Lundhags Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags bukser

Det svenske mærke Lundhags har i næsten 100 år været nogle af de førende inden for tøj til outdoor og friluftsliv. Det startede med vandresko og -støvler tilbage i 1932, men sidenhen er sortimentet udvidet betydeligt til i dag at bestå af alt fra rygsække til jakker. Lige nu skal det dog dreje sig om en tredje produktkategori, nemlig Lundhags bukser, der har komfort, fleksibilitet og åndbarhed i højsædet, og som egner sig til en bred vifte af aktiviteter. 

Find Lundhags bukser til herrer og damer her på siden, og shop online med billig fragt og hurtig levering. 

Lundhags bukser til alle udendørs formål

Det er altid smart at have et par gode, praktiske bukser liggende i klædeskabet til de aktive dage. Og du behøver ikke ligefrem være professionel hiker for at få gavn af sådan et par. Et par gode outdoor bukser kan nemlig bruges til:

  • Havearbejde
  • En tur på kælkebakken
  • Efterårsgåture med hunden
  • Renoveringsprojekter
  • Jagt og fiskeri
  • En dag på legepladsen med ungerne

Dette er selvfølgelig bare nogle af de anvendelsesmuligheder, Lundhags bukser giver dig. Her er det nemlig tænkt ind i designet, at der skal være strækbarhed over f.eks. knæ, praktiske lommer til opbevaring af grej og værdigenstande og ekstra slidstærke materialer, der kan holde til at komme i direkte kontakt med fliser, jord, græs, grene m.v., uden det går ud over tøjet.

Vælg Lundhags bukser til dit behov

Lundhags bukser er et rigtig godt valg til vandring og trekking, fordi de kan modstå vind og vejr, giver stor fleksibilitet og bevægelighed og lader huden ånde, så du undgår den indelukkede fornemmelse.

Hos Lundhags er der især lagt vægt på åndbarheden, fordi det er vigtigt, at huden kan ånde, når du er aktiv. Derfor har bl.a. Lundhags Authentic II bukser flapper, som du kan åbne for ekstra ventilation, og derudover er bukserne udstyret med velcro i livet og BOOT-LOC, som kan fastgøres til skoene, så buksebenene ikke ryger op. 

I webshoppen finder du også de populære Lundhags Makke bukser til kvinder og mænd, som er designet til trekking og andre aktiviteter, der kræver en høj bevægelsesfrihed.

Alle Lundhags bukser er behandlet med 100 % flourkarbonfri imprægnering, der både er vand- og smudsafvisende. Du skal altså ikke være bange for at tage bukserne på, hvis det drypper eller er fugtigt i vejret, og den smudsafvisende overflade gør dem supergode til friluftsliv. 

Lundhags shorts og bukser

Hvis du har planer om at vandre til forår eller sommer, så kan bare tanken om et par lange bukser få det til at pible ned med sved. Derfor har Lundhags også lavet flere af deres buksemodeller i korte udgaver, f.eks. deres Makke bukser, der altså fås som Lundhags Makke shorts. 

Lundhags shorts er perfekte til vandreture og trekking i de sommerlige måneder, og sammen med et par behagelige vandresandaler eller vandresko skaber de stort velbehag på de varme dage. Det kan være en god idé at supplere med et par vandrestrømper og måske tage et par lange bukser eller underbukser med i tasken, som du kan iføre dig, når solen er gået ned og temperaturerne falder en smule. Således kan du holde den perfekte temperatur hele dagen igennem.

Shop Lundhags bukser hos Lystfiskeren

Med næsten 100 års erfaring med tøj til outdoor, er Lundhags et solidt og sikkert valg til de ambitiøse og kvalitetsbevidste friluftsmennesker. 

Vi fører et bredt udvalg af Lundhags produkter, som du frit kan kigge igennem for at finde det tøj, der matcher dine behov. Udover bukser har vi Lundhags rygsække, toilettasker, kasketter, anorakker og den populære Lundhags Authentic Hybrid jakke til herrer og damer.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.