Primus Termokrus & termokander

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 70

Faldende orden
Side
pr. side

Primus termokrus og termokander

Vi danskere er et af de folkefærd i verden, der drikker allermest kaffe. Vi elsker kaffe. På kontoret, på caféer, som morgenfix, til kagen, efter maden, på gåturen… You name it. Men noget, vi ikke bryder os om, det er lunken eller kold kaffe. Derfor kræver en god kop kaffe enten, at den drikkes relativt hurtigt, eller at den indtages af et effektivt isolerende termokrus. Og dem finder du her! 

 

Primus termokrus og termokander er nogle af de mest populære blandt outdoorfolket, fordi de bygger på samme, gode kvalitet som Primus stormkøkkener og øvrige produkter. Hvor mange producenter forsøger at skabe multifunktionelle produkter, fokuserer Primus på at skabe produkter, der er rigtig gode til én ting. For termokrus og -kanders vedkommende er det formål at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Og det gør de godt! 

 

Er du på udkig efter et godt termokrus, der kan holde din kaffe varm hele dagen, selv i frostgrader, så kan du med fordel tage et kig blandt modellerne her på webshoppen. Primus termokrus og termokander holder i årevis og er uden tvivl en rigtig god investering, hvis du vil have det bedste grej. 

 

Gør din investering hos os, og nyd trygheden ved at shoppe termokrus online på en danskejet og e-mærket webshop med masser af glade og tilfredse kunder. 

 

Termokrus til vandreturen

Et termokrus er den perfekte følgesvend på vandreturen, når du skal afsted tidligt om morgenen, og gerne vil slippe for at tænde bål eller hive dit kogesæt frem for at koge vand i pausen. Med et godt termokrus fra Primus, kan du koge vand fra morgenstunden og hælde i termokoppen og have dejlig, varmt vand, når du skal bruge det. 

 

En Primus termokop eller termokande er især god til de vandreture, hvor du overnatter samme sted flere nætter i træk. Så kan du nemlig helt lade din Trangia, Primus, Jetboiler eller Petromax stå tilbage i teltet eller shelteret, så du har mindre at skulle slæbe på, når du skal ud at opleve og nyde naturen. Termokruset vejer bare 350 gram og er altså nemt og ubesværet at have med i rygsækken.

 

Den effektive termoeffekt kan blandt andet tilskrives den smarte dobbeltvæggede isolering, som Primus anvender i deres termokander og termokrus. Det hele skilles let ad, er supernemt at rengøre og passer ned i de fleste almindelige kopholdere. Kort sagt: den velkendte Primus-kvalitet.  

 

Perfekt til pendleren

En Primus termokop er ikke bare rigtig god til dig, der skal på vandretur, fisketur, trekking eller camping. Mange pendlere har dagligt stor glæde af deres termokrus, fordi det giver dem mulighed for at nyde en varm kop kaffe under hele køreturen.

 

Er du pendler, der skal tidligt afsted om morgenen, er det også smart, at du kan spare tid på at skulle sluge din kaffe, inden du skal afsted, men i stedet kan tage den med i hånden. Det giver dig også mulighed for at sove lidt længere om morgenen. Varm kaffe og mere søvn – det er da en win-win! 

 

Primus termoflaske er den perfekte drikkedunk 

I takt med, at vi bliver mere og mere miljø- og klimabevidste, er der også flere og flere, der bevæger sig væk fra engangsplastikflasker med vand. Og med god grund! For hvorfor skulle man købe sig fattig i plastikflasker, når man kan købe en kvalitetsdrikkedunk med termoeffekt, som man kan have med sig overalt, hele dagen? 

 

Primus termoflaske er den perfekte drikkedunk, og termoeffekten gør det hele endnu bedre. Det betyder nemlig, at du kan fylde koldt vand i din drikkeflaske fra morgenstunden og nyde koldt vand hele dagen igennem. Og koldt vand ER bare lidt lækrere end lunkent! 

 

Husk dog, at lige så længe, som det tager varmen at komme ind til væsken, lige så længe tager det kulden, så du kan ikke hælde stuetempereret vand i Primus drikkeflasken og forvente, at du pludselig har koldt vand. Fyld din Primus termoflaske med vand dagen før, og læg den i køleskabet, eller hæld iskoldt vand direkte i flasken. Så er du sikret iskoldt, læskende vand på alle dagens tidspunkter.   

 

Primus termoflaske anvender dobbeltvægget vakuumisolering og kan indeholde 0,5 liter vand eller væske. Modellen, som hedder Primus Klunken Vacuum Bottle, er udviklet og designet i samarbejde med Fjällräven med henblik på deres Kånken rygsække. Det betyder, at Primus termoflasken passer perfekt ned i sidelommen på en Kånken rygsæk. Men frygt ej, hvis du har en anden rygsæk; det tætsluttende låg gør det nemlig helt sikkert at lægge drikkedunken ned i tasken, uanset om det er en vandrerygsæk eller sportstaske.  

 

Køb Primus termokander og termokrus online

Hos Lystfiskeren er vi meget begejstrede for Primus termokander, -flasker og -krus, og vi håber, du kan finde den samme glæde ved produkterne. Foruden termoprodukterne forhandler vi også Primus produkter som:

 

  • Grydesæt
  • Stormkøkkener
  • Transportabelt komfur
  • Knive
  • Gas og brændstof

 

Er du Primus-fan, kan du altså let udvide samlingen i dag. Shop Primus termoprodukter i flotte farver her hos os, og tag din udstyrssamling til næste niveau. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.