Hanwag Sko

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 14

Faldende orden
Side
pr. side

Hanwag vandresko

Er du på udkig efter de ultimative vandresko, som både yder høj støtte, komfort, pasform og virkelig god holdbarhed? Så er Hanwag et rigtig godt bud på et mærke, du bør kigge efter. 

 

Hanwag blev grundlagt i Tyskland i 1921 af Hans Wagner og har ikke fraveget pladsen som et af de absolut bedste brands inden for sko til outdoor siden. Dette kan både tilskrives deres brug af højkvalitetslæder, skoenes dobbeltsyninger, den stødabsorberende Vibram™-sål, de mange forskellige pasformer og ikke mindst åndbare Gore-Tex™-membraner.

 

Hos Lystfiskeren er vi stolte forhandlere af Hanwag vandresko til mænd og kvinder. Gå på udkig i udvalget, og find dit næste par vandresko i læder eller med Gore-Tex-membran.

 

Kvaliteten udlever sålerne

En af de helt store kendetegn ved Hanwag sko den virkelig lange holdbarhed, der blandt andet skyldes dobbeltsyningerne og det robuste og stærke læder. Holdbarheden har dog den ulempe, at ingen såler kan følge med og derfor slides op, inden skoene gør. 

 

For at undgå, at du skal ud at købe helt nye vandresko, når sålerne er slidt op, har Hanwag i stedet gjort deres såler skiftbare, så du bare skal betale for et par nye såler. Det er for det første en langt billigere løsning, og så skåner du miljøet ved at reparere frem for at købe nyt. Det er sød musik i ørerne på enhver naturentusiast. 

 

Hanwag sko til alle fødder

En af Hanwags vigtigste fokusområder har fra start været at skabe et skobrand, der omfavner alle fodformer. Pasform er nemlig det vigtigste parameter for godt fodtøj, der støtter maksimalt og generer mindst muligt. Faktisk er de bedste sko dem, du ikke kan mærke, du har på. Et par sko, der strammer, klemmer, gnaver eller trykker, er til stor gene, særligt hvis du skal ud at vandre mange kilometer hver dag i flere dage i træk – måske endda med vandrerygsæk, telt og sovepose på ryggen. Husk på, at dine fødder er udsat for maksimal belastning, når du går, og et par ømme fødder er ikke den bedste forudsætning for en god oplevelse. 

 

For at imødekomme alle slags fødder, har Hanwag udviklet 6 særlige kollektioner, The Hanwag Fit, for folk med fodformer, der ikke føler sig helt tilpas i en sko med en standardiseret pasform. Kollektionerne er følgende:

 

 • Hanwag Wide
 • Hanwag Narrow
 • Hanwag Bunion
 • Hanwag Straight Fit
 • Hanwag Straight Fit Extra 
 • Hanwah Alpine Wide 

 

Her er der altså taget højde for bl.a. smalle fødder, brede fødder, knyster, lange tæer og tekniske krav til f.eks. bjergbestigning. Befinder dine fødder sig i en af de kategorier, kan du navigere efter det fit, der passer din fodtype, og på den måde få et par Hanwag sko med perfekt pasform.  

 

Maksimal støtte til din vandretur

Vandring er en fantastisk aktivitetsform, fordi det er nemt at komme i gang med, og alle kan være med, uanset niveau. Det betyder dog ikke, at det ikke er hårdt; tværtimod kommer det bag på mange, hvor øm kroppen og især fødderne kan blive efter en dags vandring. 

 

Mange tror fejlagtigt, at det at gå 10 kilometer om dagen på en skovsti eller et fortov betyder, at en vandretur er barnemad. Det hjælper naturligvis på det, hvis du er i god gåform, men de færreste går deres hverdagsture i terræn med 20 kilo på ryggen. 

 

Lige præcis derfor er et par gode vandresko uundværlige. Ømme fødder kan lynhurtigt ødelægge den ellers gode oplevelse. Hvis du skal vandre, er det nødvendigt med et par sko, som:

 

 • Dine fødder kan ånde i
 • Har stødabsorberende sål
 • Har et godt greb i underlaget
 • Sidder godt fast
 • Støtter og aflaster

 

Hanwag sko gør alt det, som et par gode vandresko skal – og lidt mere til. Med et par sko fra Hanwag er du sikret høj komfort i mange år, og det vil dine fødder og din krop takke dig for. Vælg f.eks. de populære Hanwag Makra Goretex sko eller de robuste Hanwag Banks Low vandresko til mænd og kvinder. 

 

Plejemidler til dine Hanwag vandresko

Præcis som vores hud har brug for pleje og fugt, har læder og stof det også. Derfor bør du, hvis du vil maksimere holdbarheden på dine Hanwag sko, give dem den korrekte pleje og løbende vedligeholdelse med gode plejemidler til sko og støvler.

 

Hanwag voks til sko og støvler er en naturvoks lavet på bivoks, lanolin og carnubavoks. Den bruges til at vedligeholde læder og give det fugt, så det ikke tørrer ud. Tørt læder mister nemlig sin elasticitet og fleksibilitet, hvilket gør skoene stive og i værste fald kan resultere i revner. Ved at bruge Hanwag Shoe Wax på dine Hanwag sko løbende, nærer du skindet og forlænger levetiden på dine vandresko. 

 

Hanwag imprægnering kan bruges til både læder og syntet og egner sig til fodtøj både med og uden membran. Imprægneringen gør dine sko vand- og smudsafvisende, så du kan holde dine fødder tørre under vandring, og letter rengøringen af dine sko. Brug imprægnering, inden du tager dine Hanwag sko i brug, så giver du dine sko de bedste forudsætninger for et langt og godt liv. 

 

Brug plejemidlerne på dine Hanwag sko og støvler eller på det vandremærke, du sværger til, f.eks. Haglöfs eller Merrell.

 

Køb Hanwag vandresko på nettet her

En vandretur bliver bare lidt federe, når dine fødder har det godt. Find din ideelle vandresko fra Hanwag på siden her, og køb med billig fragt allerede i dag. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.