Osprey

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 91

Faldende orden
Side
pr. side

Osprey

Osprey er brandet bag nogle af de mest innovative og holdbare vandrerygsække og tasker inden for friluftsliv og outdoor og var bl.a. et af de første brands til at anvende ventilerende paneler i deres rygsække. Sortimentet rummer alt fra små, praktiske bæltetasker, løbetasker og dagsrygsække til duffelbags, skisportstasker og vandrerygsække med en kapacitet på over 100 liter. 

Derudover står Osprey en række funktionelle drikkesystemer under navnet Osprey Reservoir, som gør opbevaring og indtag af drikkevand på f.eks. vandreture nemmere end nogensinde før, samtidig med at væsken holder en behagelig temperatur og hverken bliver lunken eller fryser til is. 

Er du til komfort, kvalitet, innovation og funktionalitet, så er Osprey helt sikkert noget for dig. Tag et kig på de mange praktiske Osprey rygsække, tasker og drikkesystemer, og lad dig inspirere til dit næste eventyr. Vi udvider løbende sortimentet her på shoppen, og måske kan du være heldig at gøre et kup blandt de mange gode tilbud. 

Om Osprey

Det amerikanske brand, Osprey, blev lanceret i 1974, da grundlæggeren Mike Pfotenhauer begyndte at designe og sælge tasker og rygsække til folk i Santa Cruz i staten Californien. Dengang var det bare Mike og en symaskine, men i dag er Osprey vokset til at være et af de største og førende brands inden for rygsække og tasker til outdoor og fritid.

I 2005 lancerede Osprey en helt ny rygsæk, der former sig efter ryggen og dermed fordeler vægten optimalt. Dette er især vigtigt, hvis du er på lange ture med mange kilo i bagagen. 

Funktionelle Osprey rygsække til forskellige behov

Kvaliteten og typen af vandrerygsæk er essentiel, når du skal på vandretur. Rygsækken skal have plads til alt dit grej, herunder telt, liggeunderlag, sovepose og måske vandrestave, hvis du skal overnatte i det fri. Nem adgang til drikkedunken er også at foretrække. Til sådanne ture er det smart med en rygsæk med spænder og stropper, der er designet til at spænde udstyret fast, så det hænger solidt fast og med en lige vægtfordeling. Til de lange ture er f.eks. Osprey Aether Plus og Osprey Ariel Plus gode valg. 

Skal du blot på en dagstur, kan en stor vandrerygsæk derimod hurtigt blive træls at gå med, fordi rygsækken ikke er spændt ud og dermed ikke giver optimal støtte. Det betyder også, at indholdet risikerer at glide rundt inde i rygsækken, hvilket kan skabe ulige vægtfordeling på ryggen. Til weekendture i shelter, hytteture og dagsture kan du med fordel kigge efter modeller som:

 

  • Osprey Daylite Plus
  • Osprey Talon 
  • Osprey Daylite Tote Pack
  • Osprey Tempest 

 

Det er en fordel at vælge din Osprey rygsæk ud fra de funktioner, du har brug for. For få funktioner, for lidt plads og for lidt lommer, kan gøre din tur besværlig (f.eks. fordi du hele tiden skal have rygsækken af ryggen for at få fat i ting, du bruger ofte) og ubekvem, mens for mange funktioner, for mange spænder og for stor kapacitet kan forringe komforten og skabe en følelse af en meget stor rygsæk med alt for meget stof.

Shop Osprey tasker og drikkesystemer online

Om du er på udkig efter en taske til arbejde, fritid, sport, trekking, klatring eller andet, går du aldrig galt i byen med Osprey. Designet er stilrent og tidløst, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af; det vil du mærke med det samme, du åbner for pakken. 

Vi forhandler desuden de smarte Osprey Raincovers, der passer til Osprey rygsækkene, så du kan tage på vandretur uden at skulle bekymre dig om vejret. 

Tag dit outdoor-game til et nyt niveau med udstyr fra anerkendte Osprey. Se udvalget her på siden, og køb i dag!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.