MJM

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

I 1829 blev grossistfirmaet MJM grundlagt. Firmaet MJM både importerer, distribuerer og sælger. Deres sortiment indebærer hatte, huer, caps og tilbehør. Dette sortiment er både fra internationale producenter samt deres eget varemærke MJM.

Og sortimentet er bredt hos MJM. De fremstiller både sixpence kasketter i mange designs, varme huer med kaninskind, klassiske bredskyggede hatte i uld samt regnhatte.

Alle huer, caps og hatte fra MJM, er altid i en høj og lækker kvalitet og det er kun den fineste silke der bliver brugt til foret. Hatten er en vigtig del, i en jægers og lystfiskers beklædning og det ved de hos MJM.

En hat, produceret hos MJM, kan holde hovedet varmt i koldt vejr, være let og køle i høje temperaturer, yde beskyttelse mod regn, skarpt sollys samt blæst. Når det først er koldt på en båd i vinterhalvåret, hvor du fisker efter stortorsk, vil du være meget glad, for de mange lag isolerende beklædning og den varme hue fra MJM.

Uanset behov, finder du altid en hat fra MJM som passer til dig - uanset om du bare er med på moden, er lystfisker eller er jæger.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.