Jack Wolfskin Soveposer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jack Wolfskin soveposer

En sovepose er et absolut must-have, hvis du skal overnatte under åben himmel, i shelter eller under en teltdug. Den er nemlig dejlig kompakt og let at have med rundt forskellige steder, hvor en dyne og pude ikke dur. Desuden har soveposer isolerende egenskaber på grund af deres lukkede form, hvorfor de holder langt bedre på varmen end almindeligt sengelinned. 

 

Soveposer er også perfekte at have liggende, til når der kommer gæster på besøg. De fylder nemlig ikke ret meget og holder længe.

 

Blandt vores sortiment af soveposer finder du soveposer fra Jack Wolfskin, der er kendt for deres outdoorudstyr af ekstremt høj kvalitet, som de har forhandlet siden 1981. I dag finder du Jack Wolfskin i det meste af verden, og med den tiltagende interesse for natur og outdoor bliver brandet fortsat mere og mere populært. 

 

Find din næste Jack Wolfskin sovepose hos Lystfiskeren, og bliv klar til nye eventyr ude i den fantastiske natur!

 

Vælg den rigtige Jack Wolfskin sovepose 

Når du går på jagt efter din nye sovepose, er der en række faktorer, du skal være opmærksom på, og en række valg, du skal gøre dig. Hvilken du vælger kommer i sidste ende helt an på dine præferencer, prioriteter og selvfølgelig budget, fordi der kan være stor forskel på egenskaberne og prisen. Her får du en liste over nogle af de ting, du med fordel kan overveje, inden du går på jagt:

 

  • Temperatur: Noget, der i høj grad påvirker vores nattesøvn, er temperaturen. Du har sikkert prøvet at sove i et for varmt eller koldt soveværelse og oplevet, hvordan det kan være svært at sove, og du måske har det skidt, når du vågner næste morgen. Tænk derfor over, om du skal bruge soveposen om sommeren eller vinteren, om den skal kunne tåle minusgrader, og dine egne præferencer i forhold til temperatur. 
  • Vægt og fylde: Bruger du mest din sovepose på ture, hvor du kører i bil, er vægten på din Jack Wolfskin sovepose formentlig ikke den væsentligste faktor. Skal du derimod på vandretur, hvor du i forvejen har en masse oppakning i din vandrerygsæk, kan det godt betale sig at gå efter en kompakt sovepose i den lave vægtklasse, der hverken fylder eller vejer meget.
  • Form: Jack Wolfskin soveposer kommer i forskellige former, og her kommer det helt an på dine egne behov og præferencer. Nogle elsker mumiesoveposen, der lukker helt til omkring kroppen og hovedet og nærmest kun giver plads til, at næsen kan stikke ud. Andre får fuldstændig klaustrofobi ved tanken og foretrækker en sovepose med mere plads til at bevæge sig. 
  • Materiale: Et godt pejlemærke, hvis du går efter soveposens vægt, er, om den er lavet af dun eller fiber. Fibersoveposer er billigere, men er til gengæld effektive, når det kommer til at afvise fugt, og er nemmere at rengøre. Samtidig vejer og fylder de mere og er derfor ikke det mest oplagte valg, hvis du vil spare på grammene. En dunsovepose har fantastiske isolerende egenskaber, vejer ikke ret meget og holder generelt længere end en fibersovepose. Til gengæld er den også dyrere. 

 

Udover disse fire faktorer, så er en god tommelfingerregel at gå efter en Jack Wolfskin sovepose med mindst 600 cuin, som står for ”number of cubic inches” og refererer til soveposens fyldeevne. Dette indikerer både kvaliteten af dunene, men også hvor godt soveposen isolerer. 700-800 cuin er ekstra godt! 

 

Sådan holder du varmen i din sovepose

Hvis du har købt den rigtige Jack Wolfskin sovepose til formålet, bør det ikke være noget problem at holde på varmen, men der kan jo opstå situationer, hvor temperaturerne falder ekstraordinært, eller hvor vejret bare ikke stemmer overens med årstiden. Det kan også være en dag, hvor du har gået mange timer i regn og er blevet gennemkold og har svært ved at få varmen igen. 

 

En sovepose isolerer rigtig godt og er lavet til at holde på den varme, der allerede er, herunder din kropsvarme. Ønsker du alligevel et par ekstra grader, kan du f.eks. købe dig en lagenpose, der kan give ekstra varme i soveposen. Du kan også lægge en varmedunk eller drikkedunk med varmt vand ind i din sovepose og på den måde skabe ekstra varme. Husk, at en sovepose har sin form af en grund. Hav derfor altid soveposen helt lukket, og snør den til, hvor det kan lade sig gøre, så så lidt varme som muligt slipper ud. Mange synes også, det er rart at sove med tøj inde i soveposen; hvis dette også er tilfældet for dig, kan du iføre dig et sæt helt tørt uldundertøj og strømper.

 

Jack Wolfskin soveposer til alle formål

Jack Wolfskin har masser af gode soveposer til forskellige formål, så du kan helt sikkert finde dig en god Jack Wolfskin sovepose og det rette tilbehør til netop dine behov, uanset om du skal på fisketur, hyttetur, vandretur eller camping. Tag derudover et kig i vores store udvalg af tilbehør til vandre- og fisketuren.

 

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så vi altid kan tilbyde det nyeste udstyr og tøj til fiskeri og outdoor. Pak tasken, og tag på eventyr i den skønne natur – det kommer du ikke til at fortryde!  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.