Jack Wolfskin

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 319

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin er mærket til dig, der elsker at være ude i naturen, mærke den friske luft og nyde de rolige omgivelser. Jack Wolfskin er specialiseret i tøj og udstyr til outdoor, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Siden 1981 har mærket designet, udviklet, produceret og leveret grej til outdoorentusiaster, og i dag har de omkring 600 butikker fordelt over det meste af verden. 

 

Her hos Lystfiskeren er vi svært begejstrede for Jack Wolfskins produkter. Derfor har vi et kæmpe udvalg af Jack Wolfskin tøj til damer og herrer, Jack Wolfskin rygsække og meget mere. Find dit nye tøj og udstyr til fisketuren her på siden, og bliv klædt godt på til alt slags vind og vejr. 

 

Jack Wolfskin har alt til fisketuren

Lystfiskeren går højt op i at kunne tilbyde dig det absolut bedste tøj og udstyr til fisketuren, hvad end det drejer sig om tøj, der kan holde på varmen, rummelige ryksække med plads til det hele eller telte, der kan holde vand ude på de våde dage. 

 

En fisketur starter typisk tidligt om morgenen, og er du vaskeægte fiskeentusiast, så fisker du formentlig i nærmest alt slags vejr. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er klædt godt på til turen, så du ikke bliver våd, kommer til at fryse eller får det for varmt. Det kræver nemlig fuld koncentration at fiske, og den kan være svær at holde, hvis du ikke har det behageligt i dit tøj.

 

Her på siden finder du et stort udvalg af praktisk og komfortabelt Jack Wolfskin tøj og udstyr til fisketuren, herunder:

 

  • Jack Wolfskin fleecetrøjer
  • Jack Wolfskin skaljakker
  • Jack Wolfskin rygsække 
  • Jack Wolfskin skuldertasker
  • Jack Wolfskin t-shirts
  • Jack Wolfskin dunfrakker
  • Jack Wolfskin shorts
  • Jack Wolfskin huer
  • Jack Wolfskin skjorter

 

Og meget, meget mere. Kort sagt: Jack Wolfskin har alt, hvad du kunne få brug for af udstyr til din fisketur – lige udover fiskestænger. 

 

Bæredygtigt tøj og udstyr til outdoor

Ligesom dig holder vi utroligt meget af naturen, og derfor vil vi selvfølgelig gerne passe godt på den ved at respektere dyre- og plantelivet, rydde op efter os selv og i det hele taget sætte så få aftryk som muligt. Derfor er vi også ekstra glade, når vi kan tilbyde et mærke som Jack Wolfskin, der ikke bare laver superfedt outdoortøj og -udstyr, men også gør deres for at passe på kloden og naturen. 

 

Jack Wolfskin er nemlig bluedesign® system partner og har været det siden 2011, hvilket betyder at de har en bæredygtig tekstilproduktion. For at blive bluedesign® system partner skal virksomheden overholde en række krav og standarder inden for arbejdssikkerhed, ressourcebeskyttelse, forebyggelse af vand- og luftforurening og forbrugerbeskyttelse. 

 

Jack Wolfskin stiller ikke bare høje krav til sig selv, men også deres leverandører, som derfor også har certificeringen. Det betyder, at du kan være helt sikker på, når du køber Jack Wolfskin produkter, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige stoffer eller farlige kemikalier. Desuden producerer brandet selv grøn energi, som dækker 100 % af deres elforbrug til produktionen. Det, synes vi, fortjener stor respekt! 

 

Jack Wolfskin telte til de lange ture

I Danmark findes der over 200 skove, hvor du må slå telt op uden tilladelse – og der kommer flere og flere til. Vi danskere elsker nemlig at tage på vandreture ud i det fri, lave mad over bål og være i ét med naturen. Intet smager som friskfanget fisk lavet over åben ild. 

 

Men der er ikke meget ved at være på telttur, hvis teltet er umuligt at slå op, vejer alt for meget eller ikke kan holde vandet ude om aftenen. Derfor er teltet et vigtigt stykke udstyr, hvis du drømmer om at blive outdoorentusiast. Heldigvis har Jack Wolfskin helt styr på kvaliteten af deres grej og forbrugernes behov. 

 

Vi forhandler Jack Wolfskin telte med plads fra alt til 1 til 7 personer, så du kan tage af sted på solotur eller sammen med hele familien. De små telte er lette nok til, at du kan have dem med på vandreturen, mens de store er perfekte til en weekend-get away i bil. Her har du også plads til dine fiskestænger og alt dit fiskeudstyr, så du hver dag kan stå op og nyde stilheden ved vandet og sejren ved at fange din egen mad. Med det rette kogegrej til outdoor kan du desuden tilberede din friskfangede fisk over åben ild – det er stærkt vanedannende! 

 

Køb Jack Wolfskin fra e-mærket webshop

Mange er stadig forbeholdne over for at shoppe på nettet, fordi de er bange for at blive snydt. e-mærket er en ordning, der sikrer dig som forbruger ved nethandel. Med e-mærket kan du være sikker på, at den webshop, du handler hos, overholder en lang række krav til forbrugersikkerheden. Mærket giver blandt andet køberbeskyttelse for op til 10.000 kroner pr. handel og to års garanti efter modtaget vare. Det er vores løfte til dig og din garanti som kunde hos os. 

 

Køb trygt dine Jack Wolfskin produkter hos Lystfiskeren, og få hurtig levering i hele landet. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.