Stanley

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Stanley

Du er måske allerede stødt på den genkendelige, grønne termokande fra Stanley, på dine mange shoppingture efter outdoorudstyr. Stanley er blevet lidt af et ikon inden for termokrus og -kander, siden det kom på markedet tilbage i 1913, og i 2013 kunne mærket fejre 100-års jubilæum.

 

William Stanley Jr. er manden bag de kendte produkter, og i 2012 blev den legendariske termokande kåret til et af de mest indflydelsesrige outdoorprodukter nogensinde af det amerikanske Outside Magazine. Man kan altså roligt sige, at Stanley revolutionerede vores måde at fragte kolde og varme væsker, og der er ingen tvivl om, at brandet har været med til at påvirke måden, vi tænker bæredygtighed i dag. 

 

De fleste Stanley produkter er lavet i rustfrit stål og med BPA-fri plastikdele, og 25 % af produkterne er fremstillet i genbrugsmateriale. 

 

Du kan læse meget mere om Stanley produkter herunder, eller gå på jagt i udvalget med det samme. Vi har mange forskellige modeller til små og store behov.

 

Stanley termokander holder dine varme drikke varme

Kender du det, at du har pakket tasken hjemmefra, fyldt kogende vand på termokanden, gået en lang tur og nu endelig har sat dig ned et smukt sted, hvor du glæder dig til at nyde en kop dejlig varm kaffe? Du hælder lidt pulverkaffe i dit krus, hælder vand over, og til din store skuffelse opdager du, at der ingen damp kommer. Vandet er lunkent, og din kaffe er udrikkelig. 

 

Det er ofte det skuffende resultat af billigt termogrej. Du kan efterhånden købe termokander og termokrus i alle butikker med køkkenudstyr, men der er langt fra de gode til de dårlige produkter. Og hvad er en termokande værd, hvis den ikke kan holde på varmen? 

 

Med Stanley termokander slipper du for det problem. Den dobbeltvæggede stålkonstruktion skaber danner et vakuum, der holder dine væsker varme i op til 24 timer! Dette hjælpes på vej af den helt tætte slutning, der betyder, at du kan have flasken liggende i tasken eller vandrerygsækken og rasle rundt, uden at skulle bekymre dig om, at alle dine ting bliver våde. 

 

Stanley tilbyder endda 25 års reklamation – så meget stoler de på deres egne produkter. 

 

Du kan desuden sagtens bruge Stanley termokande til at fragte suppe eller lignende, eller du kan købe den smarte Stanley Legendary Food Jar med indbygget skål og plads til 0,7 liter af din favorit gryderet. Du kan også fylde den med vand og tilsætte en portion frysetørret mad, f.eks. Chili Con Carne eller pasta mad laks, og så har du et lækkert måltid på ingen tid. 

 

Bæredygtig løsning til kaffe på farten  

Selvom Lystfiskeren er specialiseret i udstyr og tøj til outdoor, er der ingen, der afholder dig fra at bruge produkterne på siden til andre formål. Termokander og termokrus fra Stanley er ikke kun praktiske til vandreture, jagt og fiskeri, men er også perfekte til en picnic eller bare en gåtur med en ven eller veninde. 

 

I stedet for at købe kaffen på en café eller kaffebar, kan du lave den hjemmefra i din Stanley termokande eller Stanley kaffekop og tage den med dig. Det er ingen sag, når kaffen kan holde sig varm længe, og du sparer miljøet for engangsemballage og plastiklåg. Desuden skal der ikke ret mange kopper to-go-kaffe til, før du har tjent din Stanley termokop ind igen. 

 

Gider du ikke lave kaffen hjemmefra, kan du tage din Stanley kaffekop med ned på den nærmeste kaffebar og få dem til at lave kaffen deri i stedet. 

 

Stanley adventure kølebokse forlænger holdbarheden  

Siden 1913 har Stanley udvidet sortimentet fra at bestå udelukkende af termokander til også at omfatte:

 

  • Termoflasker 
  • Drikkedunke
  • Lommelærker
  • Termokrus
  • Termokopper
  • Madbeholdere
  • Kaffebryggere
  • Kølebokse
  • Ølkrus

 

Sidstnævnte er deres innovative Stanley Adventure Lunch Cooler, der fås i forskellige størrelser mellem 15 og 30 liter. Lunch Cooleren er en nytænkning af den klassiske køleboks baseret på brandets effektive termoteknologi. Stanley køleboksen holder indholdet koldt eller varmt i op til 36 timer, hvilket er op til 36 % så længe som andre kølebokse på markedet. 

 

Køleboksen kan også anvendes som stol på f.eks. campingturen, da konstruktionen er stærk nok til, at du kan sidde på den. Faktisk menes det, at alle Stanley produkter kan klare skud fra en pistol og at blive kastet ud fra et fly uden at tage skade, så du får altså fuld valuta for pengene, når du køber Stanley produkter.

 

Køleboksen fra Stanley er perfekt til kør-selv-ferien, fisketuren, jagten eller en tur ud i det fri.  

 

Shop kvalitetsprodukter fra Stanley til alle dine ture

Der er ingen tvivl om, at godt grej kan være med til at løfte din outdooroplevelse fra god til fantastisk. Med det rette udstyr undgår du nemlig en masse bøvl, besvær og ikke mindst irritationsmomenter med ting, der ikke fungerer. Noget så simpelt som en varm kop kaffe kan gøre hele forskellen, hvis det er lidt koldt udenfor, så derfor kan det være ufatteligt skuffende og frustrerende, hvis dette umuliggøres på grund af en utæt eller dårlig termokande.

 

Vi anbefaler, at du prioriterer det gode udstyr over tid. Især udstyr der har med søvn og mad at gøre. Termokander og termokrus fra Stanley fås i forskellige størrelser til forskellige behov, så uanset om du skal på dagstur eller overnatte i flere dage, kan du finde noget, der matcher. 

 

Find dit nye Stanley produkt og en masse andet, lækkert outdoorgrej her hos os. Vi forhandler alt fra drikkedunke og kompas til soveposer og telte, så shop løs, og glæd dig til at modtage mere udstyr til din samling.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.