Hanwag Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Hanwag vandrestøvler

Har du overvejet, hvad det vigtigste for dig er, når du skal på vandretur? Hvis du spørger os, så er der især tre ting, der er vigtige: 

 

  • At du hverken fryser eller har det for varmt
  • At du får vand nok – helst også mad, men især vand
  • At dine fødder har det godt og ikke gør ondt

 

Det første klares med godt tøj til vandreturen, lige fra undertøj og strømper til jakke og regnsæt. Dit vandindtag kan du delvist sikre ved at vælge en rute, hvor der er indlagt vandposter, hvor du kan fylde din drikkeflaske. Og glade fødder? Det kræver de helt rigtige vandrestøvler. Dem har Hanwag.

 

Hanwag vandrestøvler er baseret på en passion for skomageri og traditionelt håndværk, ny viden og moderne teknikker samt en helt særlig omtanke for alle slags fødder. Støvlerne fra Hanwag er udført i en enestående kvalitet, og hvis du plejer og vedligeholder dem efter forskrifterne, så holder de i årevis. Gode vandrestøvler er en rigtig god investering, ikke bare i kvalitet, men også sunde og raske fødder. 

 

Kunne du tænke dig at se nærmere på Hanwags vandrestøvler, så foreslår vi, at du starter her på siden. Vi har nemlig et stort udvalg af Hanwag herrestøvler og damestøvler til vandring og outdoor til fornuftige online priser. Tag bare et kig i shoppen. 

 

Funktionelle Hanwag støvler med bæredygtig

Som de naturelskere, vi er, gør det os altid enormt glade, når brands gør en ekstra indsats for at passe på miljøet. Det kan både være i måden, de producerer deres produkter på, i udvinding og anvendelse af materialer og i produktets kvalitet. 

 

Et af Hanwags helt store fokuspunkter, når det kommer til bæredygtighed, er effektiv anvendelse af ressourcer og bæredygtige materialer. Derfor anvender de, når det giver mening for produktets kvalitet, til flere af deres støvler CO2-neutralt Terracare læder eller BIO-læder; begge typer lever op til strenge krav omkring miljø, social ansvarlighed og det kvæg, læderet kommer fra. Læderet, som Hanwag anvender, kommer fra Europa, hvor brandet selv holder til, og dermed mindskes transporten. 

 

Noget andet, som også er det, der gør Hanwag støvler så enormt populære, er den lange holdbarhed, der kan tilskrives de gode materialer, grundig kvalitetskontrol og høj kvalitet. Når du køber dame- og herrestøvler fra Hanwag, skal det ses som en årelang investering i dine fødders sundhed. Støvlerne er særligt populære på grund af deres randsyede sålkonstruktion, der gør det muligt at udskifte sålerne, når de er slidt ned. Dette er ikke bare bedre for miljøet, men er også en langt billigere løsning for dig som kunde frem for at skulle købe et par helt nye støvler. For slet ikke at tale om, hvor irriterende det kan være at skulle gå et par nye støvler til.   

 

Hanwag arbejder hele tiden hen imod mere bæredygtighed og større social ansvarlighed, og du kan være sikker på, at alle beslutninger omkring produkterne og metoderne er nøje gennemtænkt til glæde og gavn for dig. 

 

Færre sømme for glade fødder

Det er ikke uden grund, at Hanwag fodtøj er så populære. Der er nemlig ikke noget, der er tilfældigt, og der er tænkt på det hele. 

 

Behageligt kernelæder omslutter foden, der støttes af en stødabsorberende Vibram-sål, der både aflaster hæle og trædepuder og samtidig sikrer, at du kan bevare din naturlige holdning i ryggen, selv på lange gåture. Støvlerne er sammensat med kraftig dobbeltsømning, der øger levetiden. Ydermere er antallet af sømme reduceret for at forhindre, at skoen trykker og gnider på ubehagelige steder. 

 

Hanwag vandrestøvler kommer i mange forskellige modeller med og uden membran, i kraftige og mindre kraftige konstruktioner og til forskellige fodformer. Find dit perfekte par her.

 

Kraftige og fleksible Hanwag støvler 

Om du er til kraftige og stive vandrestøvler eller bløde og fleksible vandrestøvler, afhænger både af dine fødder, dine præferencer og den tur, du skal på. Nogle fødder har godt af en stiv støvle, f.eks. fordi de har brug for ekstra støtte, mens andre bedst kan lide en fleksibel støvle eller vandresko. 

 

Terræn, oppakning, vind og vejr betyder også noget for, hvilken type støvle, du bør vælge. Et kuperet og ujævnt terræn kræver en vandrestøvle med mellemstiv eller kraftig sål, der støtter godt ved anklen, fordi du simpelthen er i større risiko for at vride rundt på foden på grund af underlaget. 

 

En fleksibel og meget åndbar støvle kan være det bedste valg til hverdagsgåture eller kortere vandreture langs forholdsvis flade stier, da denne type støvler giver større bevægelsesfrihed og samtidig vejer mindre. 

 

Der er altså flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge dine perfekte vandrestøvler. Hvis du kender en, der vandrer meget, kan du med fordel spørge vedkommende til råds omkring valg af støvler, men du er også mere end velkommen til at få hjælp hos os. Vi er et helt hold af naturnørder og outdoorentusiaster med masser af personlige erfaringer og teknisk viden, som vi med glæde vil dele ud af. 

 

Find dine Hanwag støvler online

Er du blevet overbevist om, at det er et par Hanwag støvler, du skal have fat i? Så tjek vores store udvalg af dame- og herrestøvler fra Hanwag her, og shop både støvler og imprægnering med billig levering og 14 dages fortrydelsesret i dag.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.