Primus Stove, komfur og grill

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 70

Faldende orden
Side
pr. side

Primus Stove komfur og grill

Det svenske brand, Primus, er overvejende er kendt for deres stormkøkkener og kogegrej til vandring, trekking og andre slags ture, hvor oppakningen skal veje så lidt som muligt. Imidlertid har Primus også sørget for, at du ikke behøver slæbe hele din Weber-grill eller 20 kilo brænde med, når du f.eks. skal på camping eller hyttetur. Det hele klares med Primus Stove komfur eller grill.

 

Primus Stove kommer i fire modeller:

 

  • Primus Kinjia Stove komfur
  • Primus Atle II Stove komfur
  • Primus Tupike Stove komfur
  • Primus Kuchoma Stove grill

 

Vi forhandler samtlige modeller samt tilbehør og gas fra Primus her hos Lystfiskeren, så vælg din favorit, eller læs lidt mere om de forskellige modeller herunder.

 

Det perfekte campingkøkken

Primus Stove er den perfekte løsning til dig, der nyder at lave mad i det fri, men som måske ikke gider tænde op i bål eller grill flere gange om dagen for at få et varmt måltid. Selvom mange friluftsfolk nok godt kan nå til enighed om, at mad lavet over bål og kulgrill bare smager lidt bedre end alt det andet, så er det også enormt befriende med et mindre omfattende alternativ til de dage, hvor det bare skal gå hurtigt, eller hvor du bare skal bruge varmt vand til kaffen. Særligt hvis du skal være afsted i mange dage. 

 

En anden fordel med Primus Stove komfurer er, at du får en jævn varmefordeling og en stabil temperatur, som kan være sværere at opnå på f.eks. bål og grill, men modsat de almindelige Primus stormkøkkener har godt med plads til at tilberede flere forskellige elementer samtidig. 

 

Hvilket Primus komfur er bedst? 

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvilket Primus Stove der er bedst. Det kommer nemlig helt an på dine præferencer og behov. Herunder vil vi dog alligevel forsøge at liste nogle af fordelene og ulemperne op ved de forskellige modeller, så du kan gøre op med dig selv, hvilken model der tiltaler dig mest.

 

Alle komfur-modellerne kommer med to brændere og blus, mens Primus Kochuma Stove grill er én stor grillplade med plads til at lave mad over både direkte og indirekte varme. De kører desuden alle på gas som brændstof. Se vores udvalg af gas her.  

 

Primus Tupike og Primus Kuchoma kommer begge med udfoldelige ben, der giver større stabilitet, særligt på ujævne udendørs underlag med græs og sten. Primus Atle II og Primus Kinjia Stove har ikke ben, men skal placeres direkte på et ikke-brændbart underlag, f.eks. et stålbord eller fliser. Tupike og Atle II har begge vindskærme i siden af låget, der beskytter flammerne og holder på varmen. Primus Kuchoma grill er til gengæld lavet til at kunne lukke låget på, mens du laver mad, præcis som en rigtig grill. 

 

Når du har pakket hele bilen med grej og udstyr, er det ikke en lighter eller tændstikker, der forhindrer bagageklappen i at kunne lukke. Alligevel kan det være smart at vælge en Primus Stove model med Piezo-tænder, fordi det betyder, at du er fuldstændig uafhængig af både lighter og tændstikker, der ikke altid er de mest pålidelige udendørs optændingskilder. Alle modeller, på nær Primus Kinjia, kommer med indbygget Piezo-tænder, så skal du på tur med dit friluftskøkken, kan du med fordel vælge en af de andre modeller.

 

Er du ude efter masser af plads, bør du vælge Primus Atle II, der er den største af de tre modeller med sine 550 x 300 x 95 mm og er beregnet til tilberedning af mad til op til 10 personer. Til gengæld er denne model ikke kompatibel med Primus’ egne gasflasker, så hvis du sværger til disse, så er det måske mere oplagt med en af de andre Stoves. 

 

Som du nok kan fornemme, er der forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal vælge dit Primus Stove. Synes du, det er svært at gennemskue? Så sidder vores søde medarbejdere i kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon hver dag året rundt.

 

Primus Stove grill og komfur til udekøkkenet

Det er ikke kun på campingturen, at et udendørs køkken kan gøre madlavningen lidt lettere og lidt lækrere. Faktisk egner Primus Stove komfur og grill sig mindst lige så godt til udekøkkenet, hvis du er typen, der har hang til frisk luft, når du kokkererer. Det smarte ved Primus’ forskellige komfurer og grill er, at de er kompakte og dermed supernemme at opbevare i et køkkenskab, så du nemt kan hive det frem, når vejret kalder på udendørs madlavning.

 

Skal du lave mad til mange gæster, kan det også være en fordel med de to ekstra blus, men du kan også spare engangsgrillen, hvis I skal en tur i parken eller på stranden for at lave mad. 

 

Masser af tilbehør til Primus online hos Lystfiskeren

Når du vælger et Primus komfur, er det oplagt også at købe Primus grydesæt og andet tilbehør til. Disse passer nemlig i både størrelse og kvalitet, så de kan holde til at blive sat på et gasblus. Du kan selvfølgelig også tage et kig på nogle af vores andre grydesæt eller tage dine egne gryder med hjemmefra, der selvfølgelig skal kunne holde til gasblus. 

 

Du finder også et bredt udvalg af andre produkter til udendørs madlavning her på siden, blandt andet:

 

 

Desuden finder du stormkøkkener og kogegrej fra andre kendte brands som Trangia, Petromax og Jetboil, der også er populære mærker blandt friluftsfolk.

 

Shop produkter fra Primus online her på shoppen, og få det fragtet hjem til dig for med GLS eller PostNord en fast, lav leveringspris.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.