Simms

Simms er et af de mærker inden for fiskeindustrien, der med god begrundelse ligger i den absolutte top hvad angår kvalitet, holdbarhed og komfort. 

Vi har her hos Lystfiskeren.dk et bredt sortiment af Simms produkter, der indeholder alt fra waders, vadejakker og vadestøvler til skjorter, heldragter og kasketter. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Simms hos LYSTFISKEREN.dk

Simms waders og Simms beklædning er det klart foretrukne blandt fiskeguider og professionelle lystfiskere verden rundt. Dette giver en vis standard at leve op til, men da Simms konstant arbejder på at udvikle og forbedre deres produkter, er dette noget de helt naturligt gør. 

Meget få mærker har så mange trofaste kunder som Simms med hensyn til waders, vadejakker, vadestøvler og beklædning. Dette er også gældende i Danmark, hvor størstedelen af seriøse lystfiskere ejer et eller flere par Simms waders og mange andre Simms produkter.

Topmodellerne inden for Simms’ waders bliver, som de eneste i verden, produceret i USA på deres egen fabrik af egne medarbejdere, da Simms ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller materialer. 

 

Åndbarhed i Simms produkter

Noget af det, der kendetegner Simms waders og vadejakker, er deres ekstremt høje åndbarhed. Simms har et tæt samarbejde med Gore-tex og er nogle af de eneste i verdenen, der har Gore-Tex membraner i deres waders. Denne membran anvendes i topmodellerne; Simms G4 waders og Simms G3 waders samt Simms G4 vadejakke, Simms G3 Guide vadejakke, Simms Acklins jakke og Simms Guide vadejakke. 

Gore-Tex er vandtæt, ekstremt let vægtigt og er det ultimative materiale, når det gælder slidstyrke, komfort og åndbarhed. 

Simms har i andre produkter (bl.a. Simms Freestone Waders og Simms Freestone vadejakke) anvendt en 4-lags Toray Quadralam membran, der ligeledes sikrer uovertruffen åndbarhed og slidstyrke. 

Denne store åndbarhed i Simms waders og vadejakker kan gøre en stor forskel på fisketuren. På de varme dage eller på ture med lange gåture ventileres fugten fra kroppen og ved regn mindskes kondensdannelse. Dette gør, at du har mulighed for at fokusere mere på fiskeriet og bruge længere tid ved vandet. 

 

Ultimativ komfort i Simms waders 

Gennem grundig udvikling og med brugeren i fokus scorer Simms højest på komfortskalaen. Simms waders laves i adskillige størrelser, så de kan tilpasses kundens kropsform, hvilket både giver brugeren maksimal komfort og øger slidstyrken. Neoprensokken er lavet i anatomisk korrekt form og består af 4 mm neopren i højest kvalitet. Bunden af sokken er forstærket for at øge holdbarhed samt for ekstra komfort. 

For at få den bedste pasform er det vigtigt at bestille størrelsen efter kropsmål. Et størrelsesdiagram kan ses her.

 

Simms produkter og reparationer 

Selvom Simms produkter er blandt de allermest holdbare og slidstærke, kan uheldet altid være ude. For at matche kvaliteten på deres produkter, har Simms meget fokus på kundepleje og nogle af de bedste muligheder for reparationer. Et meget dedikeret team hos den europæiske distributør af Simms reparerer alle produkter i deres moderne og højteknologiske reparationscenter i Oslo. Dette kan være alt fra lapning af pinholes til udskiftning af neoprensokker. 

Den kundeservice, som Simms har, er ideel for de seriøse lystfiskere, der bruger meget tid ved og i vandet. 

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.