KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18 FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KR. 20,- 

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Se vores store udvalg fra det populære outdoor brand Jack Wolfskin nedenfor.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 300

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 300

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Historien om Jack Wolfskin

Jack Wolfskin startede i 1981 og har siden udviklet sine produkter, gennem tilbagemeldinger fra brugerne. Dette har resulteret i førsteklasses funktionelle produkter. Yderligere er talrige patenter og innovative teknologier, grundlaget for Jack Wolfskin og det har resulteret i funktionelt overtøj, fodtøj og friluftsudstyr i Europa.

Den tyske kvalitet skinner igennem og selvom Jack Wolfskin ikke er særlig kendt i Danmark, tror vi på, at Jack Wolfskin har en stor succes i vente i Danmark.

Jack Wolfskin produkter og patenter

Årtiers erfaringer og førende teknologier, er tydelige i alle produkter fra Jack Wolfskin. Komplet beskyttelse mod vejret og høj funktionalitet, er det mest centrale hos Jack Wolfskin. Derudover bliver høj komfort, lav vægt og avanceret udstyr vægtet meget højt hos Jack Wolfskin.

TEXAPORE er en åndbar membran og er patenteret af Jack Wolfskin.

TEXAPORE AIR O3+ er en dynamisk membran - jo højere aktivitet, jo højere luftudskiftning!

TEXAPORE HYPROOF TASLITE er et materiale, der kan modstå et vandtryk på 50.000 mm! Men åndbarheden bliver ikke forringet af den grund, åndbarheden ligger på hele 10.000 g/m2/24h.

Søger du endnu højere åndbarhed, typisk ved høj aktivitet, skal du kigge på jakkerne med TEXAPORE O2 membran. De jakker har en åndbarhed på op til 20.000 g/m2/24h. Skal du bruge jakken om vinteren, kan de fleste jakker blive varmere ved, at blive lynet sammen med en fleecejakke.

Jack Wolfskins Soft Shell jakker er også opdelt efter aktivitet. Jo højere aktivitet, jo højere åndbarhed.

FLEX SHIELD DWR har en utrolig åndbarhed, stretch og lav vægt.

FLEX SHIELD WAFFLE har en lav vægt, lave pakkestørrelse og en Mico fleece bagside.

STORMLOCK HYPROOF STRETCH giver en god beskyttelse mod vind og dermed chill-faktor. Derudover giver den en høj bevægelighed.

STORMLOCK O2 SOFTSHELL ATMOSPHERE er udstyret med laminatmembran og den letteste Soft Shell. Denne Soft Shell tillader overskudsvarmen, at trænge igennem stoffet, uden at lade den kolde luft trænge ind.

Rygsække og fodtøj

Sko og støvler fra Jack Wolfskin findes i et stort udvalg. Og dette er både på kortere og længere ture. Det kræver en god støtte til fod og ankel, når du vandrer på stejlt og krævende terræn. Den bedste sko og støvle til dette formål, er med TEXAPORE membran, der søger for at du har en vandtæt og åndbar støvle.

Jack Wolfskin rygsække er meget veludstyret med tekniske og praktiske detaljer. Bæresystemerne er komfortable og sikre. Rygsækkene er både velegnet til dagsvandringer og alpine klatreture og grunden til dette er, at de har fremragende ventilation og polstrede skuldrestropper. Alle rygsækkene kan tilpasses til kvinder og mænd, anatomi og torsolængde.

Jacob Wolfskin producerer også Daypacks til både småture og hverdagsbrug. Kendetegnet er nutidigt og klassisk design og med rigtig god komfort. Alle Jack Wolfskins produkter er produceret i en lækker høj kvalitet og med det let genkendelige pote aftryk. 

Top