Merrell Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Merrell støvler og vandrestøvler

Hvis du planlægger at tage på vandretur, trekking eller bare en dagstur ud i det fri, så er et par gode støvler eller vandrestøvler et absolut must-have. Vabler, ømme ankler, våde fødder og sko, der klemmer, er alt sammen til stor gene og kan ødelægge selv den smukkeste naturoplevelse i det bedste selskab, du kan forestille dig. For slet ikke at tale om, hvor vigtigt det er for din krop med godt fodtøj, der giver den rette støtte.

 

Måske har du et par sneakers liggende derhjemme, som du elsker at have på, og som du altid går tur i. Og måske tænker du, at dem kan du da sagtens tage på ud at vandre. Det vil vi gerne tale dig fra. En gåtur på en flad skovsti er ikke det samme som en vandretur i terræn. Og uanset, hvor flad en vandrerute, du finder, så vil du komme ud for at skulle traske på ujævne stier, gennem sand eller i kuperet terræn. Læg dertil, at du på en vandretur ikke har samme gode muligheder for at slappe af, og at du ofte går meget længere på en vandretur – og flere dage i træk. Derfor vil vi til hver en tid anbefale, at du investerer i et par gode vandrestøvler fra Merrell eller et af vores andre brands her på shoppen.

 

Vandrestøvler fra Merrell kan give dig lige præcis den støtte og pasform, du har brug for. Merrell har nemlig specialiseret sig i sko og støvler til outdoor, friluftsliv og aktive mennesker, der nyder at bruge kroppen i den friske luft. Om du er til vandrestøvler eller vandresko, afhænger helt af dine egne præferencer, men et par vandrestøvler går man aldrig helt galt i byen med – heller ikke i det danske landskab. 

 

I udvalget her på shoppen finder du de lækreste Merrell støvler til herrer og damer, der giver optimal komfort på dine vandreture, så du kan få det fulde udbytte af den fantastiske oplevelse, det er at være på tur ud i det fri.

 

Hop med på friluftstrenden

De seneste par år har vandring og outdooraktiviteter fået et popularitetsboost, og i dag behøver man hverken være spejder eller professionel jæger for at trække i vandrestøvlerne og bevæge sig ud i det fri. Det er blevet en aktivitet for hele familien, unge som gamle, som kan udføres i sommerferien eller bare i en weekend, hvor der skal ske lidt ekstra. 

 

Uanset om du er nybegynder eller garvet, så er de gode vandresko en forudsætning for at få en sikker og behagelig oplevelse. Merrell støvler til mænd og kvinder giver dig et stabilt fundament, og selvom Merrell støvlerne selvfølgelig er forskellige, så er der en række universelle egenskaber, der går igen i dem alle:

 

  • Åndbare materialer
  • Fleksibel konstruktion
  • Stabilt underlag
  • Godt greb om foden
  • Alsidig justerbarhed

 

Alle disse egenskaber og funktioner er med til at skabe et par støvler, der sidder godt fast på foden, uden at klemme, og giver optimal støtte og stabilitet uden at låse foden fast i en bestemt position. På den måde får fødderne de bedste forhold til alle slags terræn. Derudover bør du overveje, om støvlerne skal være vandtætte, om du har brug for ekstra støtte omkring hæl og ankler, om sålen skal være stødabsorberende og lignende, så du får de helt perfekte støvler til dig.

 

Vi har alt til vandreturen

Her hos Lystfiskeren er vi dedikerede friluftsmennesker, og vores medarbejdere dyrker alt lige fra jagt og fiskeri til klatring, trekking og vandring. Derfor forhandler vi ikke bare gode Merrell støvler, men alt i tøj, sko og udstyr til outdoor. Du kan altså trygt gå på jagt på vores side, hvis du f.eks. er på udkig efter:

 

 

Vi har desuden en hel afdeling dedikeret til fiskeri, hvor du kan købe alt i fiskeudstyr, lige fra fiskestænger og fiskehjul til fiskeliner og grejbokse. 

 

Har du spørgsmål til handelsbetingelser, levering, sortiment eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores rare medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig hver dag, hele året. 

 

Køb dine Merrell vandrestøvler i dag

Uanset om du planlægger din første vandretur eller bare trænger til et par nye vandrestøvler, er vandrestøvler fra Merrell et rigtig godt bud på et par kvalitetssko. Find dit favoritpar fra Merrell eller andre fede brands som Hanwag eller Gateway1 her hos os.

 

Når du har bestilt, er det nemt at spore din pakke via vores hjemmeside, hvis du har bestilt levering via Post Nord. Du skal bare indtaste dit Track & Trace-nummer i søgefeltet på vores sporingsside, og så får du en oversigt over, hvor din pakke har været, og hvor den er nu. 

 

Vi leverer pakker til hele Danmark via GLS eller Post Nord med billig fragt og hurtig levering. Vi er desuden e-mærket, så du kan trygt bestille dine varer online hos os.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.