Jack Wolfskin Kjoler

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Jack Wolfskin kjoler

Kan man tage på outdooreventyr og fisketur med kjole på? Sagtens. Især hvis kjolen kommer fra et superlækkert kvalitetsmærke som Jack Wolfskin. Det tyske brand er kendt for høj kvalitet, bæredygtig tekstilproduktion og flot, tidløst design, og det er gode egenskaber, uanset om du er på udkig efter en dunjakke eller en kjole. 

 

Der er selvfølgelig ingen, der siger, at Jack Wolfskin kjoler kun kan bruges til udeliv. Det fede design gør, at du uden problemer kan bruge kjolerne til hverdag og fest. Du vil måske endda begynde at kigge dig omkring efter flere Jack Wolfskin kjoler til garderoben, for her får du komfort og bevægelighed for alle pengene.

 

Gå på jagt i vores store udvalg af Jack Wolfskin kjoler og nederdele til hverdag og fest, eller tag et kig i vores store udvalg af:

 

 

Men pas på – det kan være utrolig svært at begrænse sig!  

 

Lækre kvalitetskjoler til sommergarderoben 

Når sommeren står for døren, og de varme temperaturer begynder at indfinde sig, er det på tide at finde sommerkjolerne frem. Og hvorfor ikke lade det være en sommerkjole med fantastisk fleksibilitet, god åndbarhed, perfekt pasform og muligheder for tilpasning? Jack Wolfskin kjoler er skabt i outdooreksperternes ånd, og derfor er der selvfølgelig tænkt komfort ind i designet.  

 

Jack Wolfskin kjoler findes i forskellige længder, med og uden bindebånd og med ingen, korte og lange ærmer. Så uanset sæson og anledning, kan du finde en kjole, der passer. 

 

Jack Wolfskin kombinerer stil og funktionalitet

Noget af det, Jack Wolfskin er kendt og elsket for i hele verden, er den afmålte kombination af funktionalitet og design. Derfor vil du opleve, at der, uanset hvilket Jack Wolfskin produkt, du køber, hvad end det er kjoler, jakker, trøjer, telte, rygsække eller noget helt sjette, er skruet helt op for komforten og kvaliteten. Hvert produkt er nøje udviklet til helt specifikke formål, og det gælder alt lige fra valg at materiale til pasform og design. 

 

Måske ved du det ikke, men vi er faktisk ikke helt beskyttede mod solen, selvom vi har tøj på. UV-strålerne kan nemlig godt trænge igennem tøj, der ikke er UV-resistent. Når du køber Jack Wolfskin kjoler og nederdele, er de lavet i UV-beskyttende stof, så du er beskyttet mod solens stråler over hele kroppen. Det gør kjolerne oplagte til sommer, og du kan altså trygt iklæde dig en Jack Wolfskin kjole til din næste sommerfest eller tur ud i det fri.

 

Bæredygtig og ansvarlig tekstilproduktion 

Bæredygtighed og social ansvarlighed står høj på prioriteringslisten hos Jack Wolfskin. Derfor er de certificeret bluesign® system partner og har været det siden 2011. For at få bluesign®-stemplet, skal producenten og dens leverandører leve op til nogle høje standarder for tekstilproduktion, både i forhold til udvinding, produktion, anvendelse af kemikalier, spildevand m.m. Når du køber Jack Wolfskin, støtter du altså en ansvarlig virksomhed, der udviser stor omtanke og respekt for naturen og miljøet – det giver god smag i munden.

 

Dansk webshop med gode anmeldelser

Lystfiskeren.dk er en dansejet webshop, der har fået det blå stempel fra e-mærket. Det betyder, at vi lever op til en lang række krav, der skal gøre den online shoppingoplevelse så sikker og tryg for forbrugerne som muligt. Hos os er der ingen ubehagelige overraskelser, men fuld gennemsigtighed. 

 

Hvis du ikke tror på os, så kan du tage et kig på vores flotte anmeldelser på Trustpilot fra tusindvis af andre kunder. Vi sætter en stor ære i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det gør vi blandt andet ved at:

 

  • Holde kundeservice åben 362 dage om året
  • Levere vores varer hurtigt og til tiden
  • Holde vores fragtpriser stabile og lave
  • Have et godt og opdateret sortiment
  • Give vores kunder en god og tryg oplevelse

 

Er du på udkig efter godt fiskegrej, er du kommet til det rette sted. Lystfiskeren.dk er garant for god service og markedets bedste udvalg!

 

Del din betaling op med Viabill

Er det ved at være sidst på måneden, eller er der bare lidt lavvande på kontoen for tiden? Det skal ikke afholde dig fra at købe det, du står og mangler lige nu og her. Derfor har vi gjort det muligt at opdele køb op til 3.000 kr. i rater med Viabill. Du kan betale et fast månedligt beløb eller betale hele købet af på én gang via din konto. Så skal du aldrig mere mangle en vinterjakke eller et par gode sko. 

 

Men husk – køb aldrig for flere penge, end du har råd til at betale tilbage. 

 

Lystfiskeren.dk har alt til fisketuren

Som en webshop dedikeret til fiskere, har vi naturligvis et kæmpe udvalg af alt til fisketuren, lige fra fiskestænger og blink til jakker og bukser. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice.

 

Hold stilen på fisketuren, og køb din nye Jack Wolfskin kjole her hos os. Vi glæder os til at levere dine varer.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.