KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-15    GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-.    VÅBENSKABE UNDTAGET.   

Merrell

Merrell

Er du på udkig efter lækkert fodtøj i højeste kvalitet og til enhver aktivitet? Så er amerikanske Merrell lige mærket for dig. Merrell startede i 1981, da grundlægger Randy Merrell slog sig sammen med Clark Matis og John Schweizer med det formål at producere de mest komfortable og funtionelle vandrestøvler. De tre herre besad hver deres kompetencer, og sammen viste de sig at være det perfekte match. Vandrestøvlerne opnåede massiv anerkendelse, og det satte for alvor skub i den amerikanske virksomhed. I dag er Merrell dog meget mere end blot vandrestøvler. Virksomheden slår et slag for, at eventyr findes overalt - hvad enten det er i bjergene, i skoven eller ude i byen. Uanset omgivelserne og vejret skal man være klædt godt på, og derfor tilbyder Merrell et stort sortiment af lækkert fodtøj til enhver anledning. alt lige fra store, behagelige vinterstøvler til lette, elegante sommersandaler.

Merrell lægger stor vægt på at opfylde kundernes forventninger til kvalitet og funktionalitet, og der eksperimenteres hele tiden med den nyeste teknologi for at opnå dette. Men det amerikanske firma er også et bevis på, at kvalitet og funktionalitet sagtens kan gå hånd i hånd med lækkert design.


Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 43

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 43

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Merrell støvler

Har du været på vandretur, ved du, hvor vigtigt fodtøjet er. En lang tur i skoven eller vandring i bjergene kan på samme tid være smuk og betagende, men samtidig anstrengende - ikke mindst for dine fødder. Med Merrell vandrestøvker til herrer og Merrell vandrestøvker til kvinder er du garanteret en kompromisløs fleksibilitet og funktionalitet, der både holder vandet ude, og som samtidig giver dine fødder mulighed for at ånde. Derudover er komforten helt i top, og sålen sørger for at skabe stabilitet og samtidig absorbere stød i afsættet.


Merrell sko

Er du ikke til de lange vandreture, men bare gerne vil have yderst behageligt fodtøj til dagligdagen, så har Merrell også masser at byde på i denne kategori. Du finder et stort sortiment af Merrell sko til herrer og Merrell sko til kvinder, der er produceret med en vandtæt membran, fleksible såle og en teknologi, der sikrer, at skoene ikke kommer til at lugte. Merrell sko findes i forskellige farver og varianter.


Merrell sandaler

Sandaler er ofte behagelige at have på, men mindre behagelige at bevæge sig i. Merrell sandaler forener dog det hele, så du får flotte sandaler, du samtidig kan være aktiv i. Merrell sandaler til herrer og Merrell sandaler til kvinder er elegante og lette, men der er også taget højde for, at dine fødder skal have det behageligt. Det hjælper stødabsorberingen og den slidstærke sål med. Et perfekt valg, hvis du vil slippe dine fødder fri, men samtidig vil have mulighed for at bevæge dig frit.


Køb Merrell fodtøj hos Lystfiskeren.dk

Hos Lystfiskeren.dkhar vi et bredt udvalg af fodtøj fra Merrell, der kan dække alle dine behov. Uanset aktivitetsniveau skal dine fødder forkæles, og det bliver de, hvis du vælger støvler, sko eller sandaler fra Merrell.

Top