Jack Wolfskin T-Shirts

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin T-shirts

En T-shirt er allemandseje, fordi den er superalsidig og kan bruges til nærmest hvad som helst, alt efter hvilket materiale og design den er lavet i. Nogle T-shirts kommer med elegante flæser og pufærmer, andre med store print og masser af mønstre, og nogle tredje helt ensfarvede og neutrale.  

 

T-shirts kan bruges til hverdag, festlige lejligheder, til at træne i, som undertøj, som nattøj – ja, faktisk hvad som helst. Hos Jack Wolfskin har de dog specialiseret sig i T-shirts, der er ideelle til friluftsliv og som active wear, der altså egner sig til sport og andre aktiviteter, hvor du bevæger dig. 

 

Her hos Lystfiskeren.dk har vi samlet et væld af Jack Wolfskin T-shirts i ét sortiment til fiskeren og friluftselskeren. Du kan læse meget mere om valg af T-shirt og materialer herunder, eller du hoppe direkte til shoppingen. Find den eller de T-shirts, du bedst kan lide, læg dem i kurven, indtast dine oplysninger og betal. Så står vi for resten.

 

Vælg den rigtige Jack Wolfskin T-shirt til formålet

Når du vælger T-shirt, er det vigtigt, at den har den rigtige pasform, og at den er lavet i det rette materiale. I bund og grund handler det om, at T-shirten skal passe til formålet. Nedenfor kommer en oversigt over nogle af de mest populære tekstiler og deres egenskaber:

 

  • Bomuld: Bomuld er et 100 % naturmateriale, der udgør omkring 40 % af alt tøj i verden. Bomuld er ekstremt slidstærkt og transporterer og absorberer fugt effektivt, og så tåler det vask ved høje temperaturer (men husk altid at læse vaskemærket!). Det har til gengæld en tendens til at blive meget stift, medmindre det blandes med f.eks. elastan. Det er bl.a. derfor, ægte jeans uden stretch kan føles, som om de er to numre for små, når de er blevet vasket.
  • Nylon: Nylon er et syntetisk materiale og kaldes også supplex og polyamid. Udover nylonstrømpebukser, der består af 100 % nylon, blandes nylon ofte med en eller flere andre tekstiler. Nylon er meget slidstærkt og holdbart og er derfor rigtig godt i overtøj og sportstøj, da det samtidig er effektivt til at modstå vand og snavs. Desuden krymper nylon ikke, og så tørrer det rigtig hurtigt. Til gengæld tåler det ikke særligt høj varme, da det således kan smelte. 
  • Polyester: Polyester fremstilles af olie og naturgas, omdannes til plastik og forarbejdes derefter til syntetiske fibre. Det blandes ofte med bomuld, da det har nogle egenskaber, bomuld ikke har, blandt andet elasticitet. Polyester er meget blødt og lækkert, er slidstærkt, holder godt på farven og krymper ikke. Derudover er det svedtransporterende og tørrer hurtigt, hvilket gør det ideelt til sports- og træningstøj. 
  • Uld: Uld kommer fra pelsen på dyr, f.eks. får eller geder, og er et lækkert og blødt naturmateriale. Uld er et fantastisk og alsidigt materiale, der både er meget åndbart, isolerer effektivt (også selvom det bliver vådt), har en høj absorberingsevne og reflekterer UV-stråler væk. Uld er typisk anvendt om vinteren, men på grund af dets temperaturregulerende og åndbare egenskaber er det også et superlækkert materiale til om sommeren, og særligt babyer har glæde af det lækre stof. Ubehandlet uld har desuden luftfjernende egenskaber. Til gengæld er det sart, når det kommer til vask, så vask med omtanke! 
  • Bambus: Bambus er et CO2-venligt materiale, da bambus er det hurtigst voksende træ i hele verden – faktisk vokser det op til en meter om dagen! Bambus føles utroligt blødt og silkeagtigt mod huden, hvilket gør det yderst behageligt. Bambus er en god erstatning for bomuld og ses ofte i T-shirts, trøjer, kjoler og undertøj. Men vær opmærksom på, at bambusset kommer fra en bæredygtig kilde og ikke er kemisk behandlet. 

 

Når du vælger din Jack Wolfskin T-shirt, overvej da, hvad de vigtigste egenskaber er. Skal den kunne holde på varmen, være blød, kunne modstå snavs og skidt, være slidstærk og let at vaske eller noget helt andet? Fisketure består typisk af mange stillesiddende timer, og derfor kan f.eks. uld eller bomuld være rigtig gode materialer, da det holder godt på varmen. 

 

Du kan læse meget mere om de enkelte Jack Wolfskin T-shirts i produktbeskrivelserne, så du kan finde den helt perfekte T-shirt til din næste fisketur eller vandretur. 

 

T-shirts med korte og lange ærmer

Ordet T-shirt dækker over flere forskellige typer trøjer, men fælles for dem er, at de ligner t’et i T-shirt. Den mest almindelige T-shirt kommer med korte ærmer, men T-shirts kan også fås med lange ærmer. T-shirts har ikke knapper eller lynlåse. Jack Wolfskin har både et udvalg af T-shirts med lange og korte ærmer til både mænd og kvinder. Langærmede T-shirts kan f.eks. bruges som undertrøjer under en lækker sweater for ekstra varme på både krop og arme, eller for sig selv til udendørs sport eller hvis det er sidst på sommeren, og du synes, det er ved at blive lidt koldt for armene med korte ærmer.

 

T-shirts kan mange ting, og vi har sørget for, at vores sortiment indeholder Jack Wolfskin T-shirts til enhver aktivitet. Find din nye favorit T-shirt i udvalget, og få den fragtet hjem til dig fra bare 22 kroner. Og når du er i gang, så tag da lige et kig på vores fiskestænger, udendørskøkkener, vandrestave og alt det andet outdoorudstyr, vi er stolte forhandlere af. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.