Heimdall

Heimdall har et stort sortiment af strømper, skjorter, tasker, jakker og fleecetrøjer, som alle er designet til at beskytte kroppen i det omskiftelige nordiske vejer. Deres fokus på det nordiske klima er dog ikke uden grund, for Heimdall er nemligt et dansk baseret tøjmærke. Deres navn stammer fra den nordiske gud “Heimdall”, som i nordisk mytologi var en stærk vagtmand mod jætterne, og den sidste gud der dør ved ragarok. Dette stærke udgangspunkt ses derfor også i alle Heimdall produkter, som både er fremstillet i kraftige materier, har god beskyttelse mod vejret og alle er i et enkelt nordisk design. 

Se vores udvalg fra danske Heimdall herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

Heimdall hos LYSTFISKEREN.dk

Her hos LYSTFISKEREN.dk er vi stolte over at have danske Heimdall i vores sortiment, da deres produkter alle lever op til vores ønske om at sælge kvalitetsprodukter i et flot design. Dansk baseret Heimdall startede med at fremstille kvalitet strømper i merinould, som alle havde det formål at kunne begå sig i det ofte kolde nordiske vejr. De udviklede derfor en serie af strømper i kraftigt merinould, som alle var med god funktionalitet, slidstyrke og i et enkelt design. Deres kraftige strømper lever forsat i dag, men siden er der også kommet både jakker, fleecetrøjer, tasker og skjorter i sortimentet. 

Se alle vores produkter fra danske Heimdall herover. 

 

Hjælp til køb af Heimdall?

Vi ved der kan være mangespørgsmål, når det handler om køb af teknisk outdoortøj, og derfor sidder vi klar til at hjælpe dig. Har du brug for hjælp til køb af Heimdall er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf. 97312710, sende en mail til [email protected] eller skrive til os over Facebook. Vi har forhandlet Heimdall siden deres begyndelse, og er selv flittige bruger af deres funktionelle tøj, så vi håber at kunne rådgive dig på bedste vis. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.