Savage Gear

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 137

Faldende orden
Side
pr. side

Savage Gear

Hos Lystfiskeren.dk elsker vi kampen mellem menneske og fisk, og skal man vinde den kamp, kræver det det helt rigtige udstyr. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af kendte kvalitetsmærker inden for fiskegrej - og så endda til nogle af markedets bedste priser. Du kan blandt andet få lækkert udstyr fra Savage Gear på krogen, der helt sikkert vil tilfredsstille selv den mest garvede lystfisker. Savage Gear byder på alt tænkeligt udstyr til fisketuren, og vi bestræber os altid på at have det nyeste grej på vores hjemmeside. Der kommer nemlig konstant nye variationer og modeller, som vil øge sandsynligheden for, at du får noget på krogen.

Spinnere, woblere og blink

Hvis du ønsker et kæmpe udvalg af spinnere, woblere, blink, så er Savage Gear lige mærket for dig. Du finder et utal af varianter med forskellige egenskaber og i forskellige farver. Dog har de alle det formål at lokke fisken i fælden. Du kan finde det helt rigtige fiskegrej fra Savage Gear hos Lystfiskeren.dk - uanset hvilken fisk du gerne vil have på krogen. Om det er til gedde, laks, aborre, torsk eller noget helt andet, så finder du det perfekte grej her.

Alt i udstyr

Foruden spinnere, woblere og blink kan du også finde alt i udstyr, der vil gøre din fisketur til en endnu bedre oplevelse. Du kan blandt andet vælge et fiskenet, der hjælper dig med at få byttet det sidste stykke op på land. Eller du kan anskaffe dig en digitalvægt, der præcis fortæller, hvad din fangst vejer. Eller hvad med tasker og grejbokse i høj kvalitet, der holder styr på alt dit lækre grej? Uanset hvad du søger til fisketuren, finder du det hos Lystfiskeren.dk, og bestiller du for mere end 500 kroner, bliver det leveret fragtfrit. Gå på opdagelse i vores store univers af fiskegrej fra Savage Gear. Rigtig god fornøjelse!

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.