Primus Kogegrej

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Primus kogegrej

Enhver grejfreak er på mindst ét tidspunkt i løbet af deres søgen efter udstyr til friluftsliv stødt på det svenske mærke, Primus. Primus har siden 1892 tilbudt gasbrændere, stormkøkkener og kogegrej til outdoorfolket – og noget af de bedste af slagsen. 

 

En af Primus’ helt store forcer er den kompakte størrelse og lave vægt, der gør det ideelt til vandreture, campingture eller bare en helt almindelig picnic på stranden. Med meget få remedier og en ubetydelig indsats kan du på kort tid få skabt et blus, som du kan tilberede mad eller koge vand over. På den måde kan du altid nyde et dejlig varmt, frisklavet måltid, uanset hvor du befinder dig. 

 

Udover forskellige udendørs køkkentyper, tilbyder Primus også forskelligt kogegrej:

 

 

Find dit Primus kogegrej til din næste vandre-, camping- eller fisketur her på shoppen, så du aldrig skal undvære din varme morgenkaffe eller et lækkert måltid. 

 

Større sikkerhed med Primus kogegrej

En af fordelene ved Primus og andre stormkøkkener som f.eks. Trangia er, at flammen befinder sig inde i et lukket system og altså ikke kan brede sig som ved åben ild, f.eks. bål. Det gør Primus meget sikker i brug og sikrer desuden, at flammen ikke går ud selv i blæsevejr. 

 

Derudover er hver eneste Primus stormkøkken gennemtestet ved håndkraft, så du kan være helt sikker på, at produktet ikke lækker, og at køkkenet kan tænde. Det ville være så ærgerligt først at finde ud af midt på turen, når du står dér med dit frysetørrede måltid, som under ingen omstændigheder kan nydes koldt. 

 

De forskellige Primus brændere

Der findes mange forskellige Primus modeller og alskens Primus kogegrej, som alt sammen tjener sit helt eget formål. Som altid handler en stor del af det om dine personlige præferencer, men der er også modeller, der er mere egnet til nogle situationer og ture end andre.

 

Først og fremmest giver det mening at kigge på forskellen mellem en Primus’ forskellige brændertyper. Blandt Primus kogegrej finder du Primus gasbrænderen, som er en populær klassiker, fordi den er superlet at bruge, kræver minimal erfaring og i øvrigt er nem at justere varmen på. Til gengæld skal du altid have en gasflaske med dig, og den fylder en smule i forhold til andre løsninger, og gas er ikke så tilgængeligt som andre brændstofformer. 

 

Alternativt findes der Primus petroleumsbrænder, der, som navnet indikerer, kører på petroleum. Petroleum er et billigt materiale, der kan skaffes stort set alle steder, lige fra små kiosker til store supermarkeder. Den skal dog renses oftere end gasbrænderen og er ikke lige så let at justere varmen på. 

 

Er du ikke vild med at slå dig fast på én type brænder, kan du vælge en Primus omnifuel, som kan køre på mange forskellige typer brændstof, herunder:

 

  • Diesel
  • Petroleum
  • Gas

 

Dette er den smarte løsning, hvis du gerne vil bruge din Primus til både camping og vandreture i bjergene, fordi du selv har mulighed for at vælge, hvilken type brændstof, du vil benytte dig af. Med Primus Fuel Bottle kan du med lethed og sikkerhed opbevare og transportere de flydende brændstoffer i rygsækken eller bag bilen. Den kan kobles direkte til din Primus, så du har et konstant flow af brændstof og undgår spild. 

 

Primus Kinjia Stove til campingturen og udekøkkenet

Skal du på campingtur eller køretur og har plads til lidt mere Primus kogegrej end blot den klassiske og kompakte Primus gasbrænder, er Primus Kinjia Stove et oplagt valg. Primus Kinjia Stove er et minikomfur med to blus, som du kan bruge helt som et almindeligt komfur ude i naturen. Komfuret er udstyret med gasbrænder, så du får samme effekt som ved et almindeligt gaskomfur. Varmen justeres på fronten af komfuret, og det kompakte design med låg og håndtag gør det superlet at transportere denne model. 

 

Kinjia Stove er desuden helt perfekt til udekøkkenet, hvis du er typen, der generelt synes, mad lavet udendørs smager bedre. Det er let at rengøre og vedligeholde, og når du er færdig med at lave mad, kan du bare lukke låget i og lade den stå til næste gang.  

 

Alternativt til denne model kan du vælge Primus Kuchoma Stove, der er en transportabel letvægtsgrill med gas. Perfekt til en hyggeaften i parken med vennerne eller som grill på den lille altan.

 

Den lette model til vandreturen

Hvis du er på udkig efter en Primus model, der vejer minimalt, skal du gå efter Primus Lite eller Primus Lite+. Begge modeller er skabt med vægt og effektivitet for øje, så du får minimal vægt og effektivt brændstofforbrug, hvilket er et kæmpe plus, når du selv skal slæbe rundt på både køkken og brændstof i vandrerygsækken.

 

Primus Lite og Lite+ vejer blot 350 gram og har en effekt på 1500W. På under tre minutter kan du koge 0,5 liter vand, så du kan få en hurtig kop morgenkaffe eller te midt på dagen. Med den smarte Piezo-tænder er tændstikker og lightere helt overflødige, så det skal du slet ikke bekymre dig om. 

 

Shop Primus kogegrej og stormkøkkener online hos Lystfiskeren

Om du har forelsket dig i Kochuma-grillen, Kinjia-komfuret, Primus Lite-modellerne, de forskellige grydesæt eller andet Primus kogegrej, så slå dig endelig løs her på webshoppen. Vi bistår dig gerne, hvis du har spørgsmål til de enkelte modeller, og vi forhandler også brændstof til både Primus og Trangia. 

 

Find dit nye kogegrej hos os, og køb med billig fragt og hurtig levering. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.