en praktisk model, der er egnet til at blive brugt udendørs og i naturen i al slags vejr. 

 

Haglöfs sko til enhver rejse eller udflugt 

Står du overfor en lang rejse? En fisketur med vennerne? Spejderlejr med masser af vandring i naturen? Uanset hvordan du vil bruge din tid i naturen, så kræver det et par gode sko, der giver dine fødder komfort og optimal støtte i mange timer af gangen. Det kan du altid forvente med et par praktiske og innovative sko fra Haglöfs. 

Invester i et par vandtætte og åndbare sko fra Haglöfs til dine lange gåture i hverdagen såvel som til traveture på dine rejser. Skoene fra Haglöfs giver dig god stabilitet, uanset hvor du bevæger dig henne. Ligesom de lader dine fødder ånde i et varmere klima og yder høj komfort på de lange traveture.

Du kan også vælge at investere i et par vaskeægte vandrestøvler fra Haglöfs. Med disse er du sikret, at du kan bevæge dig helt optimalt i kuperet terræn f.eks. i skoven, på et bjerg eller andre naturomgivelser. Med en solid støvle fra Haglöfs er du garanteret høj komfort, selv hvis du bærer på en tung rygsæk. I vores sortiment finder du blandt andet støvler, hvor sålen kan skiftes ud – alt efter hvilket terræn du bevæger dig i. 

 

Find dine Haglöfs sko her!

Hvorfor investere i et par sko fra Haglöfs? Det er der flere gode grunde til. Når du køber Haglöfs får du altid kvalitet for dine penge. Ligesom du får et par sko, der på innovativ vis er designet til at bevæge dig i naturen. Skoene er vandtætte og holder dine fødder godt ventileret. 

Shopper du dine Haglöfs sko hos Lystfiskeren.dk, får du:

  • Altid billig forsendelse til 22 kr.
  • Altid hurtig levering af dine sko
  • Altid god kundeservice – alle ugens dage 

Køb Haglöfs sko, og gør en investering i høj komfort til dine fødder! Med sko fra Haglöfs er du klar til lange såvel som kortere vandreture. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.