Stanley Termokander

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Stanley termokander

En god termokande er nærmest uundværlig på vandreture, fisketure og jagt. Når du er ude midt i naturen, er der ikke altid adgang til vand, og derfor kan det godt betale sig at koge vandet til kaffen hjemmefra. Desuden er det meget nemmere at hive en termokande med kogende vand frem end at skulle stille op med et komplet stormkøkken. 

 

Men det er ikke en hvilken som helst termokande, der kan gøre jobbet. Faktisk er der utrolig stor forskel på kvaliteten af termokander, fra de helt billige, der kun kan holde varme væsker varme i en halv time, før temperaturen begynder at falde, til de dyrere kvalitetsmodeller, der kan holde temperaturen oppe i et døgn eller mere.

 

Stanley termokander befinder sig i den sidste kategori. I vores sortiment har vi termokander og termoflasker fra Stanley i forskellige farver og størrelser. Fælles for dem er den solide konstruktion i 18/8 rustfrit stål, låg i BPA-fri plast og effektiv isolering. Stanley anbefaler selv, at du varmer stålet op indvendigt, inden du hælder din varme drik i, ved at lade termoflasken eller termokanden stå med kogende eller meget varmt vand i 10 minutter. På den måde sikrer du maksimal isolering. 

 

Koldt vand hele dagen med Stanley termoflasker

Stanley termoflaskerne er ikke bare gode til varmt vand, kaffe og te, men kan også bruges til at holde temperaturen på kolde væsker. Er du f.eks. på fiske- eller vandretur på en varm sommerdag, bliver der lynhurtigt varmt i vandrerygsækken eller fisketasken. Pludselig er dit drikkevand lunkent, og det føles bare ikke nær så forfriskende som iskoldt vand.

 

Derfor anbefaler vi også Stanley termoflasker som drikkedunke til vand, så du har koldt vand hele dagen. Termoflaskerne holder væsker nedkølede i op til 35 timer, så der er altså ingen risiko for, at dit vand bliver lunkent i løbet af dagen. 

 

Vær dog opmærksom på, at den isolerende effekt både gælder indefra og ud, og udefra og ind, og derfor tager væsken indeni flasken altså lang tid om at køle ned. Hælder du lunkent vand i flasken, så skal flasken altså stå koldt i forholdsvis mange timer, før vandet bliver koldt. Et godt tip er at køle vandet ned i en plastikdunk eller lignende, f.eks. ved at lade den stå udenfor om natten eller grave den et stykke ned i jorden, og derefter hælde den på Stanley termoflasken.

 

Tre forskellige størrelser til forskellige formål

Uanset vejret og den tur, du skal på, er det praktisk at have en termokande, der kan holde den rette temperatur på indholdet, både når det er koldt og varmt. Stanley termokander kommer i mange forskellige størrelser, så der er noget til alle slags ture:

 

 • Stanley termoflaske 0,47 liter
 • Stanley termoflaske 0,74 liter
 • Stanley termokande 0,75 liter
 • Stanley termoflaske 1 liter
 • Stanley termoflaske 1,3 liter
 • Stanley termokande 1,4 liter
 • Stanley termokande 1,9 liter

 

Den lille 1-litersflaske er perfekt som drikkedunk, eller når du kun skal have drikkevarer med til dig selv på f.eks. en gåtur. Den store termokande på næsten 2 liter er god, hvis I skal flere afsted, eller skal have varmt vand til hele dagen. I sidste ende kommer det helt an på dit behov, og hvad termoflasken skal bruges til. Alle Stanley termoflasker og termokander kommer med en indbygget kop i låget, som du kan bruge til at drikke af. Det sparer plads og gør transporten let som en leg. 

 

Stanley produkter med over 100 år på bagen

Stanley kom på markedet i 1913 med den velkendte, grønne termokande, som du måske har set rundt omkring. Produktet blev så populært, at Stanley siden har udvidet sortimentet til termokrus, kaffebryggere, lommelærker og senest kølebokse, der alle gør brug af den samme innovative vakuumeffekt og konstruktion som den originale Stanley termokande. 

 

Produkterne er kendt for at være blandt de absolut bedste på markedet, når det kommer til:

 

 • Kompakthed
 • Anvendelighed
 • Isoleringsevne
 • Holdbarhed 

 

Derfor er Stanley også gået hen og blevet et ikonisk brand, særligt blandt outdoorentusiaster, der i mange år har nydt godt af Stanleys innovative termoteknologi, som mange har forsøgt at efterligne, men kun de færreste gør lige så godt. Du har måske set Stanley termokanden hjemme hos dine bedste- eller oldeforældre, fordi produkterne bare holder! Faktisk er Stanley produkter så gode, at du får 25 års garanti med i dit køb. 

 

Shop Stanley termokander online

Hos Lystfiskeren går vi op i godt udstyr, og derfor finder du kun produkter på vores side, der lever op til en vis kvalitet. Vi er ikke snobber, vi kender bare til vigtigheden af godt grej, og hvilken forskel det kan gøre, når du er på tur. Derfor er Stanley selvfølgelig en fast del af vores sortiment inden for termoudstyr.

 

Vi forhandler også termokrus og drikkeflasker fra blandt andet Camelbak, Lifeventure, Primus og Yeti til både børn og voksne. Prøv også den populære Food Jar fra Stanley, der kan indeholde 0,7 liter af alt fra lækker suppe til gryderetter, og som holder maden varm i op til 15 timer.

 

Shop dine nye termoprodukter hos os i dag med billig fragt og hurtig levering til hele Danmark.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.