Trangia

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Faldende orden
Side
pr. side

i 1925 blev Trangia grundlagt af John E. Jonsson.

John E. Jonsson var en teknisk begavet og foretagsom designer. Han startede virksomheden sammen med sin svigerfar, som har domineret i mere end et halvt århundrede, det svenske stormkøkken industri.

Siden er virksomheden og opfindsomheden, blevet overleveret til nye generationer af familien. Med sine produkter har Trangia opnået stor international fremgang og virksomheden sælger i dag stormkøkkener til hele verden.

Trangia repræsenterer solid kompetence, moderne design og lang erfaring. Trangia stormkøkken er i løbet af de sidste 80 år blevet udviklet og forfinet med komponenter, der er opdateret og ydelsen er derfor blevet optimeret. Men nøglen til Trangia's succes er stadig det oprindelig og geniale design.

Trangia stormkøkkener fås i forskellige materialer og størrelser med mange funktioner, kombinationsmuligheder og tilbehør.

Ens for alle produkterne er, at det er stormkøkkener, der har en ekstrem høj kvalitet, er lette at anvende, har en høj driftsikkerhed og en lang levetid. Du kan vælge dit nye stormkøkken i et stort udvalg enten i UL (tynd og let aluminium) eller HA (tynd hårdt anodiseret stål med ekstra styrke).

Det klassiske Trangia stormkøkken findes i to størrelser, den mindre serie 27 og den større serie 25.

© 2015 Lystfiskeren.dk. All Rights Reserved.