Primus Gryder, potter & pander

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Primus gryder, potter og pander

Et stormkøkken er ikke meget værd uden de rette gryder og pander, der passer til. Det er nemlig vigtigt, at gryderne og panderne:

 

 • Ikke fylder eller vejer mere end højst nødvendigt
 • Passer i størrelsen til dit stormkøkken, så de står ordentligt fast
 • Kan holde til at blive brugt over åben ild

 

Formålet med et stormkøkken forsvinder simpelthen, hvis dine gryder og pander ikke er kompatible eller gør sættet unødvendigt tungt eller stort. Har du et Primus stormkøkken, eller påtænker du at købe et, kan du med fordel gå efter Primus gryder, potter og pander. 

 

Nogle Primus modeller kommer med gryder og pander, mens andre sælges separat. Du kan også købe Primus gryder, potter og pander, hvis dine gamle trænger til at blive udskiftet, du har brug for flere, eller du gerne vil have flere forskellige størrelser af vælge imellem. 

 

Her hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af Primus pander og gryder i den absolut bedste kvalitet, der matcher dit Primus grej. Se alle produkterne på denne side, og køb allerede i dag. 

 

Primus Lite Stove gryde er mest kompakt

Primus har udviklet modellerne Primus Lite og Primus Lite+, der er skabt til ture, hvor du har begrænset med plads. De er nemlig både kompakte og vejer minimalt, så de nemt kan transporteres i en vandrerygsæk eller weekendtaske. 

 

Til Primus Lite modellerne følger en praktisk gryde, som kan rumme 0,5 liter vand eller mad, og som har plads til både gasbrænderen og gasdåsen, når den ikke er i brug. Låget fungerer som en kop, og gryden er pakket ind i isolering, som holder på varmen og forhindrer, at du brænder dig. Denne gryde følger med Primus Lite og Lite+, hvor den kan klikkes på, men den kan også bruges til andre gasbrændere og Primus modeller, hvis du er til et meget kompakt design og kun har behov for minimalt udstyr.  

 

Praktiske alt-i-en-løsninger 

En ting, der bør fremhæves ved Primus grydesæt, er deres kompakthed og multifunktionalitet. Eksempelvis kan Primus pander bruges som låg på gryderne, og i stedet for gryder med håndtag, medfølger et lille håndtag (Primus Pot Gripper), som kan bruges på alle gryder og pander, som derved fylder mindre i tasken. 

 

Du kan sagtens koge vand i gryderne, men du kan også tilkøbe en Primus kedel, som gør det muligt at koge vand til kaffe og te på ingen tid, mens den smarte hældetud øger sikkerheden og minimerer risikoen for at spilde. Og det må siges at være en fordel ude i naturen, hvor du sjældent har adgang til vand hele tiden. En smart termoflaske, termokande eller drikkedunk gør det nemt at transportere vand på din tur. 

 

Præcis som Primus stormkøkkener, er Primus gryder, potter og pander lavet i fantastisk kvalitet, der holder i årevis, og som gør udendørsmadlavningen til en leg. 

 

Primus gryder, potter og pander til store og små behov

Det er klart, at dit behov er forskelligt, alt efter om du skal på vandretur i en uge eller skal lave mad over bål derhjemme. På vandreturen har du brug for noget, der fylder og vejer minimalt, og som er hurtigt og nemt at pakke ud og pakke sammen, mens ud til bålmaden derhjemme formentlig har lavere krav til vægt og højere krav til rummelighed og modstandsdygtighed over for hårde flammer. 

 

Primus laver pander og gryder til alle slags udendørs behov, lige fra Primus Essential Pot Set med plads til 1,3 liter til Primus CampFire Pot med plads til 5 liter eller Primus CampFire Cookset, hvor gryder og pander kommer med håndtag og låg. 

 

Du kan selvfølgelig også være typen, der gerne vil have lav vægt og kompakthed, men alligevel ønsker lidt mere plads til maden end den mindste Primus gryde tillader. I så fald kan du købe et gryde- og pandesæt med mere plads, f.eks. opgradere fra Primus Essential Pot Set 1,3 liter til Primus Essential Pot Set 2,3 liter. 

 

Der er altså mange muligheder, og i sidste ende skal du bare finde det sæt, der matcher dine behov bedst. Om du vil prioritere kompakthed, letvægt, anvendelighed, modstandsdygtighed, pris eller noget helt sjette, er altså fuldstændig op til dig. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at træffe det rigtige valg. Vores kundeservice sidder klar 362 dage om året, så send os en mail, eller giv os et kald, så finder vi frem til det rigtige Primus produkt for dig. 

 

Skal du vælge aluminium eller nonstick? 

Primus gryder og pander kommer med ud uden nonstick-belægning, men hvad er bedst? Som med alt andet er der fordele og ulemper; læs om dem her:

 

Fordele ved aluminium:

 • Det er billigt
 • Det er let 
 • Det er holdbart
 • Det er fri for kemi
 • Du kan anvende stålredskaber derpå

 

Ulemper ved aluminium

 • Det leder varmen dårligt
 • Maden sidder nemmere fast

 

Fordele ved nonstick: 

 • Maden slipper lettere
 • Det kræver mindre fedstof
 • Det er lettere at gøre rent

 

Ulemper ved nonstick:

 • Det er mindre holdbart
 • Det er mere modtageligt over for ridser 
 • Du skal anvende plastik- eller træredskaber
 • Det vil blive ridset af Pot Gripperen (kun kosmetisk) 

 

Køb dit Primus gryde- og pandesæt hos Lystfiskeren

Lyder Primus pander, potter og gryder som noget for dig, så er du kommet til rette sted. Find dit nye kogegrej i vores udvalg, og glæd dig til at kunne nyde et varmt måltid eller en kop friskbrygget kaffe ude i den fri natur.  

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.