Stanley Termokrus & termokopper

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Stanley termokrus og termokopper

Vi danskere er blandt de folk i verden, der drikker mest kaffe pr. indbygger, og det ændrer sig ikke, bare fordi vi er ude i det fri. Den varme drik er et hyggeligt indspark i pausen, om morgenen og om aftenen, især når temperaturerne begynder at falde, og vi har brug for lidt ekstra hjælp til at få varmen.  

 

Intet slår den følelse, du får, når du står ud af dit telt en tidlig morgen, så du kan nå at se solopgangen med en varm kop kaffe i hånden. Eller når du når til det sted på vandreturen, hvor det er tid til at holde en velfortjent pause. 

 

Men for at få den optimale kaffeoplevelse, skal kaffen være varm og gerne holde sig varm, mens du drikker den. Med termokopper og termokrus fra Stanley kan din kaffe holde sig varm i op til 5 timer på grund af den dobbeltvæggede stålkonstruktion med vakuumeffekt. Hvad mindst lige så vigtigt er, at Stanley krus også slutter helt tæt, så du kan trygt lade det ligge i tasken uden at skulle bekymre dig om, at det står oprejse. Og det bedste af det hele? Begge modeller tåler opvaskemaskine.

 

Du kan selvfølgelig sagtens bruge Stanley kopper til andet end kaffe. De holder lige så godt på varmen på te og kakao og sågar varmt vand, hvis du skal have vand med til dit frysetørrede måltid, dine kopnudler eller din pulversuppe. 

 

Vi forhandler de velkendte og ikoniske termokopper fra Stanley her på siden. Du kan også shoppe Stanley termokander eller Stanley kølebokse, hvis du vil have styr på temperaturerne hele vejen rundt. 

 

Stanley termokrus holder kaffen varm i kolde temperaturer

Uanset hvornår på året det er, kan morgenerne herhjemme godt være lidt kølige, til solen er stået helt op og duggen har lagt sig. Det betyder også, at din morgenkaffe bliver hurtigt kold, hvis du drikker den af en helt almindelig kop. 

 

Stanley termokopper er ikke kun oplagte til at tage kaffen med på tur, men kan altså også holde din morgendrik varm i længere tid. Sætter du låget på, har du varm væske i op til 5 timer, men selv uden låg holder de langt bedre på varmen end en almindelig kop. 

 

Stanley termokopper til to-go-kaffe

Termokoppen er efterhånden en fast bestanddel af de fleste danske hjem, og den bruges flittigt, når der skal kaffe eller te med på farten. Du kender måske flere, der altid møder på arbejde med en termokop i hånden eller altid har den stående i bilen. Du har nok også set to venner eller veninder, der er ude at gå tur med en termokop i hænderne. 

 

En god termokop er altså ikke bare for friluftsfolket, og uanset hvad formålet er, så er den vigtigste funktion i et termokrus, at det kan holde dine varme drikke varme. Derfor er Stanley termokrus også superpopulære til hverdagsbrug, fordi du får et produkt, der virkelig gør det, det skal, og så er det et bæredygtigt alternativ til engangskopper.

 

Friskbrygget kaffe med Stanley kaffebrygger

Instant kaffe er mange friluftsmenneskers foretrukne kaffetype, fordi den er nem at have med og ikke kræver ret meget at lave. Men Stanley har også tænkt på dem, der ikke kan undvære deres filterkaffe. Med Stanley kaffebryggeren kan du lave en omgang slow brew-kaffe ved at hælde kaffen i filteret og kogende vand i tragten og efter et par minutter har du en kop dejlig filterkaffe. Til at koge vand kan du anvende en Primus, en Trangia eller en anden form for stormkøkken, der er let at have med og koger vand på kort tid. 

 

Filteret på Stanley kaffebryggeren er lavet i rustfrit stål og er let at rengøre, så du behøver ikke bruge engangsfiltre. Når du har brugt bryggeren, kan du blot skylle den, og så er den klar til brug igen. Drik den friskbryggede kaffe med det samme, eller hæld den på en termokop, og tag den med dig. Så har du varm kaffe ved hånden, når du har lyst til det.

 

Forskellen på termokrus og termokop

Stanley termokrus fås i to forskellige modeller. En slank kop uden hank, og et krus med hank:

 

Stanley The Legendary Camp Mug

 • Kan rumme 0,35 liter væske
 • Tåler opvaskemaskine
 • Holder varme drikke varme i 1,5 time
 • Holder kolde drikke kolde i 3 timer
 • Lavet i rustfrit stål og BPA-fri plast
 • Brudsikkert Titan™-låg med drikkeåbning
 • Fås i mange forskellige farver
 • Har hank som en almindelig kaffekop
 • God til kaffe omkring lejrbålet

 

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug

 • Kan rumme 0,35 liter eller 0,47 liter væske
 • Tåler opvaskemaskine
 • Passer til de fleste kopholdere 
 • Holder varme drikke varme i 7 timer
 • Holder kolde drikke kolde i 10 timer
 • Lavet i rustfrit stål og BPA-fri plast
 • Fås i mange forskellige farver
 • Slankt design, der gør den let at have med
 • Er god til kaffe to-go 

 

Shop Stanley produkter hos Lystfiskeren

Om du er til termokanden, termokruset, termokoppen, køletasken, kaffebryggeren eller lommelærken, kan du trygt købe her hos Lystfiskeren. Vi er en danskejet og e-mærket webshop med gode anmeldelser fra vores kunder. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Hvide Sande, hvis du en dag skulle komme forbi Vestkysten. 

 

Køb dine Stanley produkter i dag, og glæd dig til varm kaffe – hver gang.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.