Lundhags

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 80

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags

Kan du godt lide tanken om et par vandrestøvler og grej, der er skabt til at holde hele livet? Så skal du kigge i retning af Lundhags. Det svenske mærke har i næsten 100 år produceret nogle af de mest populære vandresko og vandrestøvler til mænd og kvinder, og som de outdoorentusiaster, vi er, har vi selvfølgelig inkluderet Lundhags i vores sortiment.

Find dit næste par vandrestøvler eller et af de andre produkter fra Lundhags her hos Lystfiskeren, og shop allerede i dag. 

Historien bag Lundhags

Lundhags blev startet af skomageren Jonas Lundhag tilbage i 1932 i den svenske region Jämtland. Dengang handlede det hele om skomageri, og derfor var mærkets første produkter sko og støvler, der skulle kunne klare den vilde natur. Visionen var at lave fodtøj, der kunne holde hele livet, og den vision gennemsyrer stadig alt, hvad Lundhags producerer. I dag er sortimentet udvidet til også at omfatte bl.a.: 

  • Tasker
  • Jakker
  • Hatte
  • Bukser
  • Shorts 

Alt sammen med den samme gode kvalitet som Lundhags vandrestøvler, der efterhånden er kendt og elsket af friluftsfolk i hele verden.

Kun det bedste til samlingen

Hvis du elsker friluftsliv, outdoor og vandring, så er du med al sandsynlighed meget bevidst om, hvor vigtig kvaliteten af dit tøj og udstyr er for kvaliteten af oplevelsen. En sweater skal kunne holde dig varm, et telt skal kunne holde dig tørt, en vandrerygsæk skal sidde godt på ryggen, og et par vandrestøvler skal beskytte dine fødder.  

God kvalitet er naturligvis individuelt, og hvad der er god kvalitet for én, er ikke nødvendigvis god kvalitet for en anden. Alligevel kan det godt betale sig at gå efter brands, der benytter sig af gode materialer og produktionsmetoder, og som er specialister inden for deres felt. 

Med næsten 100 år på bagen har Lundhags opbygget stor erfaring og ekspertise i sko og tøj til outdoor, og deres metoder og traditioner er blevet givet videre fra generation til generation – selvfølgelig tilsat den nyeste viden og mere moderne fremstillingsmetoder, der ikke går på kompromis med hverken håndværket eller kvaliteten af produkterne. 

Lundhags til herrer og damer

Om du skal alene eller med hele familien på vandre-, hytte- eller fisketur, så har Lundhags tøj og sko til både mænd og kvinder, så I kan med fordel købe det hele samlet, hvis I alle står og mangler grej til den næste tur.

Selvom Lundhags produkter primært henvender sig til friluftsfolk, så er der også masser at hente for dig, der bare gerne vil have lidt mere kvalitet og funktionalitet i hverdagen. F.eks. er Lundhags Alokh Skuldertaske perfekt til hverdagsbrug, hvor du bare lige skal have plads til det mest essentielle, mens Lundhags Authentic Hybrid jakke holder dig varm og tør på alle tider af året. 

Du får stadig den velkendte Lundhags-kvalitet, alle de fede funktioner, lang holdbarhed og cool designs. 

Shop kendte outdoorbrands hos Lystfiskeren

Her hos Lystfiskeren går vi højt op i kvalitet, og derfor forhandler vi kun de absolut bedste brands inden for tøj, udstyr og grej til fritid og outdoor, både til dig, der nyder en lang gåtur i ny og næ, og til dig, der tager på ugelange vandreture i fjeldene. 

Vi har produkter fra mange kendte outdoorbrands, som f.eks.:

Dit udstyr spiller en stor rolle, og derfor er det vigtigt, at det er i orden, og at det passer til dit behov. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for hjælp, råd og vejledning til valg af produkter, og ellers er du velkommen til at shoppe løs i udvalget.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.