Haglöfs Tasker

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs tasker til enhver oplevelse i naturen

En lille og smart skuldertaske til storbyferien? En rummelig taske til skolebrug? En praktisk rygsæk til rejsen? Uanset hvad dit eventyr bringer, så finder du en ideel Haglöfs taske i vores sortiment af friluftsudstyr. 

Haglöfs er kendt som pionerer inden for friluftslivsbranchen. Deres tasker er specielt elskede og brugt i stor stil af rejselystne, backpackere, lystfiskere og andre mennesker med trang til at nyde det udendørs liv i naturen. Det svenske brand har eksisteret i mere end 100 år og siden oprindelsen tilbage i 1914, har de skabt sig et navn, der er kendt over hele verden. Når du forestiller dig en god og holdbar taske til rejser eller vandreture, vil dine tanker helt sikkert ledes hen på Haglöfs tasker. Du kender dem måske på det ikoniske Haglöfs logo, der ses på fronten eller siden af tasken?

Lystfiskeren.dk fører et bredt sortiment af tasker fra svenske Haglöfs. Netop fordi de er indbegrebet af god kvalitet og som de selv siger det, så stræber de efter en perfekt standard. Det er dermed den slags udstyr, som vi gerne vil tilbyde vores mange naturelskende kunder. I vores sortiment finder du store og små tasker – rygsække, skuldertasker, totebags og duffelbags. 

 

Små og store Haglöfs tasker i god kvalitet 

Visionen bag Haglöfs startede med Wiktor Haglöfs ønske om at skabe en solid og holdbar rygsæk, der kunne holde til ture gennem det svenske land uanset forholdene. Sverige er netop kendt for en varieret natur med alt fra skove og floder, til ekstremt vejr, kuperet terræn og meget andet. Netop derfor skulle tasken kunne holde til lidt af hvert. Siden den første taske til ryggen fra Haglöfs så dagens lys, er der kommet mange flere til. I dag finder du alverdens tasker fra det svenske mærke – alle er de beregnede til forskellige formål, og de er egnet til brug i alverdens naturomgivelser – ikke kun den svenske natur. 

Sortimentet her hos os byder på tasker til den korte såvel som til den lange tur. Du finder små og større skuldertasker, som du kan have med på udflugt eller weekendtur. Ligesom du også finder lidt større tasker til ryggen, du kan bruge til bagage på den længere rejse eller som skoletaske. Fælles for alle taskerne er den høje kvalitet og de slidstærke materialer, som de er fremstillet i. Din taske fra Haglöfs kommer dermed til at holde i mange år og til et væld af eventyr på din vej. 

 

Populært design og gode detaljer

Langt de fleste kan genkende en Haglöfs taske, når de ser den. Det ikoniske logo på tasken træder frem. Men der er også andre detaljer, tasken kan kendes på. Rygsækkene er kendt for de udvendige stræklommer, hvor du f.eks. kan placere en flaske vand og få yderligere nytte af din taske. Samtidig er det svenske mærke også kendt for sine tidløse og nordiske farver som sort, grøn, grå, bordeaux og blå. Uanset hvilken farve taske du vælger, kan du bruge den i mange år, uden at den bliver kedelig at se på. 

Haglöfs stræber efter at tilbyde perfekte og holdbare produkter til deres mange kunder over hele verden. Alle materialer er derfor udvalgt med omhu. Taskerne er blandt andet produceret i utrolig slidstærk polyamid, genanvendte og vejrbestandige materialer. Både praktik og bæredygtighed er dermed tænkt ind i mange af Haglöfs taskedesigns. 

Udforsk udvalget her i webshoppen, og find detaljer som:

  • Slidstærke og vandtætte materialer
  • Justerbare remme, seler og stroppe
  • Praktisk indvendig inddeling af taskerne 
  • Og meget mere.

Taskerne fra Haglöfs er designet til dig, der ønsker en praktisk taske, som du kan bruge til hverdag, på rejsen eller den lille udflugt. Uanset formålet så finder du en alsidig og smart taske, der lever op til dine forventninger i forhold til kvalitet og funktionalitet. 

 

Praktiske tasker til ture og rejser 

Haglöfs taskerne er både praktiske og alsidige. De er udført i unisex designs, der gør, at både mænd og kvinder verden over benytter dem. Samtidig er de også utrolig multifunktionelle. Din store taske til ryggen fra Haglöfs kan med fordel tages med på rejsen som en håndbagage, på den lille weekendudflugt med fiskegutterne eller sågar som skoletaske til dine bøger og tablet/computer. 

Skuldertaskerne findes i flere størrelser. Har du blot behov for lidt opbevaring til din pung, solbriller, pas og lignende på den korte rejse, kan du med fordel investere i en lille taske fra Haglöfs. Vil du gerne have lidt mere med, når du er på farten? Så finder du også større skuldertasker med flere gode lommer og f.eks. plads til en tablet. 

 

Opdag et bredt sortiment af Haglöfs tasker

Hvorfor investere i en taske fra svenske Haglöfs? Hvis du ikke allerede er overbevist, opsummerer vi her kort; tasken fra Haglöfs findes i adskillige størrelser, i et praktisk og alsidigt design og med utrolig mange gode detaljer. Du får en taske for livet, som ikke bare holder til den ene rejse, men til utrolig mange eventyr på din vej. 

Shopper du Haglöfs tasker og udstyr her, får du altid:

  • Billig levering til kun 22 kr. 
  • God kundeservice hele ugen
  • Bredt online sortiment af Haglöfs tasker

Køb din nye Haglöfs taske hos Lystfiskeren.dk i dag, og gør et godt køb. Din nye taske fra det svenske mærke er en investering i god kvalitet og gennemført design – til dig der nyder friluftslivet eller blot vil have en holdbar taske til hverdagens strabadser. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.