Jack Wolfskin Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 96

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin siden 1981

Jack Wolfskin har siden 1981 forsynet store dele af verden med lækkert tøj og udstyr til fisketure, sportsaktiviteter og outdoor, herunder deres lækre skaljakker til damer og herrer. Den store popularitet skyldes både kvaliteten, men også prisen, der på alle måder er rimelig – med Jack Wolfskin får du i dén grad value for money! 

 

Produkterne er udviklet i samspil med forbrugerne og tilpasset på baggrund af løbende feedback, og derfor står Jack Wolfskin i dag med produkter, der er fuldstændig tilpasset kundernes behov. Derudover er brandet bevilliget talrige patenter, hvorfor kvaliteten er svær at matche. 

 

I dag omfatter Jack Wolfskins sortiment alt, hvad outdoorentusiastens hjerte begærer, lige fra shorts og t-shirts til jakker og overtøj til telte og tasker, og produkterne bliver i dag forhandlet i næsten hele verden. 

 

Skaljakke eller softshelljakke? 

Udadtil minder en skaljakke og en softshelljakke om hinanden, men der er rent faktisk en forskel. Jack Wolfskin har både skaljakker og softshelljakker, men lad os tage et hurtigt kig på nogle af de primære forskelle: 

 

Skaljakken:

 

 • Beregnet til at beskytte mod vind og regn
 • Mere slidstærk end en softshelljakke
 • Kan anvendes ved større vejrpåvirkninger
 • Kan bruges ud over en fleece eller sweater 
 • God til f.eks. vandring i bjergene, fisketure og skiferier
 • Kan have op til tre lag og en membran
 • Er stivere i stoffet end en softshell pga. tykkere vævning

 

 

Softshelljakken:

 

 • Skal være åndbar og holde vind ude 
 • Er mere fleksibel og giver større bevægelighed 
 • Skal sidde tættere end skaljakken
 • Perfekt til f.eks. gå- og cykelture
 • Består af op til flere lag og en membran
 • Har lavere vandsøjletryk end skaljakker

 

Som du måske kan fornemme, er skaljakken altså mere slidstærk og holdbar end softshelljakken, men til gengæld mindre bevægelig og fleksibel. Softshelljakken er en perfekt hverdagsjakke. 

 

Til fisketure og udeliv anbefaler vi en Jack Wolfskin skaljakke, fordi den er mere modstandsdygtig og mere vandtæt. Derudover er den beregnet til at kunne bruges udenpå noget tykt tøj, så du selv kan justere temperaturen efter vejret. 

 

Her på siden har vi et stort udvalg af Jack Wolfskin skaljakker til herrer og damer. Tag et kig, og find din favorit! 

 

Hvor vandtætte er Jack Wolfskin skaljakker?

Når vi snakker vandtæthed, skal vi kigge på vandsøjletrykket, også beskrevet som VST. Vandtætheden står beskrevet i mm., og du kan let finde ud af, hvor vandtæt vores Jack Wolfskin skaljakker er, i produktbeskrivelserne. Der findes forskellige definitioner af, hvor vandtæt et stykke tøj eller udstyr skal være, for at kunne stå imod nedbør, men her kommer et vejledende overblik:

 

 • >2.000 mm: Vandafvisende, men ikke vandtæt
 • 4.000 mm: Kan modstå let regn i kort tid
 • 6.000 mm: Kan modstå kraftig regn i kort tid eller let regn i lang tid
 • 8.000-12.000: Kan modstå kraftig regn i nogle timer
 • 12.000<: Kan modstå kraftig regn i mange timer

 

Denne oversigt kan du bruge, hvis du ved, hvad du skal bruge din skaljakke til. Fisker du meget på åbent hav er der ofte meget vind, og vinden spiller også ind i vandtætheden, fordi vinden kan presse vandet ind gennem membranen. Gå derfor efter et højere tal, hvis du ofte er ude i kraftig vind og regn. 

 

Det er værd at bemærke, at jo højere vandtæthed, jo mindre fleksibelt stof, så tænk over det, når du vælger jakke. Mange af vores Jack Wolfskin skaljakker har en vandtæthed på 20.000, og disse er det sikre valg, hvis du er ude i alt slags vejr og altid vil være beredt. 

 

Jack Wolfskin skaljakker til kvinder og mænd

I mange år har der været en misforståelse af, at praktisk er lig med grimt. Jack Wolfskin vil gerne gøre op med den myte og har derfor skabt nogle funktionelle produkter, der både har en superhøj kvalitet og samtidig ser flotte ud. 

 

Jack Wolskin skaljakker til kvinder fås f.eks. både i en kort og lang udgave, med bindebånd, figursyet, med og uden hætte og i et væld af farver. Vi forhandler et hav af forskellige modeller og udgaver af skaljakker til mænd og kvinder, så uanset hvad din stil er, er vi helt sikre på, du finder noget, du kan lide.

 

Foruden Jack Wolfskin finder du skaljakker fra blandt andet Haglöfs, Tenson, Lundhags Habe, Montane, Fjällräven og mange andre kendte mærker.

 

Køb din Jack Wolfskin jakke i dag

Hvis du godt kunne tænke dig et stykke overtøj, der giver dig mulighed for at justere temperaturen, er vind- og vandtæt, er mere bevægeligt end f.eks. en dunjakke og egner sig til mange forskellige outdooraktiviteter, så er Jack Wolfskin skaljakker et oplagt valg.

 

Find din favorit i vores sortiment, og bestil med hurtig levering fra bare 22 kroner.

 

Jack Wolfskin dunjakker

Dunjakken er den perfekte følgesvend, når temperaturerne daler og dagene bliver kortere. Jack Wolfskin dunjakker findes i mange forskellige farver og længder, og vi har både et udvalg af dunjakker til mænd og kvinder.  

 

Jack Wolfskin er et eksklusivt og attraktivt outdoorbrand, der siden 1981 har forsynet tusindvis af mennesker med lækkert tøj til outdoor og kvalitetsudstyr til vandreturen, alt sammen produceret med respekt og omtanke for naturen og miljøet. På Lystfiskeren.dk har vi købt vores favoritter hjem, som du kan købe til en favorabel pris fra vores danske webshop. Vi leverer i hele landet inden for 2-5 hverdage – også til erhverv. 

 

En Jack Wolfskin dunjakke egner sig virkelig godt til fisketure, der ofte foregår tidligt om morgenen eller sent om aftenen, hvor det godt kan være lidt ekstra koldt. Modsat en vandretur består en fisketur primært siddestillende, og derfor kan det godt blive lidt koldt, og her er dunjakken ideel. Derfor synes vi helt bestemt, du bør tage et kig i vores store udvalg af Jack Wolfskin dunjakker her på siden. 

 

Hold varmen med lækre Jack Wolfskin jakker med dun

En dunjakke er et helt oplagt valg til koldt og tørt vejr og aktiviteter, hvor du skal kunne holde varmen i mange timer i træk. Du kender formentlig effekten fra soveposer, der også som regel af fyldt med dun. Her er bare nogle af fordelene ved en dunjakke:

 

 • Isolerer og holder rigtig godt på varmen
 • Har en lang levetid under de rigtige forhold
 • Ekstremt varmeeffektivt i forhold til sin vægt
 • Er blød og behagelig at have på
 • Et stilsikkert valg inden for overtøj
 • Kan komprimeres til ikke at fylde ret meget
 • Vejer stort set ingenting 

 

Den isolerende effekt gør dunjakken perfekt til det nordiske klima, der ofte er domineret af gråvejr og lave temperaturer – simpelthen, fordi den er skabt til at holde på varmen. Flere af Jack Wolfskins dunjakker er lavet med en vandafvisende overflade og i åndbare materialer, der gør dem gode til mere sporty aktiviteter som f.eks. vandreture eller skiferie.

 

Du kan også med fordel tage et kig på vores Jack Wolfskin skaljakker eller softshelljakker, hvis du gerne vil have en jakke med lidt større bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Eller du kan bruge skaljakken over din dunjakke for at få fuld vind- og vandtæthed og ekstra god isolering.

 

Dunfrakker i smarte design

Som skrevet ovenfor er en dunjakke et stilsikkert valg, når det kommer til overtøj. Jack Wolfskin dunjakker er ingen undtagelse. Vi har sammensat et sortiment af dunfrakker fra Jack Wolfskin til både damer og herrer i alverdens fede design. Du finder altså alt fra den klassiske sorte til smarte blå og mønstrede dunjakker med og uden hætte. Ingen har sagt, at du ikke kan se smart ud, når du er på fisketur. Blandt vores Jack Wolfskin dunjakker til damer finder du også lange dunfrakker og figursyede dunjakker, der kombinerer funktionalitet med stil. Derfor kan du også sagtens bruge dunjakkerne fra Jack Wolfskin til hverdag.

 

Til al slags vejr

Selvom dunjakken i sin grundform er en vinterjakke, findes der efterhånden rigtig mange dunjakker, der egner sig rigtig godt til sommerperioden også. Måske ikke de sommerdage, hvor temperaturen sniger sig op over 30 grader, men kølige sommermorgener og -aftener, på toppen af en høj bakke eller midt ude på åbent hav, kan en dunjakke gøre underværker.

 

Gå efter en af de tyndere Jack Wolfskin dunjakker med god åndbarhed, hvis du vil have en god overgangsjakke, der kan holde på varmen en kølig sensommeraften. En dunjakke er et utrolig alsidigt stykke overtøj og et absolut must-have i enhver garderobe – især, hvis du er outdoorentusiast af den ene eller anden slags.

 

Spar penge på dunjakker på tilbud

Hvis du vil spare penge på dunjakker uden at skulle gå på kompromis med den høje kvalitet, kan du tage et kig i vores udsalg, hvor vi ofte har Jack Wolfskin dunjakker på tilbud. Lystfiskeren.dk er en e-mærket webshop, hvor du trygt og sikkert kan shoppe dine Jack Wolfskin varer. Vi forhandler også outdoortøj og -udstyr fra andre kendte brands som f.eks.:

 

 

På vores sales-side finder du naturligvis også en masse andre gode tilbud på vores øvrige brands og en masse lækkert tøj og udstyr til udeliv og outdoor. Måske finder du din nye favorit fiskestang derinde. 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores webshop, handelsbetingelser, levering, returnering eller vores produkter, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores kundeservice holder åbent 362 dage om året, så vi skal nok finde et tidspunkt, der passer dig. 

 

Shop amok i vores udvalg af Jack Wolfskin jakker her på siden, og find den dunjakke, der passer til lige præcis dit behov. Vi sender din pakke afsted til dig så hurtigt som muligt, så du kan komme afsted på dit næste eventyr inden længe. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.