Lundhags Jakker & Anorakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags jakker og anorakker

Går du og mangler en rigtig god jakke, der kan klare skiftende vejrforhold og er god til vandring? Lundhags jakker er skabt med fokus på fleksibilitet, bevægelighed og høj slidstyrke, så de kan modstå de skiftende vejrforhold og slitage. 

Hos Lystfiskeren har vi samlet et udvalg af lækre jakker og anorakker fra Lundhags, fordi de egner sig fantastisk godt til udeliv og højt aktivitetsniveau. Vi har både Lundhags damejakker og Lundhags herrejakker i flere størrelser og modeller, så her går du aldrig helt galt i byen.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge en Lundhags jakke, herunder, eller shop løs på siden blandt udvalget. Du kan også finde Lundhags bukser, hatte, tasker og meget mere.

Jakker designet til vandring 

En jakke er sjældent bare en jakke. Der er nemlig et hav af forskellige funktioner og forhold at tage højde for, når du skal købe overtøj, fordi det skal passe til formålet. En vinterjakke til hverdag er ofte meget tyk og stor og skal kunne holde dig varm, selv når du sidder stille. Og så betyder designet selvfølgelig også en hel del. 

En vandrejakke skal naturligvis også kunne holde dig varm, men det er mindst lige så vigtigt, at du kan komme af med varmen igen, hvis du begynder at svede. Du bruger nemlig meget energi, når du vandrer, og derfor skaber du masser af varme indefra. Derudover er det vigtigt, at du kan bevæge dig godt i jakken, og derfor skal den ovenikøbet fylde så lidt som muligt.

Lundhags Authentic Hybrid jakke er perfekt til vandring, simpelthen fordi den er skabt til formålet. Nogle af de fedeste funktioner ved Authentic Hybrid jakken er:

  • Materialer i stretch, der giver stor bevægelsesfrihed
  • Ventilationslynlåse langs siderne
  • Masser af lommer til opbevaring 
  • Bluesign®-certificeret 
  • Let at reparere for livslang holdbarhed

Authentic Hybrid jakken findes både i en dame- og herremodel og er den ideelle jakke til vandreture, fiskeri og friluftsliv generelt. Du kan også tage et kig på den populære Lundhags Makke Pro jakke, der er særligt velegnet som vindjakke eller som alternativ til en skaljakke.

Lundhags anorak med ekstra beskyttelse

I Lundhags sortiment af overtøj finder du den stilrene Lundhags Gliis Anorak til herrer og damer. En anorak er kendetegnet ved, at den ikke kan åbnes hele vejen ned som andre jakker. Typisk er en anorak blot udstyret med en lynlås på den øverste halvdel foran, så du kan få den over hovedet og lukke den helt op til halsen. 

Det, at man ikke kan åbne en anorak helt, gør, at en anorak i sin natur er mere vindtæt end andre typer jakker. Der er nemlig ingen lynlås eller anden åbning, hvor vinden kan trænge igennem, så hvis anorakken er lavet i en vindtæt tekstiltype, så er maveskindet godt beskyttet.

Lundhags Gliis Anorak har en hætte påsat, som giver ekstra beskyttelse mod vind og regn. Derudover kan anorakken spændes ind i livet, så vinden heller ikke kan trænge ind dén vej. 

Gliis Anorakken er lavet i vokset LPC og overfladebehandlet med TOKO DWR, der gør jakken vandafvisende i let regn. Den er altså helt perfekt til lette vandreture og til de uforudsigelige sommerdage. Foran er en stor kængurulomme, der har plads til alle dine vigtigste ting.

Shop Lundhags jakker online hos Lystfiskeren

En god jakke er et must-have på enhver vandretur, fordi den beskytter mod vind og vejr og dermed giver dig de bedste forudsætninger for en god tur.

Se det brede udvalg af Lundhags jakker og anorakker her på siden, og find din favorit til din næste vandretur. Vi udvider sortimentet løbende og sender alt med fast lav fragtpris og levering inden for 5 hverdage.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.