Lundhags Undertøj

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lundhags undertøj

Godt uldundertøj kan hjælpe dig med at holde varmen i selv de koldeste klimaer. Selvfølgelig ikke alene, men under en langærmet trøje, sweater, jakke og lignende. Undertøj fra Lundhags er af fineste uldkvalitet, der sikrer dig høj komfort og isolering på vandre- eller cykelturen, skiferien, båden eller noget helt fjerde. 

Fordelen ved lange underbukser og lang- eller kortærmede undertrøjer (også kendt som skiundertrøjer) er, at de sidder tæt til kroppen og dermed skaber et ekstra isolerende lag, der hjælper med temperaturregulering. Ydermere slipper du for, at kold luft og vind trænger ind under tøjet med uldundertøj, der slutter tæt.  

Hos Lystfiskeren har vi sørget for at have et bredt udvalg af Lundhags undertøj i uld i både lange og korte modeller, så du selv kan vælge efter dine præferencer. Køb et sæt uldundertøj til din næste tur, og nyd både de aktive og stille stunder med største velbehag. 

Undertøj i uld er oplagt til outdoor

Den høje kvalitet i Lundhags undertøj kan bl.a. tilskrives brugen af merinould, som vi også kender det fra f.eks. Lundhags T-shirts. Merinould er en ekstra fin og blød uldtype, der er utrolig populær blandt friluftsentusiaster og sportsfolk, især på grund af dens temperaturregulerende egenskaber. Den isolerer i kulden og lader dig ånde i varmen. Derfor er Lundhags undertøj faktisk egnet til brug hele året rundt. 

De slanke uldfibre i merinould er desuden med til at sikre, at tøjet ikke kradser, som du måske kender det fra andre, mere grove uldtyper.

Derudover er merinould:

  • Antibakterielt
  • Fugt- og svedabsorberende
  • Effektivt absorberende 
  • Brandhæmmende
  • UV-beskyttende 
  • Slidstærkt og holdbart
  • Let at vedligeholde

Det er altså ikke tilfældigt, at Lundhags har valgt merinould som deres primære materiale i undertøjet. Materialet besidder nemlig alle de egenskaber, sportsfolk og outdoorentusiaster har brug for i tøj. Og særligt i undertøj, der har tæt kontakt med huden. 

Lundhags undertøj til herrer og damer 

Uldundertøj fra Lundhags er et rigtig godt valg til langt de fleste former for friluftsliv, sport og udendørs aktiviteter. Om sommeren eller på de solrige forårs- eller efterårsdage, kan en langærmet undertrøje eller skiundertrøje sagtens bruges for sig selv grundet det bløde og behagelige materiale og de temperaturregulerende egenskaber. Ligeledes på en vandretur, skiferie eller sågar løbetur, hvis du er ved at overophede på grund af et højt aktivitetsniveau.  

Vi har et udvalg af Lundhags undertrøjer og Lundhags undertøj til både herrer og damer, så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at shoppe løs. Måske finder du endda den perfekte gave til en, du holder af.

Shop alt til fiskeri og outdoor

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at holdet bag Lystfiskeren er en stor gruppe af friluftsentusiaster og naturnørder af forskellig slags. Vi består af en blanding af jægere, lystfiskere, klatrere, vandrere, løbere, sejlere – ja, nærmest alle former for outdoor, du kan forestille dig. 

Derfor ved vores medarbejdere også én ting eller to om vores udstyr, og hver har de deres eget favoritbrand og foretrukne grej inden for alt fra telte og soveposer til fiskestænger og kikkerter. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvad der er bedst, skal du altså ikke tøve med at sende os en mail eller ringe til os. Vi vil med glæde hjælpe dig til at finde det, der er rigtigt for dig.

Shop Lundhags herre- og dameundertøj eller andet tøj og udstyr til outdoor fra de bedste brands her hos os. Vi har mange års erfaring med webshop og stolte indehavere af e-mærket, så her er du i trygge hænder. Vi har 14 dages fortrydelsesret på alle køb foretaget online, og vi sender hurtigt og billigt.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.