COVID-19: LYSTFISKEREN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Endegrej

endegrej til lystfiskeri

Endegrej er, som navnet antyder, det grej, der sidder for enden af din fiskeline. Det skal lure fisken til at hugge, kroge fisken og få den sikkert landet. Vi har opdelt vores endegrej i kategorier, som ses i venstre. Her kan du læse om de forskellige typer endegrej, og der står blandt andet hvilke fisk, endegrejet egner sig til, hvilke ting man skal være opmærksom på, og hvilke steder samt tidspunkter på året, endegrejet er allermest effektiv på.  

Vi har endegrej, der passer til de fleste former for fiskeri i Danmark. Til kystfiskeriet har vi blink og kystwoblere, der egner sig til fiskeri i både roligt og hårdt vejr. Vi har spinnere til søfiskeri efter aborrer og gedder og åfiskeriet efter laks og havørred, woblere og softbaits til søfiskeri efter gedde, aborre og sandart, pirke og softbaits til det tunge og lette torskefiskeri og fluer til åfiskeri efter havørred og laks. Endeligt har vi et stort udvalg af predatortilbehør. 

Her hos Lystfiskeren.dk fører vi endegrej i høj kvalitet fra en bred vifte af anerkendte fiskemærker. Du finder blandt andet endegrej fra Savage Gear, Strike Pro, Illex, Daiwa, Headbanger Lures samt fluer fra FutureFly og Frödinflies. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.