Simms Waders

Køb Simms waders i højeste kvalitet og med stor slidstyrke

For at kunne producere markedets absolut bedste waders bliver Simms’ topmodeller ikke masseproduceret af maskiner. De bliver lavet i hånden, par for par, af de ekstremt dedikerede og dygtige arbejdere i Bozeman, Montana i USA. Her bliver hvert enkelt sæt waders efter produktion vendt på vrangen, fyldt med vand og testet for utætheder, før de sendes ud til butikkerne. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Side
pr. side

Simms waders hos LYSTFISKEREN.dk

Simms waders er de mest slidstærke waders på markedet, og det giver god mening at investere i ét par meget holdbare waders. Mange Simms waders har flere lag på de nederste dele og typiske kontaktflader. De øverste dele er ofte i færre lag, hvilket giver en øget åndbarhed, som kan gøre stor forskel komfortmæssigt på varme dage eller ved lange gåture. 

Simms waders er bygget med Center Front Seam Technology, hvor syningerne sidder på forsiden. Dette giver langt mindre belastning på indersiden af benet, hvor materialet bøjes, når man går. Dette giver Simms waders bedre holdbarhed, og det giver mere rum for bevægelser og derved højere komfort. 

Simms waders og vadejakker benytter sig af YKK Aquaseal lynlås, der giver en vandtæt lynlås, der samtidig er let vægtig og problemfri at betjene.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.