KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18 FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KR. 20,- 

Simms

Simms waders, vadestøvler, vadejakker og beklædning

Simms er et af de mærker inden for fiskeindustrien, der med god begrundelse ligger i den absolutte top hvad angår kvalitet, holdbarhed og komfort.

Vi har her hos Lystfiskeren.dk et bredt sortiment af Simms produkter, der indeholder alt fra waders, vadejakker og vadestøvler til skjorter, heldragter og kasketter.

Simms waders og Simms beklædning er det klart foretrukne blandt fiskeguider og professionelle lystfiskere verden rundt. Dette giver en vis standard at leve op til, men da Simms konstant arbejder på at udvikle og forbedre deres produkter, er dette noget de helt naturligt gør.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meget få mærker har så mange trofaste kunder som Simms med hensyn til waders, vadejakker, vadestøvler og beklædning. Dette er også gældende i Danmark, hvor størstedelen af seriøse lystfiskere ejer et eller flere par Simms waders og mange andre Simms produkter.

Topmodellerne inden for Simms’ waders bliver, som de eneste i verden, produceret i USA på deres egen fabrik af egne medarbejdere, da Simms ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller materialer.

Køb Simms waders i højeste kvalitet og med stor slidstyrke

For at kunne producere markedets absolut bedste waders bliver Simms’ topmodeller ikke masseproduceret af maskiner. De bliver lavet i hånden, par for par, af de ekstremt dedikerede og dygtige arbejdere i Bozeman, Montana i USA. Her bliver hvert enkelt sæt waders efter produktion vendt på vrangen, fyldt med vand og testet for utætheder, før de sendes ud til butikkerne.

Simms waders er de mest slidstærke waders på markedet, og det giver god mening at investere i ét par meget holdbare waders. Mange Simms waders har flere lag på de nederste dele og typiske kontaktflader. De øverste dele er ofte i færre lag, hvilket giver en øget åndbarhed, som kan gøre stor forskel komfortmæssigt på varme dage eller ved lange gåture.

Simms waders er bygget med Center Front Seam Technology, hvor syningerne sidder på forsiden. Dette giver langt mindre belastning på indersiden af benet, hvor materialet bøjes, når man går. Dette giver Simms waders bedre holdbarhed, og det giver mere rum for bevægelser og derved højere komfort.

Simms waders og vadejakker benytter sig af YKK Aquaseal lynlås, der giver en vandtæt lynlås, der samtidig er let vægtig og problemfri at betjene.

Åndbarhed i Simms produkter

Noget af det, der kendetegner Simms waders og vadejakker, er deres ekstremt høje åndbarhed. Simms har et tæt samarbejde med Gore-tex og er nogle af de eneste i verdenen, der har Gore-Tex membraner i deres waders. Denne membran anvendes i topmodellerne; Simms G4 waders og Simms G3 waders samt Simms G4 vadejakke, Simms G3 Guide vadejakke, Simms Acklins jakke og Simms Guide vadejakke. Gore-Tex er vandtæt, ekstremt let vægtigt og er det ultimative materiale, når det gælder slidstyrke, komfort og åndbarhed.

Simms har i andre produkter (bl.a. Simms Freestone Waders og Simms Freestone vadejakke) anvendt en 4-lags Toray Quadralam membran, der ligeledes sikrer uovertruffen åndbarhed og slidstyrke.

Denne store åndbarhed i Simms waders og vadejakker kan gøre en stor forskel på fisketuren. På de varme dage eller på ture med lange gåture ventileres fugten fra kroppen og ved regn mindskes kondensdannelse. Dette gør, at du har mulighed for at fokusere mere på fiskeriet og bruge længere tid ved vandet.

Simms vadestøvler i høj kvalitet

Vadestøvler fra Simms er lige så populære som deres waders. Alle Simms vadestøvler er produceret i høj kvalitet og er ekstremt slidstærke i forhold til andre vadestøvler. Sålerne på Simms Flyweight vadestøvle, Simms Headwaters vadestøvle og Simms Vapor vadestøvle er lavet i samarbejde med Vibram og sikrer dig exceptionelt fodfæste under fisketuren.

Ultimativ komfort i Simms waders

Gennem grundig udvikling og med brugeren i fokus scorer Simms højest på komfortskalaen. Simms waders laves i adskillige størrelser, så de kan tilpasses kundens kropsform, hvilket både giver brugeren maksimal komfort og øger slidstyrken. Neoprensokken er lavet i anatomisk korrekt form og består af 4 mm neopren i højest kvalitet. Bunden af sokken er forstærket for at øge holdbarhed samt for ekstra komfort. For at få den bedste pasform er det vigtigt at bestille størrelsen efter kropsmål.

Simms produkter og reparationer

Selvom Simms produkter er blandt de allermest holdbare og slidstærke, kan uheldet altid være ude. For at matche kvaliteten på deres produkter, har Simms meget fokus på kundepleje og nogle af de bedste muligheder for reparationer. Et meget dedikeret team hos den europæiske distributør af Simms reparerer alle produkter i deres moderne og højteknologiske reparationscenter i Oslo. Dette kan være alt fra lapning af pinholes til udskiftning af neoprensokker.

Den kundeservice, som Simms har, er ideel for de seriøse lystfiskere, der bruger meget tid ved og i vandet.

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér