Haglöfs Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs vandrestøvler til oplevelser i naturen

Drømmer du om et par lækre vandrestøvler? Skal det være et praktisk par, som holder i mange år og som kan bruges både på lange gåture såvel som til hverdag? Haglöfs støvler er svaret på dine spørgsmål. Her får du et innovativt par vandrestøvler, der er designet og fremstillet til netop dig, der holder af at nyde naturen til fods. Støvlerne er yderst multifunktionelle og kan med fordel også bruges til hverdag som en almindelig og praktisk vinterstøvle. 

Har du hørt om svenske Haglöfs? Det har langt de fleste, der nyder friluftslivet som deres hobby eller ved at rejse rundt. Haglöfs er nemlig et af de mest populære og anerkendte brands. Det forhandles i store dele af verden og er specielt kendt for deres høje kvalitet og innovative designs. Shopper du støvler fra Haglöfs, er du derfor garanteret et solidt par, som kommer til at holde dine fødder komfortable på mange eventyr i naturen. 

I vores sortiment kan du opdage Haglöfs støvler til damer såvel som til herrer. For nogle styles er der lidt forskel på designet afhængig af, om det er en dame eller herremodel. Men derudover er der brugt de samme gode kvalitetsmaterialer til begge slags. 

 

Populære og anerkendte Haglöfs støvler 

Det svenske brand har en mere end 100 år lang historie bag sig. Det var tilbage i 1914, at den svenske Wiktor Haglöf kom på idéen om at skabe en solid rygsæk, der kunne holde til hele rejsen, uanset hvordan vejrforholdene var. Siden dengang er det blevet til meget mere end blot tasker. I dag fremstiller brandet adskillige former for beklædning og udstyr til friluftslivet – heriblandt praktiske vandrestøvler.

Vandrestøvler fra Haglöfs kommer i adskillige designs, farver og størrelser. Du finder støvler med en bred fod til ekstra komfort, med mellemsål til god dæmpning, i vandtætte materialer, med god åndbarhed og fremstillet i miljøvenlige materialer. Uanset om du skal ud og trekke i den thailandske jungle, trave lange ture i den svenske natur eller bare gå nogle gode ture hjemme i Danmark, så finder du en perfekt støvle til formålet. Alle er de designet til at give dine fødder komfort, holde dem tørre og for at undgå stød. Èn ting er sikkert, når du køber Haglöfs – nemlig, at du får dig en kvalitetsstøvle, der uden tvivl lever op til dine forventninger og behov. 

 

Praktiske vandrestøvler i innovativt design

Vandrestøvler skal være af høj kvalitet. Der findes intet værre end at få et ringe par støvler på og skulle trave i timevis i dem. Det giver ømme fødder, vabler og lignende. Alt dette kan du undgå med et par lækre vandrestøvler fra Haglöfs. Alle deres støvler er på innovativ vis udviklet til at støtte dine fødder undervejs på de lange gåture. Ligeledes er de udført i slidstærke kvalitetsmaterialer, der gør dem egnet til, at du kan bevæge dig i hvilket som helst terræn. Støvlerne fra Haglöfs er blandt andet produceret i vandafvisende ruskind, mellemsål støbt i EVA og med gel, genanvendt polyester, certificeret premium læder og algebaseret BLOOM FOAM. 

Haglöfs går aldrig på kompromis med design og materialer, når de fremstiller praktiske støvler til deres mange naturelskende kunder. Se nærmere på hver enkel støvle på produktsiderne, og opdag innovative egenskaber som:

  • Pigmønster til høj friktionsmodstand og stabilitet
  • Fingerstrop til nem påtagning 
  • Støbt mellemsål i EVA for optimal komfort og dæmpning
  • Overfladebehandlet til at være vandafvisende 
  • Forstærket tå og hæl 
  • Og meget mere.

Uanset hvilken Haglöfs støvle du vælger, får du et par kvalitetsstøvler med et væld af praktiske fordele. 

 

Bliv klædt godt på til vandreturen og til vinter

Hvorfor investere i et par Haglöfs vandrestøvler? Uanset om du skal ud og gå i den danske natur, i udlandet på et bjerg eller i junglen eller bare mangler et par gode støvler til hverdagen, så støvlerne fra Haglöfs et oplagt valg. 

Giv dine fødder en komfortabel ferie med vandreture, hvor fødderne ikke bliver ømme og slidt op allerede på den første dag. De gode støvler fra Haglöfs sikrer nemlig optimal komfort. Ligeledes sørger de også for, at du kan holde fødderne tørre, uanset hvilket vejr der er på din udflugt. Netop derfor er støvlerne også gode i hverdagen og til det danske vejr, hvor det ofte regner. Med det smarte design kan de sagtens bruges som en praktisk og solid vinterstøvle – de kommer uden tvivl til at holde i mange sæsoner. 

 

Køb dine Haglöfs vandrestøvler her 

Haglöfs er indbegrebet af god kvalitet. Netop derfor er det svenske mærke populært i hele verden og i stor stil i friluftsbranchen. De fleste backpackere, naturentusiaster og vandrere kender og elsker deres støvler, fordi de gør det muligt for dem at opleve naturen på allermest praktisk vis. 

Finder du et godt par Haglöfs vandrestøvler i vores sortiment, får du følgende fordele:

  • Forsendelse til kun 22 kr.
  • Hurtig levering af din ordre
  • God kundeservice hele ugen
  • Nem online bestilling

Bliv klar til årets ferie, vandreturen eller find blot dit nye par vinterstøvler til hverdagen. Køber du Haglöfs, køber du kvalitet. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.