Lundhags T-shirts

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Lundhags T-shirts 

Lundhags laver T-shirts i topkvalitet, der er ideelle til både varme sommerdage og koldt vintervejr. T-shirtene kommer i forskellige modeller og kollektioner, der hver især er gode til bestemte vejrforhold og aktiviteter, lige fra trekking og sport til fritid og afslapning. 

Lundhags T-shirts er typisk udført i uld eller bomuld, som er gode og anerkendte naturmaterialer med mange gode egenskaber. 

Tag et kig i udvalget af Lundhags T-shirts til herrer og damer her på siden, og vælg den model, der passer til dine behov. Vi har mange flotte farver at vælge imellem. 

Lundhags T-shirt-kollektioner

En T-shirt er ikke bare en T-shirt; materialer, konstruktioner, syninger, design og pasform er alt sammen med til at definere, hvad T-shirten skal kunne. Blandt Lundhags T-shirt-kollektioner finder du bl.a. T-shirts med korte ærmer, T-shirts med lange ærmer, T-shirts med knapper, T-shirts i uld, T-shirts i bomuld, T-shirts med høj udskæring, T-shirts med lommer og T-shirts med print. Selvfølgelig både til mænd og kvinder. 

Kollektionerne omfatter bl.a.: 

  • Lundhags Gimmer Merino
  • Lundhags Gimmer Merino Polo 
  • Lundhags Knak MS
  • Lundhags MS Tee

Det kan altså godt svare sig at læse om de forskellige modeller og kollektioner, inden du gør et køb. Under hvert produkt her på shoppen finder du en produktbeskrivelse, som fortæller dig de vigtigste ting om produktet. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, eller hvis du mangler råd og vejledning. Vores kundeservice sidder klar 362 dage om året, så du altid kan komme i kontakt med os nærmest med det samme.

Uld- og bomulds-T-shirts til den kvalitetsbevidste outdoorentusiast 

Det er efterhånden et velkendt faktum, at uld og bomuld er nogle af de bedste materialer på markedet for tekstil. Begge dele er naturmaterialer af høj kvalitet, og kommer de tilmed fra en socialt ansvarlig og miljøbevidst leverandør, får du nærmest ikke noget bedre. 

Uld er meget elastisk og næsten resistent over for vand, snavs og lugte. Derudover har det temperaturregulerende egenskaber, hvilket betyder at det tilpasser sig din kropstemperatur. Har du det varmt, vil ulden bidrage til nedkøling, og har du det koldt, vil ulden afgive varme. Derudover er det meget åndbart og derfor helt ideelt til f.eks. vandring. Det fleste Lundhags T-shirts er lavet med Merino-uld, som er noget af den fineste og blødeste uld, du kan finde. Sidst, men ikke mindst, krøller uld nærmest ikke og kan i langt de fleste tilfælde nøjes med at hænge til luftning, når det trænger til at blive frisket op.

Bomuld er et utroligt holdbart og slidstærkt naturmateriale, som virkelig kan holde til at blive brugt. Det har en høj sugeevne og tager ikke skade af at blive fugtigt, og så er det ekstremt nemt at vedligeholde og vaske. Bomuld er desuden allergivenligt og kan ofte holde til at blive vasket ved høje temperaturer. 

Vælg Lundhags T-shirts i uld eller bomuld alt efter behov. Du vil under alle omstændigheder ikke være i tvivl om kvaliteten, når du ifører dig de bløde trøjer, som er helt perfekte til outdoor under en jakke eller dejlig varm sweater.

Shop behagelige Lundhags T-shirts online

Om du er til rød eller blå, lange eller korte ærmer, knapper eller ej, så har vi helt sikkert en Lundhags T-shirt, der opfylder dine behov. Du kan evt. supplere op med et par gode dame-vandrestøvler, strømper, en jakke eller noget af vores andet tøj til outdoor, så du er helt klar til dit næste eventyr.

Find din nye favorit T-shirt her hos Lystfiskeren, og få det leveret hjem til dig for en fast billig fragtpris.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.