Haglöfs Soveposer

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs soveposer til camping og ferie 

Drømmer du om en behagelig overnatning i naturen? Komfort er ikke altid det første, de fleste forbinder med at sove i en sovepose. Men når du investerer i en kvalitetssovepose fra Haglöfs, får piben en helt anden lyd. Deres soveposer er fremstillet i nogle af de bedste materialer og med fokus på komfort såvel som praktiske detaljer.

Haglöfs er kendt indenfor friluftslivet som et af de absolut bedste brands. Det er specielt deres rygsække, de er kendt for – dét var nemlig disse brandet startede ud med at producere i sin tid. Dog er de i løbet af deres mere end 100-årige eksistens blevet anerkendt for alverdens udstyr og beklædning til friluftslivet – heriblandt soveposer. 

Ser du nærmere på vores sortiment fra Haglöfs, finder du soveposer til ethvert formål. Om du skal bruge en sovepose til barn eller voksen. Om du skal overnatte i et almindeligt, ekstrakoldt eller særdeles varmt klima. Om soveposen skal være ultralet og nem at transportere, eller om den godt må veje lidt ekstra for netop at give dig en mere isolerende effekt. Du finder soveposer fra Haglöfs til ethvert formål – om det er fisketuren i det svenske, trekking i Thailands jungler eller camping-/telttur i Danmark. 

 

Soveposer fra Haglöfs til friluftslivet

Haglöfs har eksisteret siden 1914, hvor virksomheden blev stiftet af svenske Wiktor Haglöf. I disse mere end 100 år har brandet konstant arbejdet på at være mere innovative i deres designs og i at tilfredsstille de mange naturelskere og deres behov for at opleve de åbne vidder i alverdens lande, klimaer og omgivelser. De er med tiden blevet en slags pionerer for en perfekt standard – hvilket er noget, man kan se i alle deres produkter. 

Soveposerne fra Haglöfs er ingen undtagelse. Alle er de udført i de bedste kvalitetsmaterialer og med fokus på at give dig stor komfort, når du overnatter i telt, campingvogn eller lignende. I vores sortiment finder du Haglöfs soveposer, der kan holde til ekstremtemperaturer ned til -22, såvel som soveposer der giver dig god ventilation ved højere temperaturer. Soveposerne er specielt tilpasset til kroppen med en ergonomisk udformning, der giver dig en bedre sovekomfort. 

Vi fører soveposer fra mærket til både junior og voksen. Hele familien kan dermed blive klar til årets telttur med nogle af de bedste soveposer. De er naturligvis udført i slidstærke og vandtætte materialer, der gør dem egnet til brug i mange år – såvel som til at sove ude i det fri. 

 

Topkvalitet og praktiske egenskaber

Kvalitet og komfort er altid i fokus, når du vælger Haglöfs. Brandet er en pioner indenfor friluftslivsbranchen, og deres produkter er anerkendt som værende nogle af de absolut bedste. Det er blandt andet med afsæt i Haglöfs ambition om at innovere og sørge for, at deres naturelskende kunder kan blive ved at opleve friluftslivet på optimal og komfortabel vis. Materialerne går de derfor aldrig på kompromis med. Disse er nøje udvalgte for at give dig den bedste oplevelse. Soveposerne er f.eks. fremstillet med alt fra syntetisk polyester, let fiberfyld og Tri-fusion fyld, til syntetisk Air-fill isolering og med PFC-fri DWR overfladebehandling. Du kan læse mere om fordelene ved produkternes design og materialer på produktsiderne. 

Udforsk udvalget, og opdag egenskaber som:

  • Slidstærk polyester materiale 
  • Svedtransporterende inderfor 
  • Vandtæt overfladebehandling
  • Mumieformet fit til at forhøje varme og reducere vægt
  • Elastisk justering af hætte
  • Ergonomisk formet fodende 
  • Og meget mere. 

Find ud af endnu mere om de forskellige Haglöfs soveposers egenskaber på produktsiderne. Her kan du nærlæse og finde du af, hvilken soveposemodel der passer bedst til netop dine behov og din destination. 

 

Gør overnatningerne komfortable med en Haglöfs sovepose

Skal du på fisketur med gutterne? Overnatte i telt med din spejdergruppe? Afsted på jordomrejse med forskellige temperaturer og klimaforhold i vente? Uanset hvad dit eventyr byder på, så finder du en god sovepose fra Haglöfs i vores brede sortiment.

En fisketur om efteråret kan sagtens byde på kølige nætter. Derfor er det vigtigt med godt isoleret sovepose, der holder dig varm og lader dig hvile ud på komfortabel vis. Vælg derfor gerne en Haglöfs sovepose, der er egnet til alle temperaturforhold. 

Skal du overnatte i et varmere klima? Så er det vigtigt med en sovepose, der giver dig god ventilation og komfort. Haglöfs byder på nogle modeller i lette materialer, der både er nemme at have med i rygsækken, og som er egnet til sommervejr eller varmere temperaturer generelt. 

 

Find din nye Haglöfs sovepose her!

En Haglöfs sovepose er det oplagte valg. Uanset hvor ferien, udflugten eller rejsen går hen. Du finder gode soveposer, der både egner sig til overnatning udendørs i det fri, såvel som til indendørs brug i en hytte eller lignende. Alle er de udført i slidstærke materialer og med omtanke for brugerens komfort. 

Køber du soveposen fra Haglöfs hos Lystfiskeren.dk, får du:

  • Nem levering til kun 22 kr.
  • Hurtig forsendelse 
  • Kundeservice alle ugens dage

Invester i en Haglöfs sovepose, og bliv klædt godt på til at overnatte i naturen!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.